Emily Osment, sawangan "Lovesick"

Emily Osment anu ngora bakal premiere pidéo na pikeun lagu "Lovesick" dina 14 Januari, tapi mimitina anjeunna nunjukkeun ka tukang ...

Esmée Denters, Palasik Natal

Esmée Denters syuting dirina ngalawan témbok nyanyi klasik Natal "Silent Night," sacara akustik, sakumaha urang tiasa tingali. Naon…

James Blunt, "Sajauh Ieu Isro"

James Blunt balik deui nganggo single sareng klip pidéo énggal, «So Far Gone«, kalebet kana album barunya 'Some Kind Of…

"No Can Be", singel anyar ti Merche

http://www.youtube.com/watch?v=lbahG6jcjnw La española Merche acaba de poner a la venta en Itunes su nuevo single «No puede ser«, que pertenece…

Dr Dre, video tina single anyarna "Kush"

Akhirna Dr Dre bakal ngaleupaskeun album barunya anu namina 'Detox' dina bulan Fébruari, sareng di dieu kami ningali pidéo anu nembé dileupaskeun tina single ...

Paul McCartney nyindiran "Kamari"

http://www.youtube.com/watch?v=O7mophS2-1c Paul McCartney se presentó en el programa de TV de Jimmy Fallon y juntos cantaron allí una versión a…

Katy Perry ngaku ka Maxim

Katy Perry mangrupikeun sampul majalah Maxim ti Januari 2011, sareng dina wawancara anjeunna parantos…

Emily Osment di studio rékaman

Disney pirang Emily Osment parantos unggah pidéo ieu anu nunjukkeun adegan ti studio rékaman tempat anjeunna parantos ngarékam ...

Kylie Minogue di Spanyol

Australia Kylie Minogue bakal némbongan di Spanyol minggu ieu, mimiti dinten Jumaah kanggo tampil di gala ...

Justin Bieber dina "El Hormiguero"

http://www.youtube.com/watch?v=eyL_GMPXSVo Ayer se presentó Justin Bieber en España, en el programa El Hormiguero de Canal Cuatro, conducido por Pablo Motos;…

Nicki Minaj dina Jimmy Kimmel Live!

http://www.youtube.com/watch?v=5hKPhRmNoho Aquí vemos a la rapera Nicki Minaj interpretar su nuevo single «Right Thru Me» en el programa Jimmy Kimmel…

Rihanna: "Ngapung" sareng Nicki Minaj

http://www.youtube.com/watch?v=6zdjdFZmDnE Rihanna se presentó ayer en el Hammerstein Ballroom de New York junto a muchos invitados: en este caso, la…

Selena Gomez, "Sataun Tanpa Hujan"

Selena Gomez gaduh akar Latin sareng ayeuna anjeunna nyandak kasempetan pikeun teuleum kana asal usulna, ngarékam versi anyar tina lagu "A…

Amaia Montero bakal ngaliput ABBA

Amaia Montero kolaborasi sareng Unicef ​​pikeun ngumpulkeun dana sareng ngabantosan barudak anu teu dijagaan di dunya, sareng kanggo anu ...

Rosendo, klip "Mala Tiña"

Tilas vokalis Leño nganteurkeun kami video na anu pang anyarna: éta tina «Mala Tiña«, lagu anu kalebet dina pang anyarna ...

Nicki Minaj dipidangkeun dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=WRhcB56zhUc La rapera Nicki Minaj se presentó en vivo en TV, en el The Wendy Williams Show, para hacer la…

Bruno Mars nampilkeun "Granat"

http://www.youtube.com/watch?v=_OPYOjVYlP0 Meses atrás te presentamos a Bruno Mars, quien lanzó en octubre su disco debut ‘Doo-Wops & Hooligans‘ y con…

Robyn nutupan Pangeran

http://www.youtube.com/watch?v=DFpke-KqGFo Aquí tenemos a la sueca Robyn haciendo un cover de Prince, «When Doves Cry«, en unas sesiones para la…

Jasmine Villegas, video wisata na

Kanada Jasmine Villegas parantos ngaluarkeun video ieu dimana anjeunna nunjukkeun gambar wisata dunya na anu anyar sareng Justin Bieber, ...

Nelly Furtado nutupan Rush

Nelly Furtado nutupan Canadians Rush: aya dina lagu ieu «Time Stand Still«, yén anjeunna kalebet kana band ...

'Michael', karya anumerta Michael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=CPAMvWp6wX0&feature=fvst El esperado nuevo disco de Michael Jackson saldrá el 14 de diciembre. Con canciones aún no editadas, el trabajo…

Chipmunk, video "Flying High"

http://www.youtube.com/watch?v=-wTtUqxklzs El rapero británico Chipmunk nos presenta el video de «Flying High», el primer sencillo de su nuevo disco que…

Seal, "Beurat Kasalahan Kuring"

«Weight Of My Mistakes» mangrupikeun pidéo anyar Seal, anu kagolong kana karya studio pang anyarna 'Komitment', diédit ...

Taylor Swift: "Tambang" Langsung di BBC

http://www.youtube.com/watch?v=CajyqdQOCiU La norteamericana Taylor Swift fue hasta Reino Unido y allí se presentó en los estudios del programa The 5:19…

Neil Intan, "Kuring Percaya" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=Ywxs9Mq7rVA El mítico Neil Diamond se presentó en el programa de TV Jimmy Kimmel Live! para interpretar el clásico «I’m…

Lady Gaga, ratu di Madrid

Leres, Lady Gaga dinobatkeun kamari salaku ratu panghargaan Éropa tina saluran televisi MTV: pirang éta ...

Lady Gaga, petualangan di Kroasia

Lady Gaga teraskeun sareng tugasna pikeun ngareuwaskeun masarakat: ayeuna, penyanyi éta memprovokasi Kroasia, anu anjeunna ngundang ...

Fergie, Awéwé Taun

Pujian pikeun Fergie: Sora Hideung Panon Hideung bakal nampi penghargaan Billboard Woman of the Year ...

Huey Lewis sareng Berita dina TV Amérika

http://www.youtube.com/watch?v=2ImRxC4osks El mítico Huey Lewis and the News se presentó en la TV norteamricana: allí, interpretó el clásico «Respect Yourself»…

Nelly Furtado, "Wengi Enom"

Nelly Furtado mulih, sareng anjeunna ngalakukeun éta sareng pidéo ieu anu mangrupikeun bagian tina kompilasi na «The Best Of«, nyaéta ...

Demi Lovato, kanggo réhab

Pikeun rehabilitasi: Demi Lovato asup ka klinik, kusabab masalah "émosional sareng fisik", sareng ogé nunda partisipasi na dina ...

Shakira: "Loca" anu teu diterbitkeun

http://www.youtube.com/watch?v=Te2GVmkMD20 Lo bueno de Shakira, más allá de que guste su música o no, es que siempre sorprende: aquí, podemos…

"Sleazy": Ke $ ha Debut Lagu Anyar

Kami parantos ngawartosan anjeun yén pirang Ke $ ha bakal ngaluarkeun deui album perdana na 'Animal' dina 22 Nopémber, anu parantos dijual ...

Chenoa ngaku

Éta henteu seueur nyarios, tapi kadang anjeunna nyarioskeun hal anu matak: urang tingal ka Chenoa, anu henteu resep ...

Nicole Scherzinger, klip pikeun "Racun"

http://www.youtube.com/watch?v=osxU7857wtU La integrante de The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, nos muestra su video recién estrenado, para el single «Poison«. El…

Robyn ditingalikeun "Henteu Tiasa"

Robyn 'Indestructible' Official Video Robyn | Myspace Music Videos Video anyar ku Swedia Robyn, pikeun lagu «Undestructible«, nya…

Shakira kasulitan ku kipas angin

http://www.youtube.com/watch?v=0kb3rOA4H8c Un pequeño susto se llevó Shakira cuando un fan de ella intento se subió al escenario e intentó abrazarla,…

Cheryl Cole: "Jangji Ieu" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=CVd_-inKQQI Cheryl Cole se presentó en la TV británica para interpretar su single «Promise This«, en el programa ‘The X…

Christina Aguilera, "Beatiful" Live

Di dieu urang ningali Christina Aguilera nyanyi single «Beatiful«, dina konsér anu disebut Justin Timberlake & Friends Concert, anu parantos ...

Taylor Swift nyertakeun Coldplay

http://www.youtube.com/watch?v=L4R1hGk1QK4 Taylor Swift se le animó al cover de Coldplay «Viva la Vida» en forma acústica, como podemos ver en…

Rihanna, téma 'Loud'

Lagu-lagu anu bakal nyiptakeun album anyar Rihanna, 'Loud', parantos dipikaterang saatos kamari bocor a ...

Beyoncé hamil, saur majalah

Beyoncé reuneuh? Janten sigana. Sahenteuna éta kumaha majalah Amérika "US Weekly" nyebarkeunana. «Anjeunna (pikeun salakina Jay ...

Mark Ronson ngahargaan Klub Budaya

http://www.youtube.com/watch?v=kuF7lKzXSYw La otra vez lo vimos en vivo junto a Boy George y ahora traemos el video:  se trata de…

Tari érotis Lady Gaga

Lady Gaga nandaan tarian érotis, dina presentasi anu diayakeun di Oslo, Norwégia, sabtu minggu ieu, sateuacan ...

Selena Gomez nutupan "In My Head"

http://www.youtube.com/watch?v=0MBCtqmiuuc A Selena Gomez le encanta cantar versiones, y ésta no es la excepción: la vocalista de Disney se le…

Duffy, "Nya, Nya, Nya"

Duffy balik deui, sareng anjeunna ngalakukeun ieu sareng pidéo lagu ieu "Muhun, Muhun, Muhun", anu ngantisipasi albeum anu anyar sareng anu kadua ...

Lily Allen meunang sidang

Lily Allen deui kontroversial: ayeuna, vokalis umur 25 taun parantos kéngingkeun sidang "kanggo karusakan" ka ...

Toni Braxton, bangkrut

Luar biasa, sareng saatos ngajual langkung ti 40 juta rékaman dina karirna, penyanyi Toni Braxton ...

Kostum Lebaran Lady Gaga

Lady Gaga sasapu sareng sanés ngan ukur sacara pribadi: kostum penyanyi bakal kasuksésan anu hébat dina waktos salajengna ...

Pink: kompilasi kalayan teu dileupaskeun

http://www.youtube.com/watch?v=TdehCyYRKv4 El próximo 16 de noviembre saldrá a la venta el primer recopilatorio de Pink, de nombre «Greatest Hits… So…

Kelis, video pikeun "Jeritan"

http://www.youtube.com/watch?v=DK1LSsiwdFY «Scream» es el nuevo sencillo de Kelis y que acaba de ser editado en video, tal como vemos. Se…

Steven Tyler: Lengkep "Cinta Lies"

http://www.youtube.com/watch?v=gwu4apnODf8 El tema ya lo adelantamos hace unas semanas y ahora te lo traemos completo: se trata de «Love Lies»,…

Justin Bieber, pidéo "U Smile"

Kami parantos gaduh vidéo Justin Bieber énggal pikeun single «U Smile», anu parantos kami masihan anjeun minggu kamari….

Lady Gaga sareng Yoko Ono

Dua palanggaran hukum babarengan: Lady Gaga ngabagi panggung sareng Yoko Ono sareng 'We Are Plastik Ono Band' dinten Saptu ...

Nadine Coyle, "Teu Enati"

Anggota Girls Aloud Nadine Coyle nampilkeun pidéo pikeun singel munggaran tina album debutna: lagu ...

Melendi, video pikeun "Outskirts Barbie"

http://www.youtube.com/watch?v=ZdQ5eujEdjM Ya lo habíamos adelantado y ahora treamos el clip recién estrenado de «Barbie de extrarradio«, primer sencillo de Melendi…

Rihanna, sampul 'Loud'

Panutup pikeun albeum anyar Rihanna 'Loud', anu dirilis tanggal 16 Nopémber, parantos diumumkeun. Ngan na ...

Mariah Carey murag tina panggung

http://www.youtube.com/watch?v=OV1KDFVojGc Las caídas en el escenario son constantes entro los artistas: ahora, le tocó el turno a Mariah Carey, quien…

Sky Ferreira nutupan Mike Salju

http://www.youtube.com/watch?v=kfKbPkFaQ4I Sky Ferreira se le animó al cover de la canción «Animal«, del grupo sueco Mike Snow, como podemos ver…

Shontelle, "Perfect Nightmare" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=FFDXkSWi3NY ‘No Gravity‘ es el segundo disco de estudio de la cantante nacida en Barbados Shontelle y aquí la vemos…

Cheryl Cole, video "Jangji Ieu"

http://www.youtube.com/watch?v=HQFZ4GJSneU Regresa la botinera Cheryl Cole: la chica nos presenta el video de su nuevo tema «Promise This», que estará…

Rihanna, video "Saha Éta Chick"

http://www.youtube.com/watch?v=f9JF1zHVsRQ Ya tenemos un nuevo video de Rihanna, esta vez la canción «Who’s That Chick«, una colaboración con el DJ…

Budak George sareng Mark Ronson dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=OTd3jvnx_f4 Boy George se presentó en vivo junto a Mark Ronson en el programa de TV ‘Later… with Jools Holland’,…

Malú balik deui sareng 'Perang Tiis'

http://www.youtube.com/watch?v=-nECqNhYUmc Regresa Malú: el próximo 12 de octubre la cantante pondrá a la venta ‘Guerra Fría‘, su nuevo disco, del…

Sky Ferreira, video tina "Obsesi"

http://www.youtube.com/watch?v=TYV_tu_IJXw La pequeña Sky Ferreira nos trae su nuevo video, del tema «Obsession«, que está incluido en la banda de…

Usher: "Aya Goes My Baby" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=IFX-2AlFHwc El rapero Usher se presentó en TV en el show de Jimmy Kimmel Live para hacer en vivo «There…

Shakira nutupan Metallica

Shakira disarankeun pikeun ngalakukeun naon-naon: ayeuna, urang Kolombia ngalakukeun sakumaha urang ningali versi Metallica klasik «Teu aya Anu sanés ...

Thalía, "Ajarkeun kuring hirup"

http://www.youtube.com/watch?v=eSZCpBPXjDs Thalía estrena el videoclip del single «Enseñame a vivir«, como podemos ver. El tema está incluido en su álbum…

Robyn langsung dina TV Jérman

http://www.youtube.com/watch?v=HJa71jHhEpQ La blonda Robyn se presentó en la TV alemana y aquí podemos ver uno de los clips de este…

Phil Collins, otobiografi

Phil Collins ngaku yén, diantara tugas-tugasna anu masih kénéh ngantosan, anjeunna hoyong nampilkeun musik anyar di Broadway, sapertos anu anjeunna lakukeun sareng "Tarzan" ...

Lady Gaga, katutupan daging

Éta henteu lirén naékkeun kontropérsi: ayeuna, Lady Gaga parantos muncul dina sampul majalah Vogue édisi Jepang ...

Rihanna, "Ngan Budak (Di Dunya)"

Urang parantos tiasa ngadangu anu pang anyarna tina Rihanna, anu mangrupikeun tunggal «Only Girl (In the World)«, anu nembé dileupaskeun ...

Ana Torroja, video tina "Smile"

http://www.youtube.com/watch?v=nF0kM7lU5Ig Más sobre el regreso de Ana Torroja: su nueva producción se llamará ‘Sonrisa‘, y ya podemos ver el videoclip del tema…

Gustavo Cerati masih koma

Warta ngeunaan Gustavo Cerati: musisi dipindahkeun kamari ka kamar rumah sakit anu kirang rumit, sanaos henteu ...

Bunbury, video pikeun "The Inhabitants"

http://www.youtube.com/watch?v=VLxrQJh7zz8 Nuevo video de Enrique Bunbury: es para el tema «Los Habitantes«, nuevo sencillo de su último disco  ‘Las Consecuencias‘,…

Michael Jackson, raja unduhan

Michael Jackson masih aya berita: ayeuna, anjeunna parantos janten raja unduh musik dina Internét, kumargi henteu ...

Shakira nampilkeun "Loca"

http://www.youtube.com/watch?v=INa9lq9YHZI Ya podemos escuchar el primer sencillo de ‘Sale el sol’, el nuevo disco de Shakira, que se editará el…

George Michael dina réhab

George Michael sok masihan catetan: ayeuna, penyanyi éta ngaku bersalah di pengadilan London kusabab disetir ...

"Rahasia", énggal ti Seal

Seal balik deui: penyanyi bakal ngaleupaskeun tanggal 21 Séptémber albeum barunya anu disebut 'Seal 6. Commitment', anu urang tingali ...