Kaulinan dewan pangalusna kantos

kaulinan dewan pangsaéna

Pasti anjeun resep ngabagi pangalaman sareng kulawarga anjeun, sareng pasangan atanapi réréncangan anjeun. Sareng naon insentif anu langkung saé pikeun rapat, pikeun dinten hujan atanapi tiis, atanapi kanggo pésta, tibatan gaduh kaulinan dewan pangalusna kantos. Aya aranjeunna pikeun sagala rasa sareng umur, tina sagala jinis kategori sareng téma anu béda. Bosenan? Mustahil! Anjeun bakal gaduh waktos anu saé kalayan judul-judul ieu anu kami nyarankeun di dieu.

Salaku tambahan, kami ngantepkeun anjeun kompilasi kaulinan dewan anu kami parantos nyebarkeun ku kituna anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anu anjeun milarian:

daptar eusi

Jenis kaulinan dewan

Di handap ieu mangrupakeun kategori jeung kaulinan dewan pangalusna dina sajarah, dibagi ku kategori jeung téma. Kalayan aranjeunna henteu aya alesan pikeun henteu gaduh momen-momen kasenangan dina kaayaanana:

Pamuter tunggal

ieu Nyaliara jeung bosen, Anjeun teu bisa salawasna mibanda sababaraha kaulinan, atawa maranéhna teu salawasna daék maén, jadi éta pangalusna pikeun meunangkeun salah sahiji kaulinan pamuter tunggal ieu:

Solitaire kalayan kartu

dek teu ukur ngidinan Anjeun pikeun maénkeun dina grup, anjeun ogé tiasa nyieun sorangan sepi Dina gaya Windows purest, tapi dina méja anjeun, tur kalawan dek pilihan Anjeun, Perancis atanapi Spanyol. Kaulinan pikeun ngaganggu anjeun sareng ngeusian jam-jaman anu dianggurkeun.

Mésér dek Spanyol tina kartu Mésér dek Perancis tina kartu

Jumaah

Jumaah ngan perlu hiji pamuter, tur éta kaulinan kartu. A petualangan solo dimana ngan anjeun bisa meunang game. Ieu kaulinan neuleumkeun anjeun dina carita ngeunaan Robinson, anu geus shipwrecked di pulo anjeun sarta kudu mantuan anjeun ngalawan rupa-rupa bahaya jeung bajak laut.

Mésér Jumaah

Henteu tanpa ucing kuring

Ieu kaulinan séjén ogé dirancang pikeun pamaén tunggal, sanajan maranehna bisa maénkeun nepi ka 4. Ieu basajan, ieu dicoo kalayan kartu. Tujuanana nyaéta pikeun nungtun anak ucing supados tiasa angkat ka tempat anu haneut anu saé pikeun kaluar tina jalan. Nanging, nyebrang maze urban moal gampang ...

Mésér Henteu tanpa ucing kuring

Lúdilo Bandit

Ieu kaulinan kartu basajan pisan, malah keur barudak. Éta bisa maénkeun ti 1 pamuter wungkul 4. Jeung anjeun kudu mastikeun yén hiji bandit nyoba kabur teu meunang jauh jeung eta. Hurup bakal ngahalangan jalan pikeun nyekel éta. Kaulinan bakal mungkas nalika sadaya jalan kaluar mungkin geus ditutup.

Beuli Bandit

Arkham Noir: Pembunuhan Kultus Dukun

Kaulinan anu diideuan ku carita horor hebat HP Lovecraft. Éta mangrupikeun judul khusus pikeun déwasa anu dimaénkeun nyalira. Ngeunaan sajarahna, tétéla sababaraha mahasiswa ti Universitas Miskatonic kapanggih maot. Siswa ieu nalungtik topik anu aya hubunganana sareng gaib sareng anjeun kedah terang kana akar fakta kalayan kaulinan kartu ieu.

Beuli Arkham Noir

Koperasi

Upami hoyong ningkatkeun sumanget tim, Di sagigireun ngamekarkeun kaahlian kolaborasi, naon hadé ti kaulinan dewan koperasi ieu:

nu aneh

Kaulinan gawé babarengan cocog pikeun sagala umur, ti 8 taun. Di jerona anjeun kedah ngabéréskeun misteri, sareng sadaya pamaén bakal meunang atanapi leungit babarengan. Tujuanana nya éta pikeun manggihan bebeneran ngeunaan pupusna hiji roh nu roams agam haunted. Ngan lajeng jiwa anjeun bisa beristirahat di karapihan.

Mésér Mysterium

Pulo terlarang

Sarerea kudu gawé bareng pikeun meunangkeun deui sababaraha objék berharga ti pulo misterius. Tapi moal gampang, sabab pulo ieu tilelep saeutik-saeutik. Kéngingkeun sapatu 4 petualang anu gagah sareng kumpulkeun harta karun suci sateuacan dikubur di handapeun cai.

Beuli The Forbidden Island

Saboteur

Kaulinan koperasi idéal pikeun grup sareng cocog pikeun sadayana kulawarga. Éta bisa maénkeun ti 2 nepi ka 12 pamaén. Ieu ngandung 176 kartu anu bakal nulungan anjeun meunang persentase pangluhurna emas di tambang. Salah sahiji pamaén nyaéta saboteur, tapi sésana henteu terang saha anjeunna. Tujuanana nyaéta pikeun meunangkeun emas sateuacan anjeunna meunang.

Mésér Saboteur

Arkham Blora

Éta dumasar kana carita Arkham Noir anu sami, sareng setting anu sami. Tapi ieu édisi ka-3 sarat ku eusi énggal, misteri énggal, langkung gila sareng karusakan, sareng seueur deui mahluk jahat anu bakal nyobian ngahudangkeun kajahatan saré. Pamaén bakal janten panyidik ​​​​anu bakal nyobian ngahindarkeun musibah ieu anu aya di dunya kalayan bantosan pamaén sanés sareng petunjuk anu dipasihkeun.

Beuli Arkham Horror

hamsterbande

Ieu kaulinan gawé babarengan dirancang pikeun budak leutik, ti ​​umur opat taun, sanajan déwasa ogé bisa ilubiung. Tujuan tina geng Haba Hamster nyaéta pikeun ngabantosan sadaya pasokan tuangeun anu dipikabutuh pikeun usum tiis. Sadayana dina papan kalayan sagala jinis detil, ciri khusus (roda, gerbong, lift mobile ...), jsb.

Beuli Hasterbande

Mansion of madness

Judul kolaborasi anu sanés anu ngalungkeun anjeun kana gang-gang sareng agam Arkham. Aya Rahasia jeung monster pikasieuneun disumputkeun. Sababaraha orang gila sareng kultus ngarencanakeun di jero gedong ieu pikeun ngagero Anu Kuna. Pamaén kedah ngatasi sadaya halangan sareng ngabongkar misteri. Bakal tiasa?

Beuli The Mansion of Madness

Pandemic

Judul anu pas pikeun jaman. Kaulinan dewan anu ngahibur dimana anggota tim ngawadahan panyakit khusus kedah nyanghareupan 4 bala anu maot anu sumebar ka sakumna dunya. Coba kéngingkeun sadaya sumber anu diperyogikeun pikeun nyintésis ubar sareng nyalametkeun umat manusa. Ngan bisa babarengan...

Mésér Pandémik

Zombicide jeung Zombie Kidz Évolusi

Apocalypse zombie parantos sumping. Janten, anjeun kedah damel salaku tim pikeun panangan diri sareng ngancurkeun sadaya undead. Masing-masing pamaén nyandak peran anu salamet anu dipasihan kamampuan unik, janten masing-masing gaduh peranna. Ieu kumaha anjeun bakal ngalawan horde kainféksi. Salaku tambahan, éta ngagaduhan versi Kidz pikeun budak leutik.

Beuli Zombicide Beuli versi Kidz

Taman Mysterium

Mysterium Park mangrupikeun salah sahiji kaulinan dewan koperasi anu pangsaéna dimana anjeun neuleumkeun diri dina pameran biasa, tapi anu nyumputkeun rahasia poék. Urut diréktur na ngiles, sarta investigations ngahontal euweuh kacindekan. Saprak poé éta, hal aneh teu eureun lumangsung sarta sababaraha yakin yén sumanget maranéhanana wanders aya ... Tujuanana anjeun pikeun nalungtik tur manggihan bebeneran jeung anjeun ngan boga 6 peuting saméméh adil ninggalkeun kota.

Mésér Mysterium Park

Kujang Andor

Tien Juara panghargaan, ieu mangrupikeun salah sahiji judul koperasi pangsaéna anu anjeun tiasa mésér. Hiji kaulinan dijieun ku Illustrator kawentar Michael Menzel jeung nu mawa anjeun ka karajaan Andor. Musuh wewengkon ieu nuju nuju ka puri Raja Brandur. Pamaén ngaléngkah kana sapatu pahlawan anu kedah nyanghareupan anjeunna pikeun membela benteng. Jeung... awas ka naga.

Beuli The Legenda Andor

kaulinan dewan for geus dewasa

Pikeun rumaja, pikeun pésta babaturan, méakkeun moments paling endah kalayan maranéhanana anjeun paduli. Éta naon pilihan ieu judul kaulinan sawawa pangalusna keur.

Ningali kaulinan dewan pangalusna for geus dewasa

Pikeun dua jalma atawa pasangan

Nalika jumlah pamaén diréduksi jadi ngan dua, kamungkinan henteu dugi. aya kaulinan rongkah pikeun pasangan pamaén. Sababaraha anu pangsaéna nyaéta:

Desain Tetris Dual

Ieu mangrupikeun kaulinan dewan anu peryogi sababaraha perkenalan. Anjeun gaduh dewan nangtung kalawan slot dina bagean luhur ngaliwatan nu buang potongan. Masing-masing potongan ngagaduhan bentuk kaulinan vidéo retro anu populér, sareng anjeun kedah pas dina cara anu pangsaéna unggal péngkolan.

Mésér Tetris

abalone

Éta mangrupikeun salah sahiji kaulinan papan abstrak anu paling laris di dunya. Dirancang dina 1987, éta salamet dugi ka ayeuna parantos direnovasi. Anjeun gaduh papan héksagonal sareng sababaraha marmer. Tujuanana nyaéta pikeun ngalungkeun papan 6 guli lawan (tina 14 anu anjeunna diposisikan).

Mésér Abalon

Bang! Duél

Upami anjeun resep ka barat, maka anjeun bakal resep kaulinan kartu ieu anu mawa anjeun ka Kulon anu jauh sareng liar dimana anjeun bakal nyanghareupan lawan anjeun dina tanding. Outlaws ngalawan wawakil hukum, ngan hiji bisa tetep, nu séjén bakal ngegel lebu ...

Beuli Bang!

Kode rusiah Duo

Ieu kaulinan complicity sarta misteri dirancang pikeun sakabeh kulawarga, maén dina pasangan. Anjeun kedah gancang sareng pinter, sabab anjeun bakal janten mata-mata anu kedah ngabéréskeun misteri ku napsirkeun petunjuk halus. Sababaraha tiasa janten herrings beureum, sareng upami anjeun henteu tiasa ngabédakeunana, akibatna bakal parah ...

Beuli Kodeu Rusiah Duo

Klaim

Raja geus maot, tapi taya nu nyaho kumaha kajadianana. Anjeunna némbongan tibalik ka jero tong anggur. Anjeunna geus ditinggalkeun euweuh ahli waris dipikawanoh. Éta skenario dimana kaulinan dimimitian, nu diwangun ku dua fase: kahiji unggal pamuter bakal ngagunakeun kartu maranéhna pikeun recruit pengikut, dina kadua pengikut bakal tarung pikeun ménta mayoritas. Saha waé anu meunang sora panglobana dina faksina anu meunang.

Mésér Klaim

7 Kaajaiban duwa

Sarupa dina gaya ka-unggul pangajén 7 Kaajaiban, tapi dirancang pikeun 2 pamaén. Maju sareng ngéléhkeun kompetisi anjeun pikeun ngajantenkeun peradaban anjeun tetep. Unggal pamuter mingpin peradaban, ngawangun gedong (unggal kartu ngagambarkeun gedong) sareng bakal ngabantosan nguatkeun tentara, mendakan kamajuan téknis, mekar kakaisaran anjeun, jsb. Anjeun tiasa meunang ku kaunggulan militér, ilmiah jeung sipil.

Beuli 7 Kaajaiban Duel

Kaulinan dewan pikeun murangkalih

Upami Anjeun gaduh barudak leutik di imah, Salah sahiji kado pangalusna anjeun tiasa masihan aranjeunna salah sahiji kaulinan ieu. Cara pikeun aranjeunna ngembangkeun leres, diajar, sareng ngajauhan layar pikeun sababaraha waktos ...

Tempo kaulinan dewan pangalusna keur budak

kaulinan dewan pikeun kulawarga

Ieu diantara nu pangalusna Anjeun bisa meuli, saprak dulur bisa ilubiung, babaturan, barudak anjeun, incu, nini, kolot ... Dirarancang husus pikeun grup badag sarta pohara senang.

Ningali kaulinan kulawarga pangalusna

Kaulinan kartu

Pikeun fans tina juegos de cartasIeu sababaraha deui anu teu acan kalebet dina bagian sateuacana, sareng anu dumasar kana dek:

Deal Monopoli

Éta mangrupikeun kaulinan Monopoli klasik, tapi dicoo kalayan kartu. Kaulinan anu gancang sareng pikaresepeun anu ngagunakeun kartu aksi pikeun ngumpulkeun nyéwa, ngalakukeun bisnis, kéngingkeun harta, jsb.

Mésér Monopoli deal

Tricky renget Kaulinan

Hiji kaulinan kartu nu diwangun ku ngadistribusikaeun ka pamaén sarta hiji mimiti ngajalankeun kaluar aranjeunna ngéléhkeun . Jang ngalampahkeun ieu, aranjeunna kedah tuang kartu per péngkolan kalayan jumlah langsung leuwih luhur atawa leuwih handap hiji dina tabél. Sareng anu pangsaéna, pikeun meunang, anjeun kedah curang ...

Mésér Tricky Moth

Ganda Waterproof

Hiji kaulinan speed, observasi jeung refleksnya, kalawan puluhan kartu waterproof jadi Anjeun ogé bisa maénkeun dina kolam renang dina usum panas. Unggal kartu téh unik, sarta boga ngan hiji gambar di umum kalayan sagala séjén. Néangan lambang idéntik, ngomong kaluar nyaring tur nyokot atawa leupaskeun kartu. Anjeun tiasa maén nepi ka 5 minigames béda.

Mésér Dobble

Dadu

Lamun dewan atawa kartu kaulinan anu Palasik, kitu ogé kaulinan dadu. Ieu sababaraha kaulinan dadu paling diaku:

Palang dadu

Anjeun gaduh 14 dadu, 1 gelas, 1 jam, sareng éta. Hiji kaulinan dumasar péngkolan pikeun ngaronjatkeun pamahaman déngékeun, kasabaran, kaahlian kognitif. Anjeun ngan kudu gulung dadu sarta ngabentuk jumlah pangbadagna kecap numbu dina jangka waktu nu Anjeun gaduh. Tuliskeun poin anjeun sareng kéngingkeun lawan anjeun.

Beuli Palang dadu

Beaker

Piala sareng dadu mangrupikeun anu anjeun peryogikeun pikeun bersaing sareng maén. Ieu kaulinan basajan, nu bisa dicoo kumaha anjeun resep, tapi nu saukur bisa dipaké pikeun gulung ka dadu tur tingal saha gulungan inohong pangbadagna, atawa nyoba cocog kombinasi nu bakal kaluar.

Mésér Goblet

Kubus carita

Ieu sanes kaulinan dadu tradisional, tapi anjeun boga 9 dadu kalawan rupa nu bisa jadi karakter, tempat, objék, émosi, jsb. Ide téh gulung ka dadu, sarta gumantung kana naon geus datang nepi ka, ngabejaan carita kalawan bahan maranéhanana.

Beuli Story kubus

Kaulinan Strick

Hiji kaulinan pikeun sakabeh kulawarga atawa pikeun babaturan. A tanding gaib ku rolling dadu di arene pikeun manggihan kombinasi simbol cocog jeung nu matak mantra jeung mantra. Salaku game progresses, pamaén bakal leungit dadu sarta deplete kakuatan maranéhanana. Saha anu leungit heula dadu, éta anu éléh.

Mésér Strick

QWIXX

Gampang diajar, ngamekarkeun kaahlian méntal anjeun, sareng kaulinan gancang, sabab henteu masalah giliran, sadayana milu. Pikeun nyitak, anjeun kudu nyirian angka saloba mungkin.

Beuli QWIXX

Papan

Grup séjén tina kaulinan dewan indispensable nyaeta kaulinan dewan. Papan henteu ngan ukur dasar kaulinan, tapi aranjeunna tiasa nyayogikeun anjeun skenario kaulinan anu langkung immersive. Sababaraha papan anu datar, tapi batur anu tilu diménsi sarta cukup ogé dipigawé.

Scrabble Mattel

Scrabble mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling klasik sareng pikaresepeun pikeun ngadamel kecap. Anjeun kedah ngejah sareng ngaitkeun hurup pikeun ngabentuk kecap kalayan 7 kartu anu dicandak sacara acak. Unggal hurup boga nilai, jadi skor diitung dumasar kana nilai eta.

Mésér Scrabble

Azul

Kaulinan dewan ieu bakal ngajantenkeun anjeun ngaluarkeun jiwa pengrajin anjeun, nyiptakeun ubin mosaik anu hebat sareng ubin na. Tujuanana nyaéta pikeun kéngingkeun hiasan anu pangsaéna pikeun karajaan Evora. Ieu bisa dicoo ku 2 ka 4 pamaén, tur cocog ti 8 taun.

Mésér Biru

Keuna

Kaulinan dewan taktis pikeun sakabeh kulawarga. A reinterpretasi tina kaulinan kartu dek Spanyol dijieun dewan. Naha anjeun wani masihan éta pulas?

Mésér Touché

Dracula

A Palasik ti 80s nu ngajadikeun comeback a. Kaulinan anu diideuan ku leuweung Transilvania, di distrik kastil Dracula. Pasukan jahat sareng kakuatan anu saé pasea sabab anu mimiti asup ka benteng. Saha anu bakal kéngingkeun?

Beuli Dracula

Jalur harta karun

Anu paling nostalgia pasti bakal émut kana kaulinan anu masih dijual. Kaulinan anu pikaresepeun pikeun sadayana kulawarga anu tujuanana nyaéta mésér sareng ngajual barang-barang di sapanjang Laut Tengah salami abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Atur kabeungharan anjeun saé nalika anjeun teuleum kana petualangan bajak laut ieu.

Mésér The Treasure Route

Di teang kakaisaran uluk salam

Hiji kaulinan petualangan pikeun sakabeh kulawarga antara hebat tur gaib. Sejen ti eta judul anu geus dimaénkeun di 80s sarta yén loba barudak jaman éta ayeuna bakal bisa ngajar barudak maranéhanana.

Mésér Dina Milarian Kakaisaran Cobra

Papan kosong

Chips, dadu, hourglass, kartu, kartu, kabayang roulette, sarta dewan ... Tapi kabeh kosong! Ide nya nu invent kaulinan dewan sorangan. Kalayan aturan anu anjeun pikahoyong, kumaha anjeun hoyong, ngagambar dina kanvas bodas, nganggo stiker anu dicitak, jsb.

Beuli kaulinan Anjeun

Kelas

Aranjeunna henteu tiasa sono kaulinan dewan Palasik, jalma anu geus diantara urang pikeun generasi sarta pernah kaluar tina gaya. Anu pangsaéna nyaéta:

Catur

Papan kayu ukuran 31 × 31 cm, diukir ku leungeun. Hiji karya seni nu bisa ngawula ka salaku unsur hiasan jeung maén kaulinan pangalusna kalawan saha rék. Potongan gaduh handap magnét supados henteu gampang murag tina papan. Sareng papan tiasa narilep sareng dirobih janten kotak pikeun nahan sadaya ubin.

Mésér Catur

Hiuk

Domino peryogi sababaraha perkenalan. Ieu salah sahiji kaulinan pangkolotna dina sajarah. Sareng di dieu anjeun gaduh salah sahiji kaulinan anu pangsaéna, kalayan kasus premium sareng potongan buatan tangan. Salaku tambahan, henteu ngan ukur hiji cara maén, tapi aya sababaraha gaya ...

Mésér Domino

Kaulinan Checkers

30 × 30 cm papan kayu Birch padet sareng 40 potongan kayu diaméterna 30 mm. Cukup pikeun maénkeun kaulinan klasik tina checkers. Hiji kaulinan basajan cocog pikeun leuwih 6 taun.

Mésér Ladies

Parcheesi jeung Kaulinan Soang

Hiji papan, dua rupa, dua kaulinan. Kalawan artikel ieu anjeun bakal boga sagalana nu peryogi pikeun maénkeun kaulinan Palasik of Parcheesi, sarta ogé kaulinan soang lamun ngahurungkeun eta sabudeureun. Ngawengku 26.8 × 26.8 cm papan kai, 4 goblets, 4 dadu, jeung 16 tokens.

Mésér Parcheesi / Soang

XXL Bingo

Bingo mangrupa kaulinan pikeun sakabeh kulawarga, salah sahiji klasik sadaya waktos. Kalayan kendang otomatis pikeun ngaleupaskeun bal kalayan nomer acak pikeun meuntas dina kartu dugi ka anjeun tiasa ngantri atanapi bingo. Sareng pikeun ngamajukeun daya saing, anjeun tiasa undian hiji hal ...

Beuli Bingo

Jenga

Jenga mangrupa kaulinan primitif nu asalna ti abad ka tukang, ti buana Afrika. Hal ieu kacida basajan, jeung dulur bisa maénkeun. Anjeun ngan saukur kedah ngahapus blok kai tina munara tanpa ragrag. Gagasanna nyaéta ninggalkeun munara anu teu saimbang sabisa-bisa supados nalika giliran lawan, éta ambruk. Saha anu ngaragragkeun potongan-potongan éta bakal leungit.

Mésér Jenga

kaulinan dikumpulkeun

Bosen ngan hiji kaulinan? Naha anjeun ngarambat pisan sareng henteu tiasa nyandak sadaya kaulinan anu anjeun gaduh? Pilihan anu pangsaéna nyaéta mésér pakét kaulinan pooled 400-sapotong ieu. Ngawengku buku sareng petunjuk pikeun sadayana. Di antara ratusan kaulinan éta aya sababaraha sapertos catur, kaulinan kartu, dadu, domino, catur, Parcheesi, jsb.

Beuli dirakit Kaulinan

Tématis

Upami anjeun kipas tina Séri TV, vidéo kaulinan, atanapi pilem tina pilem anu paling suksés, aya kaulinan tematik ngeunaan éta anu anjeun pikahoyong:

Naga Ball dek

Peminat anime Dragon Ball bakal resep ku kaulinan kartu ieu anu nampilkeun karakter tina séri DBZ anu populér. Ngan buang kartu anjeun dina péngkolan anjeun sareng cobian ngéléhkeun lawan, dumasar kana kakuatan masing-masing ...

Beuli DBZ Dek

Doom The Board Kaulinan

Doom mangrupikeun salah sahiji kaulinan pidéo anu paling legendaris dina sajarah. Ayeuna ogé datang ka dewan jeung kaulinan dewan ieu nu unggal pamuter bakal marinir pakarang pikeun nyobaan tarung ngalawan monster paling infernal anjeun bisa ngabayangkeun.

Beuli Doom

Kaulinan dewan kaulinan tahta

Upami anjeun kabetot ku séri HBO anu kasohor, maka anjeun ogé bakal resep kaulinan dewan anu bertema Game of Thrones ieu. Unggal pamuter ngawasaan salah sahiji Great Imah, sarta kudu ngagunakeun licik sarta poténsi maranéhna pikeun meunang kontrol ngaliwatan imah séjén. Sareng sadayana kalayan karakter anu paling emblematic dina séri éta.

Beuli Game of Thrones

The Simpsons

Kota sareng karakter tina séri animasi populér hirup di dieu, dina papan anu pikaresepeun ieu dimana anjeun bakal neuleumkeun diri dina kahirupan konéng-héjo ieu.

Beuli The Simpsons

The Leumpang Dead Trivia

A ngungudag trivial normal jeung biasa, kalawan cheeses na, ubin na, dewan na, kartu na kalawan patarosan ... Tapi kalawan bédana, sarta yén éta téh diideuan ku runtuyan kawentar zombies.

Beuli trivial TWD

Menara Indiana Jones

Petualangan sareng judul skill, disetél dina pilem Indiana Jones, sareng Temple of Akator salaku setting. Cara pikeun ngémutan pilem ieu anu mangrupikeun salah sahiji panghasilan pangluhurna dina waktosna.

Beuli La Torre

Jumanji

Hiji kaulinan kaulinan, kitu ogé Jumanji. Pilem anu kasohor ngeunaan kaulinan dewan ayeuna ogé hadir dina bentuk Kamar Kabur pikeun sadayana kulawarga. Panggihan misteri sareng kabur leuweung ieu hirup, upami anjeun tiasa ...

Mésér Jumanji

Partéi & Co Disney

Langkung sami, Partéy & Co., kalayan seueur tés meniru, patarosan sareng jawaban, ngagambar, teka-teki, jsb. Tapi sadayana kalayan téma karakter fiksi Disney anu pang populerna.

Beuli Partéi Disney

master koki

Program masak TVE ogé ngagaduhan kaulinan. Maén sareng sadayana kulawarga papan ieu diatur dina Masterchef sareng kuis dumasar kana program pikeun ngahontal tujuan.

Mésér Masterchef

Dunya Jurasik

Upami anjeun resep kana saga Jurassic Park sareng anjeun kipas dinosaurus, anjeun bakal resep kaulinan dewan resmi ieu tina pilem Jurassic World. Masing-masing pamaén kedah nyandak peran, ngagali sareng mendakan fosil, damel di laboratorium nganggo DNA dinosaurus, ngawangun kandang pikeun dinosaurus sareng ngatur taman.

Beuli Jurassic Dunya

The Duit Heist

Runtuyan Spanyol La casa de papel geus disapu Netflix, sarta geus diposisikan dirina minangka salah sahiji anu pang ditempo di sababaraha nagara di sakuliah dunya. Mun anjeun salah sahiji pengikut na, kaulinan dewan ieu teu bisa leungit tina repertoire Anjeun. Papan sareng ubin dimana anjeun tiasa maén salaku kulawarga sareng maling sareng sandera.

Mésér imah kertas

Kagumana kagum

Alam semesta Marvel sareng Avengers parantos sumping dina kaulinan dewan. Dina kaulinan ieu anjeun kudu ngumpulkeun tim superhero jeung nyoba nyegah Thanos ngancurkeun planét. Jang ngalampahkeun ieu, Permata Tanpa wates anu sumebar di sakuliah jagat raya kedah dipendakan.

Mésér Splendor

Cluedo The Big Bang Téori

Éta kénéh Cluedo klasik, kalayan dinamika sareng cara maén anu sami. Tapi kalayan téma séri populér The Big Bang Theory.

Mésér Téori Big Bang

Hiji anu looms

Séri televisi Spanyol La que se avecina ayeuna ogé ngagaduhan kaulinan resmi. Maén di wangunan Montepinar kawentar tur kalawan karakter na. Ieu cocog ti 8 taun, sarta bisa maénkeun nepi ka 12 jalma. Dina kaulinan hal anu diajukeun pikeun masarakat, sarta unggal pamuter megatkeun sora atawa henteu.

Beuli LQSA

trivia harry potter

The Harry Potter saga geus mere ilham pilem, séri, video kaulinan, sarta ogé kaulinan dewan. Upami anjeun resep bukuna, ayeuna anjeun ogé tiasa gaduh rébuan patarosan ngeunaan karakterna sareng carita pesulap anu pang populerna di abad ka-XNUMX dina Trivia ieu.

Mésér HP Trivial

Trivial Gusti tina Cingcin

The Hobbit jeung The Lord of the Rings éta diantara buku tersukses anu dipindahkeun ka bioskop. Ayeuna aranjeunna ogé ngainspirasi vieogames sareng, tangtosna, kaulinan dewan sapertos Trivial ieu. Kaulinan trivia klasik ayeuna diasah dina téma fanatik abad pertengahan ieu.

Beuli Trivia Gusti tina Cingcin

Star wars legiun

Gaya sareng sisi poék ayeuna sumping ka méja anjeun kalayan kaulinan ieu dumasar kana saga fiksi ilmiah anu populér. Kaulinan pikeun 2 pamaén, ti 14 taun, sareng dimana anjeun tiasa ngalaman perang legendaris antara Jedi sareng Sith. Pimpin pasukan anjeun nganggo miniatur anu dipahat anu saé anu nampilkeun karakter mitis.

Beuli Star Wars Legion

Dune imperium

Ti buku maranéhna indit ka video game jeung pilem. Dune nembe uih deui ka bioskop kalayan versi énggal. Nya, anjeun ogé tiasa maénkeun kaulinan dewan strategi hebat ieu. Jeung sisi hébat nyanghareupan silih, jeung gurun kawentar tur planét mandul, jeung sagalana nu nyangka ti dune.

Beuli Dune

Kaulinan dewan strategi

Sadayana jalma anu boga jiwa strategist jeung cinta kaulinan perang, Capture the Flag (CTF), jeung sajabana, maranéhna bakal ngarasakeun salaku barudak kalawan kaulinan strategi handap:

ERA Abad Pertengahan

ERA mawa anjeun ka Spanyol abad pertengahan, kaulinan strategi jeung 130 miniatur, 36 dadu, 4 papan kaulinan, 25 pasak, 5 spidol, jeung 1 blog keur skor. Hiji cara pikeun relive sajarah Spanyol kalawan judul hébat ieu.

Beuli ERA

Catan

Ieu téh mangrupa kaulinan strategi tara kaunggulan, salah sahiji anu pang dijual sarta dileler, kalawan 2 juta pamaén di sakuliah dunya. Hal ieu dumasar kana pulo Catan, dimana padumuk geus anjog ka nyieun desa munggaran. Unggal pamuter bakal boga sorangan, sarta kudu ngamekarkeun kota ieu pikeun transformasi kana kota. Keur kitu anjeun peryogi sumberdaya, ngadegkeun alliances bisnis, sarta membela diri.

Mésér Catan

Surup Imperium

Ieu salah sahiji pangalusna kaulinan dewan strategis. Hal ieu dumasar kana jaman Perang Perang Surup, Balapan Agung Kakaisaran Lazax kuno angkat ka dunya asal, sareng ayeuna aya jaman katenangan anu rapuh. Sakabeh galaksi bakal aduk deui dina tarung pikeun meunangkeun deui tahta. Anu ngahontal kakuatan militér anu langkung cerdas sareng manajemén bakal janten anu untung.

Beuli surup Imperium

Stratégo Asli

Kaulinan perang sareng strategi klasik. Papan pikeun nyerang sareng membela diri kalayan licik, pikeun ngarebut bandéra musuh sareng tentara anjeun tina 40 lembar kalayan pangkat anu béda.

Mésér Stratégo

Résiko Palasik

Kaulinan ieu mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di genre ieu. Kalayan éta anjeun kedah ngarancang strategi pikeun ngadominasi dunya. Kalayan 300 inohong anu diropéa, misi kalayan kartu, sareng desain anu ati-ati. Pamaén kudu nyieun hiji tentara, mindahkeun pasukan sakuliah peta sarta tarung. Gumantung kana hasil tina dadu, pamuter bakal meunang atawa leungit.

Beuli Risk

Disney jahat

Kumaha upami sadayana penjahat Disney ngumpul dina kaulinan pikeun ngarencanakeun rencana Machiavellian? Pilih karakter karesep anjeun sareng mendakan kamampuan unik anu dipibanda. Nyiptakeun strategi pangsaéna dina unggal péngkolan sareng cobian meunang.

Mésér Villainous

Pertanian

Ti Uwe Rosenberg, pak ieu ngawengku 9 papan kaulinan dua sisi, 138 batu masalah, 36 perangko gizi, 54 batu sato, 25 jalma batu, 75 pager, 20 istal, 24 tokens kabin, 33 imah nagara, 3 ubin tamu, 9 multiplication. ubin, 1 blok nyetak, 1 batu awal pamuter urang, 360 kartu, jeung manual. Éta henteu kurang rinci pikeun tiasa ngawangun sareng ngatur kebon abad pertengahan anjeun dimana anjeun tiasa ngembangkeun tatanén sareng peternakan pikeun ngalawan lapar ...

Mésér Pertanian

The Great Perang Centennial Edition

Pasti judul The Great War, atawa The Great War, ku Richar Borg disada wawuh ka anjeun. Éta desainer anu sami sareng Memoir 44 sareng Battlelore. Hal ieu dumasar kana perang Perang Dunya I, ngamungkinkeun pamaén nyandak sisi sareng ngulang deui perang sajarah anu lumangsung dina parit sareng medan perang. Hiji kaulinan pisan fléksibel kalayan kartu pikeun gerakan sarta dadu nu ngajawab combats.

meuli

Mémori 44

Ku panulis anu sami, ieu sanés mangrupikeun salah sahiji kaulinan strategi perang pangsaéna anu anjeun tiasa mésér. Setel waktos ieu dina Perang Dunya II, kalayan kamungkinan ékspansi sareng skenario anu béda pikeun ngalegaan kontén. Upami anjeun resep strategi militer sareng sajarah, éta bakal cocog sareng anjeun sapertos sarung tangan. Sanajan éta rada rumit ...

Mésér Memoir

Imhotep: Pangwangun Mesir

Ngumbara deui ka jaman Mesir Kuno. Imhotep mangrupikeun pembina anu munggaran sareng paling kasohor dina waktos éta. Ayeuna sareng kaulinan dewan ieu anjeun tiasa nyobian cocog sareng prestasina ku ngangkat monumen sareng ngarencanakeun rencana anjeun nyalira pikeun nyegah lawan suksés.

meuli

Kota Klasik

Berjuang pikeun janten Pangwangun Pangwangun karajaan salajengna. Kagum ka bangsawan ku kaahlian pangwangunan kota anjeun sareng ngabantosan sababaraha karakter dina kaulinan strategi ieu. Anjeun gaduh 8 kartu karakter dina pakét pikeun dipilih, 68 kartu distrik, 7 kartu pitulung, 1 token makuta, sareng 30 token koin emas.

meuli

Online sareng gratis

Anjeun oge gaduh seueur kaulinan dewan online, ka maén gratis nyalira atanapi sareng batur anu jauh, kitu ogé aplikasi pikeun alat sélulér dimana anjeun tiasa ngahibur tanpa kedah aya pribadi (sanaos ieu pasti ngaleungitkeun sababaraha pesonana, sareng dina harga cahayana ... gaduh kaulinan fisik):

Situs wéb kaulinan gratis

Aplikasi pikeun alat sélulér

Anjeun tiasa milarian di toko Google Play dina alat sélulér Anjeun atawa dina Apple App Store, gumantung kana sistem operasi anu anjeun gaduh, judul-judul ieu:

  • Catan Classic pikeun ios sareng Android.
  • Carcassone pikeun Android
  • Monopoli pikeun ios sareng Android
  • Scrabble pikeun ios sareng Android
  • Pictionary pikeun ios sareng Android
  • Catur pikeun ios sareng Android
  • Kaulinan soang pikeun ios sareng Android

Husus

Aya ogé dua kategori kaulinan dewan anu, sanajan maranéhna bisa kaasup dina salah sahiji kategori saméméhna, ngabentuk hiji kategori bebas ku sorangan. Sajaba ti éta, ieu geus kahontal a kasuksésan brutal, sareng aranjeunna gaduh langkung seueur peminat gaya ieu:

Kaulinan dewan ngewa Room

Kamar ngewa parantos modis sareng parantos nyerang sadaya wilayah Spanyol. Aranjeunna parantos janten salah sahiji hobi anu paling dipikacinta di seueur nagara, sabab éta ngamungkinkeun anjeun pikeun kolaborasi sareng réréncangan atanapi kulawarga sareng ngabéréskeun teka-teki. Sajaba ti éta, maranéhna mibanda sagala rupa téma, pikeun nyugemakeun sagala rasa (fiksi ilmiah, horor, sajarah, ...). Setél anu luar biasa yén kusabab Covid-19 ngagaduhan larangan anu serius. Pikeun ngurilingan watesan éta, anjeun kedah tingali judul Room ngewa pangalusna ulin ka imah.

Ningali kaulinan dewan pangalusna kabur Room

Kaulinan anu dimaénkeun

Fenomena massal séjénna anu meunang panganut nyaéta peran maén. Éta pisan adiktif, sarta aya ogé rupa-rupa badag di antarana, kalawan sababaraha téma. Kaulinan ieu neuleumkeun anjeun dina peran, karakter anu anjeun kedah laksanakeun salami pertandingan pikeun ngahontal tujuan.

Ningali kaulinan dewan maén peran anu pangsaéna

Kumaha carana milih kaulinan dewan pangalusna

kaulinan dewan pangsaéna

Dina waktu milih kaulinan dewan luyu sababaraha konci kudu dibawa kana rekening. Pertimbangan ieu bakal ngabantosan anjeun salawasna ngagaleuh anu leres:

  • Jumlah pamaén: hal anu penting pikeun tumut kana akun jumlah pamaén anu bade ilubiung. Aya ngan pikeun 2 urang, batur pikeun sababaraha urang, komo jeung grup atawa tim. Upami aranjeunna pikeun pasangan atanapi dua, éta henteu relevan, sabab ampir sadayana tiasa dicoo ngan ukur dua jalma. Di sisi anu sanés, upami aranjeunna pikeun ngumpul babaturan atanapi kaulinan dewan kulawarga, ieu janten penting.
  • umur: hal anu penting pikeun pariksa umur nu kaulinan dianjurkeun. Aya seueur kaulinan anu kanggo sadayana ti murangkalih dugi ka sepuh, janten aranjeunna cocog pikeun maén salaku kulawarga. Gantina, sababaraha ku eusi husus pikeun minors atawa déwasa.
  • Pokus: sababaraha kaulinan pikeun ngaronjatkeun memori, batur pikeun ngaronjatkeun logika, pikeun kaahlian sosial, ngamajukeun gawé koperasi, atawa pikeun kaahlian motor, komo atikan. Tanpa aranjeunna keur minors, ieu ogé penting, saprak paling luyu kudu dipilih nurutkeun pangabutuh anak.
  • Topik atawa kategori: Salaku geus katempo, aya sababaraha jenis kaulinan dewan. Teu dulur diaku dulur, jadi hal anu penting pikeun nyaho kumaha carana ngaidentipikasi gaya maén unggal kategori pikeun suksés kalayan beuli.
  • Kompleksitas sareng kurva diajar: eta penting pisan lamun ngora atawa heubeul bade maén, yén pajeulitna kaulinan henteu luhur, sarta yén éta boga kurva learning gampang. Ku cara ieu aranjeunna bakal tiasa ngartos dinamika kaulinan gancang sareng aranjeunna moal leungit atanapi frustasi ku henteu terang kumaha maén.
  • Spasi rohangan- Loba kaulinan dewan ngidinan Anjeun pikeun maénkeun dina sagala tabel konvensional atawa permukaan. Di sisi anu sanés, anu sanés peryogi langkung seueur rohangan di ruang tamu atanapi ruang kaulinan. Kituna, perlu pikeun nganalisis watesan imah kacida alusna tur tingal lamun kaulinan dipilih bisa adaptasi ogé ka lingkungan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.