Lana del Rey dina Sabtu Peuting Langsung

http://www.youtube.com/watch?v=HXBSgIoNcSM La promocionada Lana del Rey se presentó el sábado pasado justamente en el programa Saturday Night Live, y cantó…

Paris Hilton: albeum musik imah kadua

Paris Hilton balik ... selebriti éta ngajanjikeun yén albeumna salajengna janten "musik pesta anu sampurna." Éta bakal janten padamelanana anu kadua, ...

Ke $ ha: albeum "paling rentan" anyar

Ke $ ha masihan koméntar yén albeum barunya bakal ngungkabkeun sisi "paling rentan" na: vokalisna ngarepkeun bakal ngaleupaskeun album kadua taun ayeuna,…

Lady Gaga, daya tarik utama New York

http://www.youtube.com/watch?v=by92DWukY7c Vestida como la Mujer Maravilla, Lady Gaga lideró los festejos de su ciudad, New York, para dar comienzo a…

"You Da One", video anyar Rihanna

"You Da One" mangrupikeun pidéo Rihanna anu nembé dileupaskeun anu urang bagikeun di dieu. Ieu mangrupikeun single kadua 'Talk…

Nicola Roberts, pidéo "Yo Yo"

Kami parantos nunjukkeun tukangeun layar sareng ayeuna kami mawa pidéo lengkep ngeunaan Nicola Roberts, «Yo Yo«, anu parantos dileupaskeun ...

Rihanna nutupan Bob Marley di Oslo

http://www.youtube.com/watch?v=hL_FtvikwpQ Como ya contamos, Rihanna lanzará su nuevo disco ‘Talk That Talk‘ el 21 de noviembre. Y ya lo presentó…

"Partéi", video anyar Beyoncé

Beyoncé parantos ngaleupaskeun pidéo pikeun "Partéi", sapertos anu kami ngumumkeun. Sanaos éta badé dileupaskeun dina 1 Nopémber, ...

Chenoa, "Siga Hantu"

Chenoa seksi némbongan tanpa baju dina vidéo énggalna «Como un fantasma», singel pertama tina album barunya anu ...

Kylie Minogue nilik DVD anyarna

Kylie Minogue nembongkeun kami sawangan tina DVD énggalna 'Kylie: Aphrodite Les Folies Live In London', sareng téma ...

Leona Lewis nampilkeun "Glassheart"

Leona Lewis nampilkeun langsung kamari lagu anyar anu judulna "Glassheart", anu bakal dilebetkeun kana album katilu na anu disebat ogé ...

Madonna: albeum anyar dina 2012

Madonna negeskeun yén anjeunna bakal ngaleupaskeun albeum barunya, nomer 12 di studio, di 2012, sareng single anu munggaran bakal ningali ...

Meek Mill, pidéo "Kuring Bos"

Kéngingkeun Deui: Meek Mill, Musik, Langkung Pidéo Musik "Abdi Bos" mangrupikeun pidéo énggal ti rapper Meek Mill, anu…

Joe Jonas: téma "Fast Life"

Joe Jonas parantos gaduh tanggal pasti pikeun ngaleupaskeun album debut solo na, disebat 'Fastlife': éta bakal salajengna ...

Talay Riley, "Make You Mine"

http://www.youtube.com/watch?v=XzufS973RMA El moreno Talay Riley lanzó su nuevo single «Make You Mine» y ya tenemos el video.  Se trata del…

Andy & Lucas, kalayan ngaco "Rok"

Andy & Lucas nampilkeun kami klip pidéo pikeun single panganyarna «Faldas«, téma anu kalebet dina album pangénggalna 'Pido la…

Anahí, video tina "Dibagi"

http://www.youtube.com/watch?v=Gz9QwHdIJLM Nuevo video de Anahí, la ex integrante de los RBD, que nos muestra el clip de su single «Dividida«,…

Madonna: detil albeum anyar

Kami gaduh berita ngeunaan albeum salajengna Madonna: vokalisna bakal damel babarengan sareng produser sareng komposerna Jean Baptiste,…

Beyoncé, pidéo "1 + 1"

http://www.youtube.com/watch?v=4IbL5_E_nYU Beyoncé nos presenta su nuevo video, para el tema «1 + 1«, incluido en su último trabajo de estudio…

Lil Wayne, video pikeun "Kumaha Cinta"

http://www.youtube.com/watch?v=BuFMV_wCGSw Nuevo video de Lil Wayne, para el tema «How To Love«, tercer single de su próximo disco ‘TheCarter IV‘,…

Tori Amos: "Carry", video anyar

Tori Amos nampilkeun pidéo lagu na »Carry», kalebet kana albeum salajengna 'Night of Hunters', anu bakal dileupaskeun ...

Cik Dynamite, pidéo "Neva Soft"

Cik Dynamite bakal ngaleupaskeun single "Neva Soft" dina 4 Séptémber tapi anjeunna parantos ningalikeun kami vidéo lagu ieu ...

Jessie J: "Domino", lagu anyar

Jessie J ngagaduhan lagu anyar anu disebut «Domino«, anu parantos urang tiasa ngupingkeun: nyaéta lagu anu sanés ...

Jason Derulo, video pikeun "It Girl"

http://www.youtube.com/watch?v=ZhJAFKH-bZU Jason Derulo ha presentado su nuevo video, para el tema «It Girl», segundo sencillo de su disco’Future History’, que…

Vega, video tina "Como yo no hay dos"

http://www.youtube.com/watch?v=i8JAvf_7wHA La cordobesa Vega nos presenta el videoclip de «Como yo no hay dos«, el primer single del nuevo álbum…

Sabi merilis single "Wild Heart"

Si brunette Sabi nampilkeun single kahijina «Wild Heart«, anu bakal dilebetkeun kana album debutna, anu bakal dirilis taun ayeuna….

Will Young, video pikeun "Jealousy"

http://www.youtube.com/watch?v=9MHtrM-jf9o Will Young lanzó el video de «Jealousy«, primer sencillo de su nuevo disco ‘Echoes‘, que se editará el 21…

Enrique Iglesias perdana klip "Ayer"

http://www.youtube.com/watch?v=ak4YJjkdFRY Semanas despues de estrenar «Dirty Dancer», con invitados especiales como Usher y el rapero Lil Wayne, ahora Enrique Iglesias nos…

Anahía nampilkeun "Dibagi"

http://www.youtube.com/watch?v=h4JKwZM3Vg8 En unos días, Anahí, ex RBD, presentará el video de su nueva canción «Dividida«, y aquí vemos el avance…

Beyoncé langsung dina The View

http://www.youtube.com/watch?v=QvLSIQmXACg Beyoncé se presentó en el programa de TV The View ayer por la noche e interpretó dos temas de…

Björk nampilkeun klip "Kristal"

http://www.youtube.com/watch?v=wZhkfwrxNOc Björk: nos presenta su nuevo video, para el tema «Crystalline», primer sencillo de su nuevo disco ‘Biophilia‘, que se…

Laura Marling nampilkeun lagu "Sophia"

Sakumaha anu parantos urang carioskeun, 'A Mahluk Kuring Teu Nyaho' bakal disebat albeum katilu Laura Marling sareng bakal dirilis dina bulan Séptember ...

"Merdéka", énggal ti Sugababes

http://www.youtube.com/watch?v=vJND0rzx1nE Las chicas de Sugababes nos muestran un avance de su nuevo single «Freedom«, que será el primer adelanto de…