Tahapan Miley Cyrus salaku penyanyi

Miley Cyrus

Teu sopan, kabuka pikeun séks sareng bek ganja anu satia. Ieu Miley Cyrus anu ngalanggar anu paling terang. Tapi di balik gambar kasar éta ku cara sigana bakal ngarobah, anjeunna nyumput jenius kréatip anu pernah aya saacanna sareng kantos mekar.

Bakat musik penyanyi ieu parantos diwariskeun bapana, Billy Ray Cyrus, palaku musik nagara anu kawéntar anu ngatur posisi kira-kira 8 bujang dina bagan Billaboard. Nanging, kasuksésan musik pangageungna nyaéta putrina sorangan.

Di dieu, urang bakal ningali karirna anu lungkawing dina dunya kontroversial industri musik.

Miley Cyrus sareng Hanna Montana: awal

Carita awéwé ngora ieu dimimitian ku perdana "Hannah Montana" di 2006. Ti mimiti, séri nonoman anu spektakuler narik para nonoman anu satia kana mérek Disney. Kaberhasilan éta sumping sareng episode anu munggaran, anu janten program perdana anu paling sering ditingali tina séri Disney Channel.

Plot séri éta pikeun nguningakeun kahirupan rumit Hanna, penyanyi rock pop saeutik nyokot léngkah munggaranna pikeun kamashuran dunya. Séri ngadegkeun bédana antara karakter umum sareng glamorous anu Hanna Montana éta sareng masalah anu disanghareupan ku Miley Cyrus anu asli kusabab kanyataan yén anjeunna hirup dua kali ieu.

Gancang, awéwé ngora kedah ngabagi usaha antara dunya musik sareng televisi. Gadis anu pikaresepeun mangrupikeun preteen anu kabuka pikiran, tapi propilna rada polos. Moal lami deui, mojang kidul berbakat ieu badé nunjukkeun kami sisi anu kaseueuran peminat anu henteu sadar.

Miley ngalakukeun "Breakout"

dina 2008 Parobihan kahiji Cyrus mimiti katingali. Hanna Montana masih ayeuna, tapi saha waé anu maénkeunana mimiti ngenalkeun anjeun salaku seniman rada dewasa, anu diperhatikeun dina sora sora sareng karanganana.

Lagu "7 hal" bakal janten awal tina naon anu hoyong ditepikeun ku penyanyi terkenal ka pemirsa na. "Smile" - salaku fans anu sumanget namina anjeunna - éta bosen maénkeun peran Hanna populér sareng hoyong nyandak tantangan anyar. Dina titik ieu perobihan Pop rock dimimitian, janten seniman anu nyanghareupan tantangan nonoman.

La soundtrack pilem "The Climb"Pasihan anjeunna kasempetan pikeun nunjukkeun poténsina. Pikeun ieu, éta milih musikalisasi kalayan elemen akustik, pangaruh pop nagara sareng lirik anu diideuan ku pangalaman pribadi. Mangrupikeun waktos anu tepat yén Miley mingpin skandal kahijina ku nari tarian tiang di Penghargaan Musik Video nu 2009.

Hanna

2010 wilujeng Disney

Taun 2010 dibawa sareng Hanna Montana usum kamari sareng atra yén Miley parantos ngagaduhan proyek sanés dina pipikiran di luar Disney. Kalayan albeum anu katilu disebatna "Can't Be Tamed", single anu munggaran tina albeum éta nyaéta deklarasi kabébasan anu jelas: "pikeun anu henteu terang kuring, kuring tiasa janten gélo pisan."

Bentang anyar ieu pihak gélo sareng dipuja. Dina pidéo munggaran, anjeunna nganggo baju sapertos manuk hideung nunjukkeun gerakan anu sénsual pisan. Awéwé ngora kidul ngajajah rupa anu langkung provokatif dina gambarna sareng dina tingkat musik anjeunna ogé robih, ngaganti lagu-lagu rock alternatip anu pikaresepeun ku lagu-lagu pop éléktronik énggal.

En Juli 2012 anjeunna kolaborasi dina "Kaputusan", Lagu ku DJ Borgore dimana penyanyi mimiti ékspérimén sareng musik nari sareng Dubsteps. Pesenna langkung payun sareng diumumkeun évolusi dramatis. Budak awéwé motong rambutna sareng ngahartikeun gambar anu langkung karasa.

Bangerz: langkung ti pemberontak, transgressive

Cyrus

2013 mangrupikeun taun anu paling berontak pikeun seniman alit ieu, tapi tanpa diragukeun salah sahiji anu ngagaduhan kasuksésan musik pangageungna. "Bangerz" mangrupikeun ledakan pendengaran sareng éta sadayana dimimitian ku single "We Can't Stop". Miley anu anyar jelas, aneh sareng nuju naon anu dipikahoyongna. Sadaya ieu kabeneran waktos liar ti babaturanana Justin Bieber sareng ku pegatna nyeri tina hubunganna sareng aktor Liam Hemsworth.

Tanggal 25 Agustus 2013 anjeunna ngaluncurkeun kasuksésan "Bal pangancur", Anu masihan anjeunna nomer hiji kahijina dina angka Billaboard. Dina pidéo anu ikonik ieu, Cyrus ngalakukeun balad haté bari anjeunna posing taranjang dina bola buta baja. Ieu henteu diragukeun mangrupikeun taun musik anu pangsaéna pikeun gadis berontak, ayeuna dicukur dina dua sisi sirah.

Taun anu sami, Los MTV Éropa Music Awards Aranjeunna diayakeun di Amsterdam sareng Miley bakal meunang penghargaan pikeun video pangsaéna taun ieu. Anjeunna bakal aya sareng Abdi badé angkat ngagungkeun pangajén ku cara anu kontroversial pisan: ngaroko roko ganja. Ieu janten simbol pikeun gerakan ganja.

ieu sikep ngalanggar hukum éta dijaga salami tilu taun ka hareup. Salami waktos éta, sababaraha video ngeunaan paripolah sareng nalika konser janten viral. Dina Oktober 2016 dipikaterang éta penyanyi éta nanyakeun sakumpulan fans pikeun grope dirina dina bagian swasta nalika pintonan. Dina waktos éta, Miley Cyrus parantos nyatakeun yén dirina "pansexual", sahingga sacara umum ngajauhkeun dirina tina heteroseksualitas.

2017: Miley anu langkung saimbang

A akhir taun 2016 urang nyaksian teh rekonsiliasi antara Miley Cyrus sareng Liam Hemsworth. Tétéla ieu ngahasilkeun parobahan anu cukup positif dina kahirupan seniman, anu ogé nyababkeun anu anyar transformasi gambar sareng gaya musik.

Dina 4 Méi taun ieu 2017, anu perdana albeum kagenep "Malibu". Dina single anu munggaran ieu anjeunna ditingalikeun nganggo rambut panjang sareng pesen anu rada optimis. Penyanyi ieu parantos nunjukkeun dina pernyataan anu ayeuna yén ayeuna asa saimbang sareng yén ieu parantos dibayangkeun dina matéri énggal parusahaan rékaman.

Anti-Trump, tapi adil budi, kitu nyatakeun Miley Cyrus anyar. Anjeunna parantos uih deui sareng lakukeun musik pop nagara. Éta kabuktosan yén urang aya ku Miley anu parantos ngahontal nungkulan pitfalls burky of stardom. Tapi bieu 10 taun karir musik sareng pamegetna ngantosan ningali kumaha mutasi salajengna tina acara bunglon ieu.

 

Sumber gambar: Mundo TKM / Suasana 96.5 / El Ciudadano


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.