Kaulinan papan anu pangsaéna pikeun murangkalih

dewan kaulinan pikeun barudak

Nalika milih éta kaulinan dewan funniest pikeun kids, sababaraha faktor kedah dipertimbangkeun. Di hiji sisi, umur saluyu pikeun kaulinan anu geus dirancang. Patarosan sanésna nyaéta naha anjeunna bakal maén nyalira atanapi sareng murangkalih sanés, atanapi upami anjeunna bakal maén sareng kolotna atanapi déwasa, sabab aya ogé. kaulinan dewan dirancang for everyone. Sareng, tangtosna, upami kaulinan didaktik salian pikeun ngahibur, langkung saé.

Dina pituduh ieu anjeun bakal gaduh sadaya bahan anu anjeun peryogikeun milih nu pangalusna kaulinan dewan pikeun barudak, salian ogé ngabogaan bagian husus pikeun kaulinan dewan atikan. Alternatif anu langkung séhat sareng langkung sosial pikeun konsol sareng kaulinan vidéo. Aranjeunna malah disarankan ku spesialis dina ngembangkeun minor, sabab ngamekarkeun kaahlian motor rupa, observasi, visi spasial, konsentrasi, imajinasi jeung kreativitas, kaputusan-pembuatan, jsb. Tanpa ragu hadiah hébat ...

Kaulinan dewan pangalusna-ngajual pikeun barudak

Di antara pangalusna sellers, atawa kaulinan dewan pikeun barudak laris sareng suksés, geus di tingkat nu jualan alesan atra. Éta mangrupikeun anu paling dipikaresep, sareng anu paling dikenal, janten aranjeunna kedah disorot sacara khusus:

Trajins Kaulinan - Virus

Ieu salah sahiji pangalusna sellers, na teu keur kirang. Ieu kaulinan pikeun 2 pamaén, ti 8 taun umur tur cocog pikeun sakabeh kulawarga. Éta adiktif sareng pikaresepeun pisan, gampang diangkut, sareng dimana anjeun kedah nyanghareupan virus anu dileupaskeun. Bersaing pikeun nyingkahan pandémik sareng janten anu munggaran ngabasmi virus ku cara ngasingkeun awak anu séhat pikeun nyegah panyebaran panyakit anu dahsyat.

Mésér Virus

Magilano SKYJO

Ieu salah sahiji kaulinan dewan kartu definitif pikeun ngora jeung heubeul. Ieu dimaénkeun di robah warna ka warna jeung rounds, kalawan kurva learning gampang pikeun bisa maénkeun ti mimiti. Sajaba ti éta, ogé boga bagian atikan, kalawan nepi ka 100 angka 2-angka pikeun latihan cacah, sarta itungan mariksa kemungkinan.

Beuli SKYJO

Nguap

Ti umur 6 anjeun ogé ngagaduhan kaulinan ieu diantara anu paling laris. Kaulinan dewan idéal pikeun sadayana, khususna pikeun pésta. Anjeun kedah nunjukkeun kaahlian kacepetan, observasi sareng refleks, milarian simbol anu sami. Salaku tambahan, éta kalebet 5 minigames tambahan.

Mésér Dobble

Dixit

Ieu bisa dicoo ti umur 8 taun, sarta ogé bisa keur sakabeh kulawarga. Langkung ti 1.5 juta éksemplar dijual sareng sababaraha panghargaan internasional mangrupikeun kartu telepon kaulinan ieu. Kinérjana pantes. Éta ngagaduhan 84 kartu kalayan ilustrasi anu saé, anu anjeun kedah terangkeun pikeun nebak batur tim anjeun, tapi tanpa sesa lawan anu ngalakukeun.

Beuli Dixit

Atikan - Lynx

Ti 6 taun heubeul anjeun gaduh kaulinan dewan ieu pikeun ngaronjatkeun refleksnya sarta acuity visual, nyaeta, pikeun jadi lynx a. Éta kalebet sababaraha bentuk maén, kedah milarian gambar anjeun dina papan sateuacanna sareng kéngingkeun jumlah maksimal ubin.

Beuli Lynx

Kaulinan dewan pangsaéna pikeun murangkalih ku umur

Pikeun mantuan anjeun dina nu milih, Dibikeun jumlah loba pisan kaulinan dewan pikeun barudak anu aya. Aya aranjeunna pikeun sagala umur sareng pikeun sagala rasa, téma, séri kartun, kanggo sadayana kulawarga, jsb. Di dieu anjeun gaduh sababaraha kategori dibagi dumasar umur atanapi téma:

Pikeun barudak umur 2 dugi 3 taun

Ieu salah sahiji fringes paling hipu, saprak teu ngan sagala kaulinan dewan diadaptasi pikeun minors ieu, jeung perhatian husus kudu dibayar guna mastikeun yén aranjeunna aman. Contona, aranjeunna kedah aman, aranjeunna teu kudu boga bagian leutik nu bisa swallowed, atawa seukeut, sarta eusi na tingkat kudu di jangkungna ieu leuwih leutik. Di sisi anu sanés, aranjeunna ogé kedah nyumponan ciri-ciri anu tangtu sapertos katingali sacara visual, sederhana, fokus kana ningkatkeun kaahlian sapertos kaahlian motor, kaahlian visual, jsb. Sababaraha rekomendasi valid kaulinan dewan pikeun barudak ti 2 nepi ka 3 taun Aranjeunna:

Goula The 3 Babi Saeutik

Dongeng populér The 3 Babi Saeutik robah jadi kaulinan dewan pikeun leuwih saeutik. Kalayan kamungkinan maén dina modeu koperasi atanapi kalapa. Ieu bisa dicoo kalayan 1 ka 4 pamaén, sarta boga fungsi pikeun ngamekarkeun nilai béda. Sedengkeun pikeun tujuanana, aya hiji dewan jeung runtuyan ubin, hiji imah saeutik, sarta maranéhanana kudu mawa ubin babi nu mana wae nu ka imah saméméh ajag datang.

Meuli The Tilu Babi Little

Diset I diajar ku gambar

Kaulinan atikan anu sanés pikeun murangkalih umur 3 taun anu nyobian ngahubungkeun patarosan sareng jawaban. Aranjeunna bakal seneng-seneng bari ningkatkeun kaahlian sapertos kaahlian visual, diferensiasi bentuk, warna, jsb. Éta ngagaduhan kartu dina sababaraha topik sareng sistem koréksi diri supados sakedik tiasa mariksa upami anjeunna parantos ngajawab leres berkat pensil sihir anu hurung sareng ngaluarkeun sora.

Beuli I diajar kalawan gambar

KACANG Adela ka lebah

Lebah Maya mah lain nu kawentar. Ayeuna datang kaulinan dewan hebat ieu pikeun murangkalih umur 2 taun. Éta Adela nyiruan, anu bakal narik perhatian budak leutik pikeun warnana sareng tujuanana pikeun ngumpulkeun nectar tina kembang sareng dibawa ka hive sahingga tiasa ngadamel madu. Nalika pot madu pinuh, ngéléhkeun Anjeun. Hiji cara pikeun nguatkeun rasa persatuan, pamahaman jeung diajar kelir.

Beuli Adela the Bee

BEAN munggaran Fruity

Kaulinan barudak ti 2 taun. Pamulihan tina klasik, sapertos El Frutal, tapi dirancang pikeun budak leutik, nyaluyukeun aturan ka aranjeunna sareng ngagampangkeun formatna. Hiji cara pikeun ngaronjatkeun kaahlian motor rupa jeung gawé babarengan, saprak anjeun kudu meunang babarengan, sarta pikeun ieu anjeun kudu ngéléhkeun gagak, nu teu kudu dahar buah.

Mésér Buah Kahiji

Falomir Spike bajak laut

Ieu mangrupikeun kaulinan anu paling lucu pikeun murangkalih umur 3 taun. Mibanda basa dimana nempatkeun tong, dimana bajak laut bakal diwanohkeun tur moal dipikawanoh nalika anjeunna bade luncat. Ieu diwangun ku nyetir pedang kana laras di robah warna ka warna, sarta mimiti nyieun luncat bajak bakal meunang.

Beuli Pirate Pin

Pikeun barudak umur 4 dugi 5 taun

Lamun budak leutik geus kolot, kaulinan pikeun umur ngora bakal teuing bubudakeun jeung boring. Éta peryogi kaulinan khusus anu difokuskeun ningkatkeun jinis kaahlian anu sanés, sapertos pamikiran strategis, konsentrasi, mémori, jsb. Jelema budak leutik anu umurna sakitar 5 taun, anjeun tiasa mendakan kaulinan dewan anu pikaresepeun pikeun murangkalih di pasar:

Tong hudang bapa!

Hiji kaulinan seru pikeun 5 taun olds nu maranéhna kudu spin a kabayang roulette tur maju sakuliah dewan a. Tapi maranéhna kudu ngalakukeun eta stealthily, saprak Pa saré dina ranjang jeung lamun nyieun noise anjeun bakal hudang anjeunna nepi na dikirim anjeun ka ranjang (balik deui ka kuadrat mimiti dewan).

Meuli Ulah hudang bapa

Hasbro Nekad

Éta mangrupikeun kaulinan dewan anu dirancang pikeun murangkalih umur 4 taun. A kalde pisan curmudgeonly anu najong na throws sakabeh koper, nalika anjeunna najong, tuah ngalir kaluar, sagalana geus ditunda anjeunna jumps kana hawa. Kaulinan ieu ngagaduhan 3 tingkat kasulitan: pemula, panengah sareng maju. Ieu diwangun ku tumpukan objék dina sela kalde di robah warna ka warna.

Beuli Tozudo

Hasbro Sloppy Plumber

Tukang ledeng ieu téh bajingan gedé, tukang bandel, jeung manéhna keur bajoang. Anu alit kedah nempatkeun alat-alat dina sabuk dina gilirannana sareng unggal alat bakal ngajantenkeun calana langkung handap. Lamun calana anjeun ragrag sagemblengna, cai bakal cipratan. Anu teu baseuh batur bakal meunang.

Mésér ledeng ledeng

Goliath Anton Zampon

Babi alit anu lucu anu namina Antón Zampón bakal nguji kaahlian budak leutik. Kaulinan basajan anu bakal diwangun ku nyoco karakter dugi calana na ngabeledug. Aranjeunna tiasa maén giliran 1 dugi ka 6 pamaén, teras-terasan mariksa sabaraha hamburger anu tiasa tuang ...

Mésér Antón Zampon

Goliath Jaws

Ieu kaulinan dewan sejen pikeun barudak, dimana anjeun bisa latihan fishing paling fun. Tuburon téh lapar, sarta eta geus swallowed loba lauk leutik nu bakal Anjeun simpen ku cara narik aranjeunna kaluar tina sungut na ku rod fishing. Tapi kudu ati, sabab iraha wae hiu bakal nyokot kacamatan a. Saha deui sato anjeun tiasa nyimpen, bakal hiji anu meunang.

Mésér Jaws

Partéi Diset & Co Disney

Partéi ieu parantos sumping, dirancang khusus pikeun murangkalih umur 4 taun, sareng téma Disney. Kaulinan dewan multidisiplin anu tiasa diajar sareng senang-senang. Hal ieu dipaké pikeun sakabeh kulawarga, bisa ngaliwatan sababaraha tés pikeun meunangkeun inohong karakter ti pabrik fiksi. Tésna sami sareng Partéy pikeun déwasa, kalayan tés mimik, ngagambar, jsb.

Beuli Partéi & Co

Hasbro Scooper

A klasik nu teu kaluar tina gaya. Ratusan sareng ratusan iklan televisi ngadeukeutan Natal atanapi waktos sanés nalika penjualan cocooan ningkat. Kaulinan dewan pikeun budak leutik dimana kuda nil dikawasa ku opat pamaén kedah ngelek sadayana bal anu mungkin. Saha anu meunang bal panglobana bakal meunang.

Beuli Ball slot

Tusuk Gigi Buaya Hasbro

Ieu buaya téh glutton, tapi tina dahar jadi loba huntu na teu pisan ogé sarta kudu dipariksa-up dental. Candak kaluar saloba molars anjeun tiasa saméméh sungut nutup, sabab anjeun bakal manggihan huntu nu hurts buaya ramah ieu. Kaulinan basajan sejen nu nyorong dexterity sarta mobilitas rupa leutik.

Meuli buaya nguseup

Lulido Grabolo Jr.

Kaulinan dewan pendidikan anu pikaresepeun pikeun budak leutik di bumi. Éta dinamis pisan sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngembangkeun kaahlian méntal, observasi, logika, sareng konsentrasi. Gampang ngartos, anjeun ngan saukur ngagulung dadu sareng anjeun kedah mendakan kombinasi anu kaluar antara kartu. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun kaulinan gancang jeung bisa jadi sampurna pikeun nyokot dina lalampahan.

Mésér Grabolo Jr

Falomir Naon Abdi?

Kaulinan dewan anu pikaresepeun anu tiasa janten paporit, bahkan pikeun sawawa maén. Eta mantuan pikeun ngaronjatkeun kosakata patali trades, kalawan rojongan sirah dimana nempatkeun kartu nu dulur nilik iwal anjeun, jeung anjeun kudu nanya ka nyoba nebak saha karakter nu nembongan dina kartu. Kaulinan ieu idéal pikeun ningkatkeun kaahlian motor, intelek sareng indra.

Beuli Naon Abdi?

kaulinan dewan pikeun barudak antara 6 jeung 12 taun heubeul

Pikeun grup umur kaasup antara 6 sareng 12 taunAya ogé kaulinan dewan anu luar biasa anu nyumponan kabutuhan umur ieu. Jenis artikel ieu biasana ngagaduhan tantangan anu langkung kompleks, sareng ngenalkeun promosi kaahlian sapertos mémori, taktik, logika, konsentrasi, orientasi, jsb. Di antara anu pangsaéna nyaéta:

Hasbro Monopoli Fortnite

Monopoli klasik sok sinonim sareng kasuksésan, sareng éta henteu pernah kaluar tina gaya. Ayeuna sumping vérsi anu énggal-énggal dumasar kana kaulinan vidéo Fortnite. Ku alatan éta, éta moal dumasar kana jumlah kabeungharan pamaén ngahontal, tapi jumlah waktu maranéhna ngatur salamet dina peta atawa dewan.

Mésér Monopoli

Ravensburger Minecraft Pangwangun & Biomes

Leres, kaulinan vidéo kreatif sareng salamet populér Minecraft ogé parantos ngahontal dunya kaulinan dewan. Unggal pamuter bakal boga karakter sorangan, sarta ngumpulkeun sababaraha blok sumberdaya. Ide pikeun ngalawan mahluk unggal dunya. Tien Juara bakal kahiji pikeun ngalengkepan dewan jeung chip maranéhanana.

Mésér Minecraft

Trivial ngungudag Naga Ball

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun ngahijikeun kasenangan tina kaulinan trivia Trivial Pursuit populér sareng jagat anime Dragon Ball. Nya ayeuna anjeun gaduh sadayana dina kaulinan ieu kalayan jumlahna aya 600 patarosan ngeunaan saga anu kasohor ku kituna anjeun tiasa nunjukkeun pangaweruh anjeun ngeunaan karakter karesep.

Meuli Trivial

Cluedo

A rajapati misterius geus dipigawé. Aya 6 tersangka, sareng anjeun kedah ngaliwat TKP pikeun mendakan petunjuk anu nyababkeun anjeun ka rajapati. Nyidik, nyumput, nuduh jeung meunang. Salah sahiji pamikiran pangalusna sarta kaulinan intrik dina pasaran.

Beuli Cluedo

Devir The Magic Labyrinth

Upami anjeun resep misteri spooky, ieu mangrupikeun kaulinan dewan anjeun. Hiji kaulinan basajan dimana anjeun kudu ngaliwatan Maze misterius pikeun nyobaan pikeun manggihan sababaraha objék leungit. Anjeun kudu némbongkeun audacity nyoba kaluar jeung objék jeung ngaliwatan koridor labyrinth nu Ngahindarkeun inconveniences béda nu bakal manggihan.

Beuli The Magic Labyrinth

Castle of teror

Atom Games parantos ngembangkeun kaulinan dewan anu pikasieuneun ieu, kalayan 62 kartu kalayan karakter sareng objék anu monstrous. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa maén dina sababaraha cara (sapertos investigator, modeu laju, sareng mémori sanés), ningkatkeun kaahlian budak leutik di bumi.

Beuli The Castle of Teror

Partéi Diset & Co Junior

Vérsi séjén tina kaulinan dewan Partéi & Co kawentar pikeun barudak. Anjeun bakal tiasa ngabentuk tim sareng seneng-seneng pikeun lulus tés anu béda. Anu pangheulana ngahontal alun-alun ahir bakal meunang. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu lulus tes gambar, musik, sikep, definisi, patarosan, jsb.

Beuli Partéi & Co

Operasi Hasbro

Sejen tina klasik, kaulinan anu geus sumebar ka sakuliah dunya sarta nu nguji dexterity jeung pangaweruh anatomis pamaén. Pasién gering sareng kedah dioperasi, ngaleungitkeun bagian anu béda. Tapi ati-ati, anjeun peryogi pulsa dokter bedah, sabab upami potongan-potongan keuna kana témbok irung anjeun bakal terang sareng anjeun bakal leungit… Sareng upami anjeun resep minions, aya ogé versi sareng karakter ieu.

Mésér Dagang

Hasbro Saha saha?

Sejen ti judul dipikawanoh ku sadayana. Hiji dewan per jalma nu aya runtuyan karakter dicirikeun. Tujuanana nyaéta pikeun nebak karakter misterius musuh ku naroskeun patarosan sareng miceun karakter anu henteu cocog sareng petunjuk anu dipasihkeun ka anjeun.

Meuli Saha saha?

Kaulinan dewan atikan

Aya sababaraha kaulinan dewan keur budak anu henteu ngan senang, tapi ogé Aranjeunna atikan, jadi maranéhna bakal diajar ku maén. Cara pikeun nguatkeun diajar sakola tanpa ngalibetkeun tugas anu pikaboseneun atanapi pikaboseneun pikeun aranjeunna, sareng anu tiasa gaduh eusi budaya umum, matematika, basa, basa, jsb. Anu pangsaéna dina kategori ieu nyaéta:

imah hantu

Kaulinan teka-teki atikan anu pikaresepeun pikeun ngembangkeun visi spatial, ngarengsekeun masalah, logika sareng tantangan tingkat anu béda, sareng konsentrasi. Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kamampuan kognitif sareng pamikiran anu fleksibel sareng gamification.

Beuli The House of hantu

bubu kuil

Kaulinan dewan pendidikan ieu ningkatkeun logika, pamikiran anu fleksibel, persépsi visual, sareng konsentrasi. Anjeun gaduh sababaraha tingkat kasulitan pikeun dipilih, sareng 60 tantangan anu béda. Teka-teki dimana kamampuan mental bakal janten konci pikeun maén.

Mésér Temple Trap

Monster warna

Kaulinan dewan atikan anu héran dimana pamaén ngalih dina warna anu ngagambarkeun émosi atanapi parasaan, ngajantenkeun éta mangrupikeun bentuk diajar émosional pikeun murangkalih umur 3 sareng 6 taun. Hal anu sering dipohokeun di sakola sareng anu penting pikeun kaséhatan méntal sareng hubungan sareng batur.

Beuli monster Warna

zingo

Kaulinan anu dirancang pikeun murangkalih langkung ti 4 taun sareng tujuanana pikeun ngembangkeun kaahlian basa dina basa Inggris sareng Spanyol. Jang ngalampahkeun ieu, make runtuyan kartu kalawan gambar jeung kecap nu bakal kudu saling pikeun cocog aranjeunna leres.

Beuli Zingo

Safari

Hiji kaulinan nu sakabeh kulawarga bisa ilubiung, sarta nu leuwih saeutik bakal diajar ngeunaan sato jeung géografi. Kalayan dugi ka 72 sato sareng petunjuk anu béda dina 7 basa (Spanyol, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Belanda sareng Portugis).

Mésér Safari

kaulinan dewan pikeun barudak boh déwasa

Anjeun oge bisa manggihan kaulinan dewan pikeun barudak kalawan nu anak bisa maénkeun disarengan ku sawawa, boh ema, bapa, nini, lanceuk, jsb. Hiji cara pikeun ngurus pangleutikna imah jeung ilubiung dina kaulinan maranéhanana, hal anu penting pikeun aranjeunna sarta ogé for geus dewasa, saprak eta ngidinan Anjeun pikeun méakkeun leuwih waktos tur dibere nyaho aranjeunna saeutik hadé. Pasti nalika aranjeunna dewasa aranjeunna moal hilap waktos-waktos anjeun nyéépkeun kaulinan sapertos:

500 buah teka-teki

500-sapotong teka-teki téma tina dunya Super Mario Odyssey World Traveler. Cara pikeun ngawangun kulawarga, cocog pikeun murangkalih umur 10 taun. Sakali dirakit, éta gaduh diménsi 19 × 28.5 × 3.5 cm.

Meuli Puzzle

Teka-teki 3D Tata Surya

Cara séjén pikeun maénkeun sareng diajar ngeunaan astronomi nyaéta ngawangun teka-teki 3D tina sistem planet ieu. Éta ngandung 8 planét tina Sistem Tatasurya sareng 2 cingcin planét, salian ti Panonpoé, kalayan jumlahna 522 buah. Saatos teka-teki parantos réngsé, éta tiasa dianggo salaku hiasan. Sedengkeun pikeun umur optimal, éta ti 6 taun.

Meuli puzzles 3D

méja multi-kaulinan

Dina tabel tunggal anjeun tiasa gaduh 12 kaulinan béda. Éta gaduh diménsi 69 cm jangkungna, sareng papan gaduh permukaan 104 × 57.5 ​​cm. Ngawengku set multigame kalawan leuwih ti 150 lembar jeung surfaces ditukeurkeun pikeun maén kolam renang, maén bal méja, hoki, ping-pong, catur, checkers, backgammon, boling, shuffleboard, poker , tapal kuda jeung dadu. Idéal pikeun barudak ti 6 taun jeung sakabeh kulawarga. Hiji cara pikeun mantuan ngamekarkeun kaahlian motor, kaahlian manual, pamikiran logis, jeung learning.

Mésér méja multigame

Mattel Scrabble Asli

Ti umur 10 taun, kaulinan ieu tiasa janten salah sahiji anu paling pikaresepeun sareng ngahibur pikeun sadayana kulawarga sareng umur. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling diaku, gaduh éjahan kecap anu pikaresepeun pikeun kéngingkeun skor silang paling luhur kalayan 7 ubin acak anu dicandak ku unggal pamuter. Salah sahiji cara salian pikeun ngaronjatkeun kosakata.

Mésér Scrabble

Mattel Pictionary

Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling dipikanyaho, vérsi kaulinan gambar klasik dimana anjeun kedah nyobian nebak naon anu anjeun hoyong ungkapkeun sareng gambar anjeun. Éta kedah dimaénkeun dina grup, sareng éta bakal nyandak anjeun kana kaayaan anu super pikaresepeun, khususna sareng anggota anu kaahlian ngagambar Picasian ...

Mésér Pictionary

Kocok Éta!

Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan dewan anu bakal ngajantenkeun anjeun ngalih sareng ngalaksanakeun sagala jinis tés gélo. Tantangan pikeun diatasi, kalayan 160 tés konyol dimana anjeun kedah niup, kasaimbangan, juggle, luncat, tumpukan, jsb. Seuri leuwih ti dijamin.

Beuli Beat That!

Perjalanan munggaran

Salah sahiji kaulinan anu dipikacinta ku budak leutik tapi cocog pikeun sadayana kulawarga. Pikeun maranéhanana anu boga jiwa adventurers tur meunang dina lalampahan karéta gancang-paced ieu ngaliwatan kota utama Éropa dina peta badag dimana maranéhna bakal nempatkeun maneh ka ujian. Unggal pamuter kedah ngumpulkeun beban gerbong pikeun ngawangun rute anyar sareng ngalegaan jaringan karéta. Saha anu ngalengkepan tikét pikeun tujuan anu meunang pertandingan.

Meuli The lalampahan munggaran

Sapuan Hasbro

Upami anjeun resep kaulinan anu museurkeun kana ngajantenkeun anjeun seuri, maka ieu mangrupikeun salah sahiji anu sanés. Maén sareng sadayana kulawarga sareng réréncangan, kalayan 3 tingkat kaahlian anu béda. Di jerona anjeun bakal kedah ngalakukeun mimicry gancang pikeun nyobaan sangkan aranjeunna ngartos anjeun, sarta kalawan repertoire lega kalayan 320 kartu.

Mésér Gestur

pulo

Kaulinan dewan ieu mawa anjeun deui ka abad ka, di satengahing éksplorasi. Kaulinan petualangan dimana pulo misterius kapanggih di tengah sagara sareng legenda anu nyarios yén éta nyumput harta karun. Tapi para petualang kedah nyanghareupan halangan anu béda, monster laut, sareng ... gunung bitu anu bakal nyababkeun pulo tilelep saeutik-saeutik.

Beuli The Island

kartu

Carcata nyampur petualangan sareng strategi. Di jerona anjeun bakal kedah darat suku anjeun dina hiji pulo jeung gunung seuneuan sarta némbongkeun nu mangrupa suku neneng anu salamet tina bahaya nu harbors tempat ieu. Jaga daérah anjeun, pantau gerakan suku anu nentang, maju, kumpulkeun permata, sareng teras-terasan jaga sumanget anu ngajagaan pulo ...

Beuli Carcata

 

Pituduh meuli kaulinan dewan pikeun minors

kaulinan dewan atikan

Gambar gratis (Kaulinan dewan barudak Laut Battle) ti https://torange.biz/childrens-board-game-sea-battle-48363

Milih kaulinan dewan teu hiji tugas gampang, saprak aya beuki loba kategori jeung judul nu dibuka dina pasaran. Tapi milih kaulinan dewan pikeun barudak malah leuwih pajeulit, sabab sababaraha faktor kudu dibawa kana rekening. pikeun kasalametan budak leutik:

Disarankeun umur minimum

Kaulinan dewan pikeun barudak biasana hadir kalawan indikasi dina umur minimum jeung maksimum keur nu sipatna dimaksudkeun. Sertifikasi anu ngajantenkeun aranjeunna sah pikeun kelompok umur éta dumasar kana tilu kriteria dasar:

  • kaamanan: Contona, barudak ngora bisa ngelek potongan kayaning dadu, tokens, jeung sajabana, jadi kaulinan pikeun umur nu moal boga jenis ieu potongan. Penting yén produkna ngagaduhan sertifikasi CE, pikeun terang yén éta parantos lulus standar kaamanan EU. Waspada tina pemalsuan sareng cocooan sanés anu sumping ti Asia tanpa kadali ieu ...
  • kaahlianHenteu sakabéh kaulinan bisa keur kumaha bae age , sababaraha bisa jadi teu disiapkeun keur budak leutik, jeung maranéhna bisa jadi hésé atawa teu mungkin, komo mungkas nepi frustasi jeung quitting kaulinan.
  • eusi: eusi oge penting, saprak sababaraha bisa boga téma anu husus for geus dewasa sarta teu cocog pikeun minors, atawa ngan saukur nu grup umur husus teu resep sabab teu ngarti eta.

Téma

fitur ieu teu kritis, tapi enya penting. Positip pikeun terang rasa sareng karesep panampi kaulinan, sabab aranjeunna resep sababaraha jinis téma khusus (sains, misteri, ...), atanapi yén aranjeunna kipas tina séri pilem atanapi televisi (Toy Story). , Hello Kitty, Dragon Ball, Rugrats,…) anu kaulinanna bakal ngamotivasi anjeun pikeun maén.

Kualitas

Karakteristik ieu henteu ngan ukur aya hubunganana sareng harga, tapi ogé pikeun kasalametan kaulinan (henteu fragmen kana potongan-potongan leutik anu tiasa nyababkeun choking, potongan seukeut anu nyababkeun tatu ...) durability. Sababaraha kaulinan bisa condong megatkeun atawa jadi leungit gancang, jadi ieu téh hiji hal pikeun nyalametkeun.

Portability jeung urutan

Hal penting séjénna nyaéta pikeun manggihan kaulinan nu datang dina kotak atawa kantong dimana anjeun tiasa nyimpen sadaya komponén. Alesan pikeun nengetan ieu nyaéta:

  • Sangkan budak leutik bisa mawa eta ti hiji tempat ka nu sejen gampang.
  • Ulah leungit potongan.
  • Ajak urutan lamun game ends ku ngondang manéhna nyokot.
  • Éta bisa gampang disimpen.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.