Kumaha milarian pilem tanpa terang nami na

Pitunjuk pikeun émut judul pilem

Aya masalah anu bahkan anu terbaik pikeun pemirsa pilem sering ditempuh dina kahirupan ... Henteu émut judul pilem tinangtu pikeun ditonton atanapi disarankeun! Mustahil pikeun urang émut nami unggal pilem anu urang tingali. Warta anu saé na nyaéta téknologi tiasa ngabantosan émutan urang sareng mendakan pilem éta anu dipikaresep pisan ku urang kumargi urang ngan ukur kedah nampilkeun sababaraha tombol pamilarian. Tulisan ieu nunjukkeun kana Pitunjuk XNUMX-léngkah pikeun milarian pilem tanpa terang nami na.

Bayangkeun skénario ieu: anjeun pulang ti tempat damel sareng anu anjeun pikahoyong nyaéta santai di payuneun TV sareng nonton pilem. Anjeun milarian dina Netflix sareng diantara pilihan anu dipasihkeun anjeun henteu mendakan naon-naon anu anjeun pikaresep ... Langsung anjeun émut pilem anu anjeun resep nalika ningali éta di bioskop sareng anjeun kéngingkeun kahoyong ningali deui. Palaku utama nyaéta aktor paporit anjeun sareng anjeunna ngajantenkeun anjeun seuri seuri. Éta ngagambarkeun pilihan anu sampurna, ngan anjeun nyanghareupan masalah: Naon nami pilem na?

Entong hariwang! jenis ieu kaayaan gaduh solusi anu saderhana sareng gancang. Anjeun ngan peryogi sakedik mémori sareng internét.

Pitunjuk diwangun ku léngkah ieu:

  1. Kumpulkeun saloba inpormasi jéntré
  2. Pariksa dina mesin pencari Google
  3. Anggo sumber inpormasi khusus

kulawarga di bioskop

Di handap ieu kuring ngajelaskeun masing-masing sahijina sacara langkung rinci:

Léngkah 1: Kumpulkeun inpormasi sabisa-bisa

Analisis sakedik ieu janten dasarna sareng pikeun ieu anjeun peryogi dukungan mémori pikeun milarian tujuanana, anggo conto ieu:

  • Saha atanapi saha béntang dina plot
  • Di kota mana filmna lumangsung
  • Adegan khusus anu anjeun émut (Dinosaurus -Rompét génder anu nyerang kota Hong Kong. Pasangan anu naék mobil ngalirkeun jalma dina jalan, jst)
  • Perkiraan taun anjeun ningali pilem na
  • Kalayan jalma anu anjeun ngiringan dina waktos ningali éta sabab mangrupikeun sumber inpormasi langsung anu kadang tiasa ngahémat waktos sareng usaha dina milarian
  • Genre pilem: pikasieuneun, kabogohan, pingsan
  • Nagara asal pilem
  • Sora tarik
  • Frasa khusus tina sababaraha dialog dina pilem
  • Obyek anu pinunjul dina adegan (jam tangan, intan, sapatu, jinis lomari baju, sareng sajabana)

Perkawis perkawis kumpulkeun saloba data pikeun ngagaduhan inpormasi khusus anu bakal mangpaat pisan pikeun léngkah salajengna.

LANGKAH 2: Pariksa dina mesin pencari Google

Éta mungkin pikeun ngalakukeun patarosan saderhana dina mesin pencari pikeun milarian judulna tina pilem fitur anu urang pilari. Éta saderhana pisan, urang ngan ukur kedah nganggo dasar léngkah 1 sareng conto-conto ieu di handap:

  • Naon nami pilem dimana Bruce Willis mangrupikeun terapis budak lalaki anu ningali hantu? (Rasa Kagenep)
  • Dina pilem anu pasangan ngambung di darmaga nalika badai? (Buku harian Noa)
  • Naon nami pilem dimana panulis ngagoda dituduh ngabunuh pasanganna? (Naluri Dasar)
  • Judul pilem pang populerna di Audrey Hepburn
  • Nami pilem Spanyol dimana saurang lalaki nyandak budakna ka sakola sareng mendakan yén mobilna aya bom (The Unknown)
  • Naon pilem superhero anu paling suksés dina jaman ayeuna?
  • Nami pilem anu dibintanginya Penelope Cruz sareng aktris sanés anu mana aranjeunna nuju liburan ka Barcelona sareng bogoh ka lalaki anu sami (Vicky Christina Barcelona)

Dina kaseueuran kasus, milarian pilem anjeun tiasa réngsé di dieu. Google saleresna mangrupikeun bantosan anu hébat sareng ngagaduhan paréntah milarian anu diperyogikeun pikeun mendakan sacara praktis sadaya inpormasi anu sayogi.

LANGKAH 3: Anggo sumber inpormasi khusus

Upami anjeun dugi ka dieu, éta hartosna yén pilem pitur anu anjeun milari khusus pisan. Nanging, aya alat online anu bakal ngabantosan anjeun mendakan pilem anu anjeun peryogikeun. Kuring ngajelaskeun di handap sumber inpormasi anu paling relevan anu paling sering dianggo:

  1. Naon pilem kuring? Éta mesin pencari anu dikembangkeun di Finlandia anu tujuanana pikeun ngabantosan pangguna pikeun milarian pilem nganggo kecap konci anu dilebetkeun dina mesin pencari umum. Kecap ieu kedah ditulis dina basa Inggris sareng ngajelaskeun bagian tina alur. Inpormasi lengkep bakal ngajantenkeun milarian langkung gampang. Éta mangrupikeun salah sahiji mesin pencari anu épisién sabab didamel mikir ngeunaan analisa urutan pidéo. Pamekar platform nyaéta Valossa sareng tujuan pikeun nempatkeun halaman wéb salaku "mesin pencari anu munggaran dumasar kana sajarah deskriptif". Salah sahiji atribut utami nyaéta ngagaduhan idén paréntah sora sami sareng anu dianggo dina Shazam sareng Siri. Situs ngagaduhan langkung ti 45 rébu pilem dina portopolio na. Naon pilem kuring
  2.  Filmaffinity. Mangrupikeun halaman anu didamel di Spanyol ku kritikus Pablo Kurt Verdú. Gawéna salaku jinis jaringan sosial dimana pangguna tiasa ngadamel rekomendasi pilem ngalangkungan daptar. Éta kalebet databés ageung sareng file pikeun tiap pilem anu kalebet sinopsis, ogé inpormasi sutradara, tanggal rilis, trailer, genre, statistik, peringkat, jst. Alat pangageungna anu disayogikeun nyaéta kasempetan ngobrol sareng jalma sanés sareng kéngingkeun pendapatna.  Filmaffinity
  3. IMDB (Basis Data Pilem Internét). Mangrupikeun salah sahiji sumber inpormasi anu paling terkenal di lapangan dina tingkat internasional, éta didamel taun 1990. Éta ngandung trailer, ogé sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng pilem pitur. Sanaos henteu nawiskeun milarian anu detil salaku pilihan, anjeun tiasa ngandelkeun pilem ku aktor sareng anjeun pasti bakal kéngingkeun bantosan. IMDB
  4. Forum pilem sareng blog. Aranjeunna mangrupikeun sumber inpormasi anu saé kusabab aya sajumlah ageung jalma anu ilubiung dina forum sareng ningkatkeun kamungkinan kusabab keterbukaan anu diwakilanna. Sababaraha sumber nyaéta: Cinemania, The Lost Jam, Total Film, Film Blog sareng Torrentfreak. Cinemania

Sacara umum, pamilarian kedahna gancang, nanging penting pikeun émut langkung detil ngeunaan pilem anu anjeun hoyong ngirangan waktos milarian. Kuring nyarankeun anjeun nyatet supados nalika anjeun hilap judul pilem anjeun tiasa sacara gampang ngajawab masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.