Fergie ngagurilep nonoman

Fergie anu karismatik ngagemeskeun dulur kalayan pakean ieu dina 2009 Remaja Choice Awards, sababaraha penghargaan anu diayakeun ...

Eva Simons, "Budak Konyol"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa0rb3_eva-simons-silly-boy-hq-official-mu_music [/ dailymotion] Sababaraha dinten ka pengker kami ningali damel na ayeuna urang nyandak pidéo lengkep. Éta ngeunaan Eva Simons, sareng ...

Bat Pikeun Lashes, "Saré Nyorangan"

http://www.youtube.com/watch?v=O1vtr9fXdg8 Nuevo video de Bat For Lashes: la vocalista británica ha elegido a «Sleep Alone» como el tercer single de…

Boots Leutik nutupan Kate Bush

Langkung seueur solois, tapi dina hal ieu bénten pisan sareng anu sateuacana: vokalis Inggris Little Boots ngaliput klasik ...

Ashley Tisdale, "Tell Me Lies"

Ashley Tisdale - "Tell Me Lies" Live Anu suksés Ashley Tisdale ngalaksanakeun langsung dina acara anu disebut 'Live…

Shakira, video pikeun "She Wolf"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa0msk_shakira-she-wolf-official-video-mus_music [/ dailymotion] Opat dinten ka pengker kami ningali ngadamel pidéo ieu, sareng kami parantos tiasa ningali vérsi anu parantos réngsé. Éta perkawis…

Alex Akar nutupan Henteu Ragu

Kami nembé ngenalkeun anjeun ka Alex Roots, harepan ngora Inggris, anu bakal ngaleupaskeun album debutna dina bulan Séptember. Ayeuna urang tiasa…

Beck: Akustik "Chem Trails"

Beck parantos ngarékam vérsi akustik ieu lagu "Chem Trails", salaku bagian tina séri versi lagu anu béda ...

Demi Lovato di Los Angeles

Para penggemar nyobian di Demi Lovato, dina konvénsi akustik anu dilaksanakeun di Los Angeles, sapertos anu urang tingali dina ...

Chenoa sareng "Duele", singel anyar na

http://www.youtube.com/watch?v=5ScEW4KVX94 Son muchos/as los fans de Chenoa y aquí traemos el más reciente single de la cantante nacida en Argentina…

La Roux dina 'Jimmy Kimmel Live'

http://www.youtube.com/watch?v=NGBrZCeUIpk El dúo británico de synth-pop La Roux ha hecho una presentación promocional en la TV de Estado Unidos esta…

Madonna: detil 'Perayaan'

Kami parantos nyarioskeun tentang Madonna sareng albeum barunya, anu bakal janten kompilasi hits anu paling ageung anu disebut 'Perayaan'. Ayeuna…

Spinetta, Golden Gardel

Akhirna, Luis Alberto Spinetta mangrupikeun «juara hébat» tina édisi ka-11 tina Gardel de la Música Awards anu…

Lady Gaga: "Paparazzi" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=tdO2ohX9Jsc Lady Gaga apareció en los estudios de la GMTV para interpretar su nuevo single «Paparazzi«, incluido en su disco…

Shakira: sawangan "She Wolf"

Éta 20 detik, tapi sahenteuna urang tiasa ngahargaan bagian tina naon anu bakal janten video anyar Shakira, «She Wolf«, ...

Malú nampilkeun "Nobody"

http://www.youtube.com/watch?v=DxwEF-Odgj0 Ya podemos ver el nuevo video de Malú, que pertenece al tema «Nadie«, el reciente single de su disco…

Don Omar, "Robotik Seksi"

Don Omar - Seksi Robotica Anyar, nembé dileupaskeun ti Don Omar: vokalis nampilkeun hit na «Seksi Robotica«. Klipna ...

Shakira: album anyar dina Oktober

http://www.youtube.com/watch?v=CwLYT3pHedU Ya habíamos mostrado el nuevo single de Shakira, «She wolf», es decir «La Loba«, que será distribuido mundialmente el…

Avril Lavigne: Komérsial 'Hideung Star'

Bulan Hideung Komérsial Seungit Bulan Bulan kamari kami ngumumkeun yén Avril Lavigne ngaluncurkeun garis parfum na nyalira; ayeuna, urang tiasa ningali ...

Britney Spears, video pikeun "Radar"

http://www.youtube.com/watch?v=gngeM9Y76-Y Nuevo video de Britney Spears, en este caso para el tema «Radar«, cuarto single de su último disco ‘Circus‘….

Kanye West, "Lampu Jalan"

Kanye West parantos ngédit pidéo resmi lagu "Streetlight", kalayan kakhususan yén klip na didamel ku ...

Shakira premiere single "Loba"

http://www.youtube.com/watch?v=flbYTaksx4I La nueva canción de Shakira, «Loba«, ya ganó hoy las radios y aquí la traemos. El tema estará incluido…

Bat Pikeun Lashes dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=PxSSoqJEt5Y La creativa Bat For Lashes visitó el programa de ‘Jimmy Kimmel Live’ el pasado miércoles y tocó en vivo…

Madonna duka Michael Jackson

Salah sahiji seniman anu paling dinyenyeri ku pupusna Michael Jackson nyaéta Madonna, anu parantos nyarios yén ...

Shakira, ajag ...

http://www.youtube.com/watch?v=XcvDLZcFR8c «Hay una loba en el closet ¿Qué va a hacer? Esa loba en el closet. Yo creo que viene…

Orok, pidéo "Me Fui"

Kami parantos kedah ningali vidéo énggal pikeun Bebe, «Me Fui«, singel munggaran tina albeumna anu anyar 'Y.', nyaéta ...

Dada Lady Gaga ngabeledug

Teu aya cara anu Lady Gaga bakal ngeureunkeun héran kami. Nalika kami parantos nyangka kami ningali éta ti panyanyi, ...

Britney Spears, video pikeun "Circus"

http://www.youtube.com/watch?v=G8ytM0rl_uU Ya podemos ver el nuevo clip de Britney Spears: se trata del single «Circus«, tema que le da título…

Beck sareng proyek ambisius na

Beck sok ngabaru: ayeuna, vokalisna bakal pendak sareng sababaraha babaturan sareng ngarékam sababaraha lagu dina hiji dinten teras ...

Lady GaGa alami

Lady GaGa parantos nyarios yén anjeunna ngarobih rambut, tina coklat janten pirang, sabab anjeunna disalahkeun sareng Amy Winehouse (?). Ieu…

Dizzee Rascal murag tina panggung

http://www.youtube.com/watch?v=3I7DJYJGmTY Parece que el infortunio escénica está de moda: ayer veíamos el accidente que le ocurrió a Bret Michaels de…

"Mil Horas" ku Alex Ubago

http://www.youtube.com/watch?v=LtWSmeIU2Lg Este nuevo clip de Alex Ubago pertenece al tema «Mil horas«, segundo sencillo de su último álbum ‘Calle Ilusión‘….

Inuman: 'Y.' daun 30 Juni

Tungtungna, langkung seueur rinci ngeunaan albeum Bebe anu anyar dipikaterang: karyana bakal kaluar tanggal 30 Juni sareng bakal ...

La Roux ditingalikeun dina privasi

http://www.youtube.com/watch?v=kmrW4vws-Eg La Roux fue la artista soporte de Lily Allen en su más reciente gira y la vocalista británica grabó…

Mandy Moore, béda ti sadayana

Mandy Moore nyarioskeun perkawis 'persaingan' anu dituduhkeun sareng Britney Spears sareng Christina Aguilera sareng nyarios yén anjeunna ngalih ...

"Me Fui", singel anyar ti Bebe

Dinten anu sanés kami ngantisipasi «La Bicha«, anu énggal ti Bebe, sareng ayeuna kami ningalikeun anjeun audio ngeunaan naon anu bakal ...

Beyoncé nampilkeun klip "Ego"

http://www.youtube.com/watch?v=UMq2Qx_hBvY Tenemos nuevo video de Beyoncé, en este caso es del tema «Ego«, quinto single de su último trabajo ‘I…

Beyoncé, nganggo DVD anyar

Beyoncé bakal sumping sareng DVD anyar: 16 Juni payun vokalisna bakal ngaleupaskeun 'Luhur Sareng Beyoncé', dimana ...

Bebe sareng "La Bicha"

http://www.youtube.com/watch?v=eOllamW5fAM Vuelve Bebe después de cinco años: la cantante reaparece con esta canción llamada «La Bicha«, un tema que por…

Mitchel Musso sareng klip "Hei"

http://www.youtube.com/watch?v=wGgBRfdZ_XY El actor juvenil de Hannah Montana Mitchel Musso sigue los pasos de su colega femenina en la música y…

Axel kana penaklukan Spanyol

Axel henteu ngan ukur nyapu Amérika Latin tapi ogé hoyong ngahontal masarakat Spanyol: urang Argentina neraskeun wisata promosi na ...

Taylor Swift, "Teardrops On My Guitar"

http://www.youtube.com/watch?v=dwlvqMgIljY Más de Taylor Swift: aquí vemos la perfomance de la canción «Teardrops On My Guitar«, que si bien estaba…

Beyonce pensiunan (samentawis)

Penyanyi sareng aktris anu seueur rupa, Beyonce, parantos mutuskeun istirahat sahenteuna dua taun, pikeun beristirahat ti sadayana ...

Pamitan terakhir ka Antonio Vega

Salah sahiji beja anu urang moal hoyong pasihkeun: komposer Madrid anu hébat Antonio Vega maot dinten ayeuna jam 10.50 enjing (jam ...

Axel, video pikeun "Mudah-mudahan"

http://www.youtube.com/watch?v=MAp8Vqmg50w Este es el nuevo video de Axel: la canción se llama «Ojalá» y es un nuevo single de su…

Katy Perry "hates janten bujangan"

Katy Perry ngaraos kasepian: mojang parantos nyarios yén anjeunna "benci janten jomblo" sareng anjeunna peryogi batur pikeun ngabagi dirina ...

Veronicas badai Éropa

http://www.youtube.com/watch?v=whbTXgYOXgI El dúo australiano The Veronicas está empezando a pisar fuerte en todo el planeta: las chicas han obtenido un…

Madonna: ngintip tina DVD énggal

http://www.youtube.com/watch?v=N1b8xYmlF8Y Este es un adelanto del DVD de Madonna de la gira ‘Sticky And Sweet Tour‘: el material se grabó…

Pink nyarios anjeunna bisexual

Pink ngagabung sareng penyanyi anu akhir-akhir ieu nyatakeun ka opat angin yén aranjeunna biseksual (sapertos Lady Gaga, pikeun ...

Miley Cyrus, akustik "The Climb"

http://www.youtube.com/watch?v=Mioye_xjb1g En este video que vemos Miley Cyrus interpreta en forma acústica la canción «The Climb» en un programa de…

Anni B. Amis, wangsit Malaga

Akhirna vokalis Spanyol anu gaduh sora internasional: urang nyarios ngeunaan Anni B. Sweet, ti Malaga, anu nembé ...

Tiziano Ferro dina basa Spanyol

Tiziano Ferro dina basa Spanyol: tanggal 26 Méi, urang Italia bakal nyebarkeun di Spanyol albeum barunya anu namina 'A mi años',…

Kanye West, klip "Endah"

Kanye West ngagaduhan pidéo énggal anu urang bawa ka dieu: nyaéta klip lagu "Endah", anu deui ...

Melendi: Wisata Spanyol

Melendi cicing di Spanyol: Asturian nembé ngumumkeun yén anjeunna bakal tampil dina 18 Juni di kamar ...

Arjona ngagugat di Républik Dominika

Aranjeunna ngagugat Ricardo Arjona: saurang pangusaha Dominika namina Saymon Díaz ngumumkeun kamari yén anjeunna bakal ngagugat penyanyi-penulis lagu Guatemala pikeun «nolak ...

Amaia Montero, "4 Detik"

http://www.youtube.com/watch?v=tHxTeFgSh8I Ya tenemos para mostrar el nuevo video de Amaia Montero, que es del tema «4 segundos«, segundo sencillo de…

Vega, "Hadé Isukan"

http://www.youtube.com/watch?v=Sureze0O4Is Nuevo video de Vega, la cantautora española cuyo nombre es  Mercedes Mígel Carpio. El tema es «Mejor Mañana» y…

Komplek Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, penyanyi Spanyol ditingali salaku matak nyeri haté ku kaseueuran awéwé, diwawancara ku ...

Joss Stone milarian kabogoh

Naha anjeun resep bobogohan penyanyi berbakat ieu, panulis lagu sareng aktris, juara dua Brit Awards sareng Grammy, sareng ...

Bob Dylan masihan téma

Ngan pikeun hiji dinten, Bob Dylan masihan lagu: éta mangrupikeun anu munggaran tina albeum barunya, disebat «Beyond…

Lily Allen, "Henteu Adil"

Pidéo énggal anu énggal dikaluarkeun ku Lily Allen: ieu mangrupikeun singel kadua tina album barunya, 'It's Not Me, It's…

Kelly Osbourne: "Kuring bisa maot"

Kelly Osbourne kaluar tina rehab sareng parantos nyarios yén upami anjeunna henteu lebet "anjeunna bakal maot." Hayu urang émut yén putri ...

Coti, "Kuring moal gaduh"

Urang parantos tiasa ngahargaan klip Coti énggal, anu kagolong kana lagu "Never Will", singel munggaran tina albeum anyarna ...

Kid Rock nyiapkeun albeum anyar

Kid Rock balik deui sareng albeum anyar, anu anjeunna ngarepkeun réngsé sateuacan usum panas sareng ngaleupaskeun atanapi ku ...

Konsér David Bisbal

Poé anu paling diantisipasi usum katilu tina program Latin America Idol nyaéta nalika réngsé némpél dina presentasi ...

Britney Spears, tari lap

Britney hot: vokalisna, dina salah sahiji konserna di Atlanta, badé nunjukkeun dadana, di tengah ...

Wawancara sareng Peter Jibril

Wartawan musik hébat Alfredo Rosso sanggup wawancara anggota legendaris Génesis, Peter Gabriel, sababaraha minggu sateuacan ...

Miley Cyrus vs. Radiohead

Miley Cirus nyarios parah ngeunaan salah sahiji grup karesepna, Radiohead, kumargi band Inggris nolak undangan ti ...

Album Bob Dylan énggal pikeun April

Heran, penyanyi sareng panulis Amérika anu teu aya tungtungna ieu ngumumkeun medalna albeum - pantes kaleuleuwihanan - 'kejutan' kanggo anjeunna ...

TI sareng Justin Timberlake, "Dead Gone"

http://www.youtube.com/watch?v=sQDVv48zSrE Traemos hoy el nuevo video del exitoso rapero TI, que incluye la participación de Justin Timberlake. El tema es…

Natalia Lafourcade, "Biru"

http://www.youtube.com/watch?v=UXzJfiopFzs Este es el nuevo video de Natalia Lafourcade (¿la Lily Allen mexicana?), quien con este single llamado «Azul» vuelve…

INXS muru penyanyi na

Sababaraha taun ka pengker, anggota sésana tina band Australia INXS, mutuskeun pikeun ngamimitian acara kanyataanana Rock Star: INXS, ka ...

Fito Paéz nuju ka Spanyol

Fito Paéz bakal ngaluncurkeun di Spanyol albeum pang anyarna 'Kuring henteu weruh naha éta Buenos Aires atanapi Madrid' (anu di Argentina ...

Anyar ti 50 Cent

Berita pikeun peminat 50 Cent: rapper bakal dileupaskeun salaku single munggaran albeum barunya anu disebut 'Sateuacan Abdi…

Soraya Arnelas, "Wengi kanggo abdi"

http://www.youtube.com/watch?v=kozM2hCpHEU Este es el nuevo video de Soraya Arnelas, «La noche es para mí«, una canción que la rubia vocalista…

Capé Bono?

Naha anggota U2 capé ka Bono? Bener nya éta rumor medar yén sésana 75% ...

Coti: 'Lagu Sial' pikeun Maret

Kami parantos nyarioskeun ngeunaan albeum anyar Coti, sareng ayeuna kami terang tanggal rilisna: éta bakal kaluar dina bulan Maret ...