Kaulinan dewan pangalusna pikeun kulawarga

kaulinan dewan pikeun kulawarga

Sababaraha hal anu langkung saé tibatan nyéépkeun waktos sareng anu dipikacinta, sareng pasangan anjeun, kulawarga anjeun, atanapi murangkalih anjeun. Méakkeun poé, soré jeung peuting maén di imah jeung ninggalkeun sababaraha moments paling memorable nu bakal salawasna inget. Sareng pikeun ieu mungkin, anjeun peryogi sababaraha kaulinan dewan pangalusna pikeun kulawarga. Hartina, kaulinan dewan anu resep sadayana, murangkalih, rumaja, dewasa sareng manula.

Sanajan kitu, tinangtu jumlah kaulinan sadia tur kumaha hésé éta sangkan dulur sarua senang, teu hiji tugas gampang pikeun milih. Di dieu kami mantuan anjeun ngalakukeun eta, kalawan sababaraha saran pangalusna, kalawan jual pangalusna jeung senang naon anu anjeun tiasa mendakan ...

Kaulinan dewan pangalusna maén kalawan kulawarga

Aya sababaraha kaulinan dewan maén salaku kulawarga anu diantara pang menonjol. Karya nyata seni luang jeung senang méakkeun moments pangalusna kalawan leuwih anjeun dipikacinta tur nu biasana mibanda rentang lega umur, salian admitting grup badag pamaén. Sababaraha saran Aranjeunna:

Diset Partéi & Co kulawarga

Éta Partéi klasik, tapi dina édisi khusus pikeun kulawarga. Cocog ti umur 8 taun. Di jerona anjeun kedah ngalakukeun sababaraha tés nalika giliran anjeun, sareng éta tiasa dicoo dina tim. Niru, ngagambar, meniru, ngajawab patarosan, sareng lulus kuis anu pikaresepeun. Cara pikeun ningkatkeun komunikasi, visualisasi, maén tim, sareng ngatasi rasa isin.

Beuli Partéi & Co.

Kulawarga Pursuit Trivial

Kaulinan anu cocog pikeun sagala umur ti 8 taun. Éta mangrupikeun patarosan sareng jawaban kaulinan klasik, tapi dina édisi kulawarga, sabab kalebet kartu pikeun murangkalih sareng kartu déwasa, sareng 2400 patarosan ngeunaan budaya umum pikeun nguji pangaweruh anjeun. Salaku tambahan, tantangan Showdown kalebet.

Meuli Trivial

Mattel Pictionary

Aranjeunna tiasa maén sadayana ti umur 8 taun, kalayan kapasitas maén ti 2 dugi ka 4 pamaén atanapi ogé ngadamel tim. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaulinan dewan anu pangsaéna pikeun kulawarga, anu tujuanana pikeun nebak kecap atanapi frasa tina gambar. Ngawengku papan tulis, spidol, kartu indéks, papan, jam waktos, dadu, sareng 720 kartu.

Mésér Pictionary

Booming kulawarga

Sakabeh kulawarga bisa aub dina kaulinan Palasik ieu. 300 kartu variatif jeung senang, dewan a, gampang maén, kalawan tantangan, lampah, riddles, pampering, hukuman pikeun cheats, jsb. Cara anu saé pikeun ngumpulkeun sadayana anu dipikacinta sareng gaduh waktos anu saé.

Mésér kulawarga Boom

Konsep

Sakabeh kulawarga bisa maénkeun, dianjurkeun ti 10 taun umur. Ieu mangrupikeun kaulinan anu pikaresepeun sareng dinamis dimana anjeun ngembangkeun kréativitas sareng imajinasi anjeun pikeun ngajawab teka-teki. A pamuter kudu ngagabungkeun ikon universal atawa simbul pikeun nyobaan meunang batur pikeun nebak naon éta ngeunaan (karakter, judul, objék, ...).

Mésér Konsep

Cinta jeung kecap Kulawarga Edition

Hiji kaulinan keur ngora jeung heubeul, maén salaku kulawarga sarta mantuan nguatkeun beungkeut antara pamilon. Dirancang pikeun banding ka incu, nini, kolot sareng murangkalih, ngabantosan aranjeunna gaduh waktos anu saé kalayan kartu 120 kalayan patarosan sareng pilihan anu pikaresepeun anu nuju kana topik paguneman anu variatif.

Beuli cinta ku kecap

Bizak Barudak ngalawan kolot

Salah sahiji kaulinan dewan anu pangsaéna pikeun kulawarga, kalayan patarosan sareng tantangan pikeun sadaya anggota. Tien Juara bakal hiji anu crosses dewan munggaran, tapi pikeun éta anjeun kudu meunang patarosan katuhu. Ieu dimaénkeun di grup, kalawan barudak ngalawan kolotna, sanajan grup campuran ogé bisa dijieun.

Meuli budak ngalawan kolot

Dongeng Boneka

Dina kaulinan dewan kulawarga ieu, unggal pamuter nyandak peran boneka sato anu kudu nyalametkeun gadis aranjeunna muja, sabab manehna geus diculik ku hiji éntitas jahat jeung misterius. Buku carita anu kalebet bakal janten pituduh pikeun carita sareng léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun dina papan ...

Mésér Boneka Fabel

Bang! Kaulinan Wild West

Hiji kaulinan kartu nu mawa anjeun deui ka jaman Wild West, dina jalan berdebu jeung tanding pati. Di jerona, penjahat bakal nyanghareupan sheriff, sheriff ngalawan penjahat, sareng renegade bakal ngadamel rencana rusiah pikeun ngiringan salah sahiji bamdos ...

Beuli Bang!

Gloom Inopportune Tamu

Kaulinan dimana bakal aya tamu pikareueuseun, kulawarga gangster, sareng agam a. Naon anu salah? Ieu mangrupikeun kaulinan kartu Gloom, anu asalna salaku ékspansi kana kaulinan dasar.

Meuli Tamu Inopportune

kaulinan dewan senang maén salaku kulawarga

Tapi upami anu anjeun milarian nyaéta langkung jauh sareng milari kaulinan papan anu paling lucu pikeun henteu lirén seuri, nangis seuri, sareng nyeri beuteung anjeun, ieu anu sanésna. judul nu bakal ngajadikeun anjeun boga waktu pangalusna:

Kaulinan Pareum Batalyon tina duels sirah-to-sirah

Hiji kaulinan dewan kulawarga cocog pikeun sagala umur, dijieun pikeun jalma kalapa jeung kritis. Cai mibanda 120 duels unik pikeun nyanghareupan jeung baraya anjeun. Di antarana anjeun kudu demonstrate pangabisa anjeun, tuah, kawani, kapasitas méntal atawa fisik. Duels anu gancang pisan sareng pikaresepeun dilakukeun, sedengkeun pamaén sanés janten juri pikeun mutuskeun juara. Anjeun wani?

Mésér Game Pareum

Glop Mimika

Salah sahiji kaulinan favorit pikeun kulawarga jeung nu nguji kasabaran Anjeun, komunikasi jeung kamampuhan pikeun ngirimkeun ngaliwatan mimicry. Éta cocog pikeun murangkalih, rumaja sareng déwasa. Sarerea bakal senang maén sarta interacting. Éta kalebet 250 kartu tina kategori anu béda-béda sareng anjeun kedah ngajantenkeun batur nebak naon anu anjeun hoyong ungkapkeun ku sikep.

Mésér Mimika

Kubus carita

Kaulinan ieu kanggo anu resep imajinasi, penemuan sareng carita anu pikaresepeun. Cai mibanda 9 dadu (mood, simbol, obyék, tempat, ...) nu bisa Anjeun gulung kalawan leuwih ti 1 juta kombinasi pikeun carita nu bakal kudu nyieun gumantung kana naon geus datang nepi ka. Cocog jeung umur 6 sarta nepi.

Kubus carita

Hasbro Twister

Sejen tina kaulinan pangalusna pikeun kulawarga senang. Mibanda mat kalawan kelir dimana anjeun bakal kudu ngarojong bagian awak anu dituduhkeun dina kotak roulette dimana anjeun geus landed. Pose bakal nangtang, tapi pasti bakal ngajadikeun anjeun seuri.

Beuli Twister

Aduh Bugha

Kaulinan kartu pikeun sakabeh kulawarga, cocog pikeun umur 7+. Dina eta anjeun meunang kana sapatu hiji suku prasejarah of cavemen, sarta unggal pamuter kudu ngulang runtuyan noises na grunts nurutkeun kartu kaluar sarta kalawan tujuan pikeun jadi pamimpin anyar clan. Hal anu sesah ngeunaan kaulinan ieu nyaéta anjeun kedah ngapalkeun sora atanapi tindakan kartu anu laun-laun bakal ngumpulkeun sareng anjeun kedah maén dina urutan anu leres ...

Mésér Ugha Bugha

Devir Ubongo

Ubongo mangrupakeun salah sahiji kaulinan nu paling senang keur sakabeh kulawarga, dianjurkeun pikeun jalma leuwih 8 taun heubeul. Panyipta na assure yén éta frenetic sabab kumaha pamaén baris nyoba nyocogkeun potongan kana regu maranéhanana sakaligus; éta adiktif sabab mun anjeun ngamimitian anjeun moal bisa eureun; tur gampang dina watesan aturan na.

Mésér Ubongo

Kumaha carana milih kaulinan dewan kulawarga alus?

kaulinan dewan kulawarga

Pikeun milih anu saé kaulinan dewan kulawarga pangalusna, sababaraha rinci penting kedah diperhatoskeun:

  • Aranjeunna kedah gaduh kurva diajar anu gampang. Kadé yén mékanika kaulinan anu gampang ngartos boh ngora jeung heubeul.
  • Maranéhanana kudu jadi timeless mungkin, sabab lamun aya hubunganana jeung jaman baheula atawa sababaraha hal modern, alit jeung manula bakal rada leungit.
  • Sareng, tangtosna, éta kedah pikaresepeun pikeun sadayana, kalayan téma anu langkung umum sareng henteu ditujukeun ka pamiarsa khusus. Pondokna, boga rentang lega umur dianjurkeun.
  • Eusi kedah kanggo sadaya pamirsa, nyaéta, henteu kedah diwatesan pikeun déwasa wungkul.
  • Keur sakabeh kulawarga, maranéhanana kudu kaulinan nu Anjeun bisa ilubiung dina grup atawa nu ngaku sajumlah badag pamaén jadi teu saurang ogé ditinggalkeun kaluar.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.