Rupa-rupa Berita Musik

Hatur nuhun kana koran 20 menit, urang tiasa mendakan berita musik anu paling penting dina momen ieu, sanaos seueur anjeun parantos ...

Nach urang Disc Signing

Nach rapper Spanyol anu mangrupikeun hiji-hijina anu ngagaduhan karir rekaman anu hébat saprak anjeunna disponsoran ku ...

Britney Spears moal diadili

Saatos "kasangsaraan" anu dialami Britney saatos ditahan, pengadilan Los Angeles ngalangkungan kantor jaksa anu sami ...

Thalía begs "Sabar"

http://www.youtube.com/watch?v=VtiuitexCoI Hace unos días comentaba sobre el plagio descarado de Thalía en la portada de su último trabajo ‘Lunada‘, donde…

Ka «220»: tATu balik

Sababaraha minggu ka pengker kami ningali klip pidéo anu teu disensor tina «Jubah Bodas» ku Rusia kontroversial tATu: ayeuna, budak awéwé dileupaskeun ...

Bo Diddley, pamitan

Warta anu tragis anu ngalirkeun pemandangan batu: Bo Diddley, anu dianggap salah sahiji bapa sareng panyipta ...

Morrissey balik sareng 'Taun Nolak'

Albeum salajengna Morrissey parantos ngagaduhan nami sareng tanggal rilis: éta bakal disebat 'Years Of Refusal' sareng bakal dileupaskeun ...

Julieta Venegas cabut

Henteu lami ka tukang urang ngalaporkeun produksi anyar Méksiko Julieta Venegas, anu bakal disebat 'MTV Unplugging' sareng éta ...

Alanis Morissette, pikeun mulang

Alanis Morissette balik deui sareng 'Flavors of Entanglement', album barunya anu bakal dirilis dina 3 Juni. Dihasilkeun ku Guy ...

Rihanna ngalirkeun pilem

bioskop: enya, penyanyi bakal penampilan munggaran di layar lebar sareng rapper Mos Def. Pilem dimana ...

Rebeca Jiménez ngaluarkeun album solo

Rebeca Jiménez premiere albeum solo dina judul "Sadayana bakal sumping". Anjeunna mangrupikeun penyanyi-panulis lagu ngora anu ngajangjikeun anu ngagaduhan ...

Steven Tyler: rehab!

Fronter Aerosmith Steven Tyler asup ka klinik rehab di California ku karepna sorangan. Tyler, 60…

tATu buligir dina klip pidéo

TATu Rusia anu selalu kontroversial parantos ngaluarkeun klip anu teu kaensensikeun tunggal «Jubah Bodas« na, dimana nembongan ...

Maroon 5 sareng Rihanna

Salah sahiji band anu paling populér di Amérika Serikat nyaéta Maroon 5, anu nembé ngaluarkeun pidéo anyarna ...

Edurne nyanyi kana musikal

Edurne balik sareng ngalakukeun éta sareng albeum penghargaan ka musikal hébat: 'Premiere' bakal disebat karya anu ...

Adele, siap nalukkeun dunya

Penyanyi Inggris Adele anu diakui parantos ditandatanganan sareng Columbia Records pikeun ngaleupaskeun album debutna di Amérika Serikat….

Manolo Kabezabolo News

  Kami mawa berita penyanyi-panulis lagu punk paling kontroversial ku jauh ti panorama, sareng éta Manolo Kabezabolo nyiapkeun kami deui ...

Pete Doherty: poto munggaran di panjara

  Pete Doherty, sakumaha anu urang nunjukkeun sababaraha dinten ka pengker, aya di panjara ngalaksanakeun 4 bulan yén pengadilan London ditumpukeun ka anjeunna ...

Vanilla És ka panjara

Saha anu émut Vanilla Ice? Rapper bodas ditéwak kusabab pamajikanana ngalaporkeun anjeunna kusabab nyiksa. Robert ...

Fabiana Cantilo, "A Truce"

Fabiana Cantilo henteu diragukeun nyaéta penyanyi rock di Argentina, sanaos gayana langkung pop tibatan anu sanés ...

Gloria Trevi, "Lima Menit"

México Gloria Trevi nampilkeun perdana video anyarna, anu saluyu sareng téma "Cinco Minutos". Klip na difilmkeun dina Tenerife, ...

Amparanoia mimiti pamitan

Aduh ka Amparanoia: latihan anu dilakukeun ku Amparo Sánchez ngeureunkeun karirna anu suksés, saatos sapuluh taun ...

Chenoa badé ngadamel Amérika

Argéntina Spanyol Chenoa anu nasionalisasi dina wisata promosi di Amérika, dimana anjeunna nampilkeun albeum pang anyarna 'Absurda Cinderella'. Wétan…

Chizzo de La Renga nabrak

Warta goréng pikeun pengikut band rock Argéntina La Renga: vokalisna Chizzo ngalaman kacilakaan di ...

Elvis: Ikon Rock and Roll

Elvis Aron Presley lahir di Tupelo, Mississippi - Amérika Serikat dina 8 Januari 1935 sareng pupus dina ...

Freddie Mercury

Freddie Mercury parantos janten salah saurang penyanyi pangsaéna sepanjang waktos. Anjeunna seniman anu serbaguna pisan, sareng ...

Tina Turner

Mimiti na sateuacan janten soloist Tina Tina Turner anu suksés pisan lahir di Nutbush di 1939, anu ...

Shakira di Punta del Este Uruguay

Shakira, penyanyi Kolombia anu kawéntar, resep liburan di Punta del Este, Uruguay, dimana anjeunna ngagaleuh kebon «La Colorada» ...

Chenoa: ngadamel "The Back Pocket"

Dina sababaraha dinten, Chenoa bakal ngaleupaskeun pidéo pikeun single barunya, «El Bosillo del Revés«, anu kagolong kana anu pang anyarna ...

Spice Girls pasti berpisah

Titik tungtung pikeun Spice Girls. Salah sahijina, Geri Halliwell, parantos nyarios yén band bakal bubar sacara pasti saatos ...

Konsér Ana Laan di Madrid

Ana Laan mangrupikeun campuran tina seueur hal. Anjeunna lahir di Madrid, ageung di Stockholm sareng nikah ka ...

Tarja Turunen, "Die Alive"

Tilas vokalis Nightwish Tarja Turunen nembé ngaluarkeun pidéo pikeun single barunya: éta tina lagu ...

Toquinho sareng Skármeta

Penyanyi sareng gitaris Brasil Toquinho negeskeun yén anjeunna damel sareng panulis Chili Antonio Skármeta dina albeum énggal,…

Whitney Houston, pikeun 2

Whitney Houston deui: penyanyi bakal ngaleupaskeun dina bulan Pébruari albeum hits dobel pangageungna, disebut 'Kumpulan pamungkas', sareng ogé ...

Balikna Leonard Cohen

Legendaris Leonard Cohen ngumumkeun yén anjeunna ngarencanakeun badé ngamimitian tur di Kanada sareng Amérika Serikat dina Méi, kanggo neraskeun ...

'Detours', balikna Sheryl Crow

Sheryl Crow balik deui sareng albeum studio anu anyar anu disebut 'Detours', anu nandaan dirina balik saatos 'Wildflower' ...

Shakira ngagurilap Georgia

Shakira sacara harfiah runtuh ibukota Georgia, Tbilisi, kamari ku nawiskeun konsér gratis anu dihadiran rébuan jalma di ...

Michael Bolton, lagu Natal langkung

Kasohor baheula balik deui: upami kamari urang ngoméntaran yén Steve Lukather ngaleupaskeun album énggal salaku solois, ayeuna giliranana ...

PJ Harvey, "Piano"

PJ Harvey nembé ngédit pidéo énggalna: nyaéta lagu "The Piano", anu kagolong kana panungtung na ...

Shakira disensor di Afganistan

Shakira parantos sénsor di Apganistan kusabab "nunjukkeun kulit langkung seueur tibatan anu ditampi sacara sosial", hal anu sami sareng ...

"Usum Awal" ku Gwen Stefani

Tilas mamang Henteu neraskeun sareng karir solo na: Gwen Stefani nembé ngaluarkeun pidéo resmi lagu "Awal…

Juanes, raja lagu digital

"Juanes ngadamel sajarah ayeuna." Kalayan kecap-kecap éta, Jesús López, ti Universal Music Latino, dipidangkeun dina konferensi pers ...

Fergie nampilkeun "Kagok"

Fergie ngagaduhan single sareng pidéo anyar: éta mangrupikeun lagu "Clumsy", potongan kalima tina album solo kahijina anu judulna ...

Britney ngintip catetan comeback na

Sigana mah Britney Spears henteu hoyong miceun waktos; penyanyi kontroversial éta bakal ngaleupaskeun album barunya "Blackout" dina 30 Oktober ...

Britney Spears, deui pasantrén

"Kuring bakal ngalakukeun naon-naon pikeun ngabenerkeun murangkalih abdi." Kalayan kecap-kecap éta, Britney Spears ngumumkeun yén anjeunna badé kana ...

Naha Madonna tukang rocker?

Boh aranjeunna ngagentos nami atanapi otoritas pamilihan anu robih: Madonna diusulkeun ngagabung sareng Aula ...