Kylie Minogue, dina upeti ka Swédia ABBA

Minogue Kylie

Sakumaha anu parantos kami ngumumkeun, Tanggal 13 Séptémber, festival bakal dilaksanakeun di Hyde Park London ngahargaan ABBA, kuartet pop anu hébat anu parantos mangaruhan musik jaman ayeuna.

Warta na nyaéta Penyanyi Australia Kylie Minogue nembé ngagabung dina acara éta disebut Hatur Nuhun Pikeun Musikna: Perayaan Musik ABBA, negeskeun sanés ngan ukur ayana na tapi na pagelaran di luhur panggung, maénkeun lagu Super Trouper.

Siga sakedik, Minogue bakal nutup acara nyanyi When All Is Said And Rone with Benny Andersson, salah saurang pendiri sareng anggota asli ABBA. «Kasempetan pikeun nyanyi klasik ABBA sareng anggota aslina tina band mangrupikeun impian janten kanyataan »nyatakeun bintang pop.

Samentara éta, urang Australi nuju nyiapkeun album studio anyarna sareng produser Calvin Harris sareng Jake Shears tina band pop Scissor Sisters, kalayan tujuan rék dileupaskeun taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.