«Slip», video Stooshe énggal

The Stooshe parantos ngaluarkeun vidéo énggal na, kanggo lagu "Slip", anu dirilis salaku single ngan ukur dina Méi sareng kalebet kana album debutna.

«Sasatoan»: Muse sareng pidéo animasi

Ieu dina bulan Désémber taun ka tukang nalika Muse ngaluncurkeun kontes saalam dunya pikeun penggemar pikeun nafsirkeun deui lagu "Sasatoan" dina format klip pidéo.

"Kaduruk", énggal ti The Stooges

Iggy Pop sareng na The Stooges nampilkeun lagu énggalna, disebat "Burn", anu bakal dilebetkeun kana album salajengna 'Ready To Die'.

«Asih», anu énggal ti Cristian Castro

Penyanyi Méksiko Cristian Castro nempokeun dina lagu "Enamorados", singel mimiti naon anu bakal janten albeum anyarna sareng anu urang parantos tiasa ningali pidéo na.

"Teu Merdeka", balikna Dido

Dido parantos ngaluarkeun vidéo anu anyar na, anu tiasa urang tingali di dieu: éta mangrupikeun single "No Freedom", kalebet kana album barunya 'Girl Who Got Away'.

Justin Timberlake: video "Suit & Tie"

Akhirna Justin Timberlake nampilkeun pidéo énggalna pikeun single "Suit & Tie" (urang parantos ningali lirikna), kalebet kana albeum anyarna, 'The 20/20 Experience'.

«Tetep», video anyar Rihanna

Rihanna nunjukkeun kami video anyarna pikeun lagu "Tetep", diarahkeun ku Sophie Muller, anu parantos damel pikeun No Doubt, Beyoncé, Annie Lennox, Maroon 5 sareng Cheryl Cole.

Sadaya juara Grammy

Tungtungna kamari Grammy Awards dipasihkeun di Staples Center di Los Angeles sareng diantara anu meunang.

Pulp: "Saatos Anjeun" dina TV Inggris

Di dieu urang tiasa ningali Pulp Inggris ngalakukeun dina TV lagu anu teu acan dileupaskeun "Saatos Anjeun", bahan aslina asli band ieu langkung ti dasawarsa.

Beyoncé ngaku yén anjeunna biwir

Beyoncé ngaku yén anjeunna nyanyi lagu Amérika nalika upacara peresmian jabatan kadua Présidén Barack Obama ngeunaan "lagu prerecorded" (playback),

Bon Jovi sareng video pikeun «Beacuse We Can»

Kami nunjukkeun sawangan dina audio sareng ayeuna kami mawa pidéo anyar Bon Jovi, anu nembé ngaluarkeun single "Beacuse We Can", anu bakal janten bagian tina album énggalna 'What bout Now'.

Justin Bieber janten akustik di 2013

Kanada Justin Bieber bakal ngaleupaskeun album barunya 'Believe Acoustic' taun ayeuna, anu bakal diwangun ku sabelas lagu, dalapan diantarana versi akustik lagu-lagu sateuacana.

Emeli Sandé nampilkeun DVD anyarna

Emeli Sandé nunjukkeun kami sawangan tina DVD énggalna, anu direkam langsung di Royal Albert Hall di London. 'Live At The Royal Albert Hall' bakal kaluar tanggal 18 Pébruari.

Suede mulih sareng «Halangan»

Suede bakalan janji sareng nyebarkeun karya anyar dina Maret, anu bakal disebat 'Bloodsports'. Salaku sawangan, grup parantos ngunggah lagu "Barriers" kana halaman wébna.

"Woman's World", énggal ti Cher

Cher anu tiada bandingna nampilkeun kami audio tina lagu anyar anu disebut "Woman's world", anu tiasa urang ngupingkeun di dieu: éta mangrupikeun single anu munggaran tina album kahijina kalayan bahan anyar dina sapuluh taun.

"Girl on Fire": balikna Alicia Keys

Alicia Keys nampilkeun pidéo single na paling anyar "Girl on Fire", anu munggaran tina albeum salajengna ku penyanyi anu judulna sami anu bakal dirilis dina 26 Nopémber.

"Te Quise Tanto", pidéo anyar Coti

Saatos "Dimana Anjeun Haté Jantung" saacanna, urang parantos gaduh vidéo anyar Coti pikeun lagu "Te Quise Tanto", kalebet kana albeum anyarna 'Lo said through the sungut of another'.

Biwir Flaming

Amarah Erykah Badu sareng The Flaming Lips

Erykah Badu parantos dikirim kalayan gampang ngalawan pamimpin The Flaming Lips dina tweet anu aya hubunganana sareng klip pidéo anu mana seniman éta kolaborasi tanpa ijin sateuacanna.

Sinnead O'Coonor taun kamari

Sinead O'Connor, ngalawan Irlandia

Sinead O'Connor v Irlandia: nyarios yén anjeunna hoyong cicing di tempat anu sanés kalayan langkung kabébasan, perdamaian sareng kreativitas

BoB, perdana pidéo pikeun "Soo Good"

BoB rapper anu suksés nunjukkeun kami vidéo anyar na, kanggo single "So Good", anu bakal janten anu munggaran tina albeum anyar sareng kadua na 'Strange Clouds'.

Julia Holter, pop eksperimen avant-garde

Julia Holter mangrupikeun vokalis sareng panulis lagu ti Los Angeles, anu nembé ngaluarkeun albeum anu kadua na namina 'Ekstasis', sareng anu urang tingali di dieu nyaéta klip tina single "Moni Mon Amie".

Anni B. Manis ngantisipasi "Di Bumi" tina album anyarna

Andalusian Anni B. Sweet bakal ngaluarkeun albeum anu kadua tanggal 23 April, albeum anu sacara judulna judulna 'Oh, Monsters!', Sareng ayeuna urang tiasa nguping sawangan ngeunaan anu bakal janten single barunya "At Home".

"I Fucked Up", lagu anyar Madonna

Madonna parantos ngeposkeun pesen dina Facebook na anu nyatakeun "9 dinten ti MDNA!" (9 Poé pikeun MDNA) sareng baladna "I Fucked Up".

"Klimaks", pidéo anyar Usher

Usher nampilkeun pidéo anu anyar na pikeun single "Climax", anu bakal resmi dirilis dina 16 April sareng bakal janten bagian tina album studio salajengna.

Mecano: rapat di 2013?

Dupi Mecano mulih? Henteu taun ayeuna, tapi Ana Torroja, anu ngamimitian tur anyarna énjing ngagabungkeun lagu-lagu ti panggung éta sareng ...

"Bagéan Kuring", Katy Perry énggal

Katy Perry bakal ngaleupaskeun kompilasi anu disebut 'Teenage Dream: The Complete Confection' sareng urang parantos tiasa ngupingkeun lagu anyar nyaéta ...

Adele jaya di Grammys

Adele tungtungna mangrupikeun juara hébat ti Grammy Awards ku nyandak genep penghargaan tadi wengi: Inggris meunang di ...

Dunya duka Etta James

Dunya musik duka kamangkatan Etta James, ratu jiwa sareng blues, anu maot kamari di ...