Esmée Denters, "Love Dealer" x 2

Esmée Denters mangrupikeun penyanyi jogét anu ngabédakeun disponsoran ku Justin Timberlake. Pidéo na anu panganyarna nyaéta ...

Pixie Lott, "Turn It Up"

Kami nyangking vidéo anyar Pixie Lott: éta kanggo lagu «Turn It Up«, singel kalima tina album debutna ...

Christina Aguilera, "Kuring Hate Budak"

http://www.youtube.com/watch?v=3hYVEhWY9aQ Christina Aguilera nos presenta una nueva canción de su próximo disco ‘Bionic‘: se trata de «I Hate Boys» (Odio…

Elvis Costello vs. Israél

Elvis Costello henteu leres sacara politis: Inggris ngabolaykeun sadaya konser anu anjeunna rencanakeun ditawarkeun di Israél bulan payun ...

Aduh ka Ronnie Dio

Berita anu pikasediheun: Ronnie James Dio, salah sahiji tokoh logam beurat pangageungna salaku vokalis, maot kamari ...

Justin Bieber: "Orok" di Oprah

http://www.youtube.com/watch?v=TrW6Y4g–ME El nuevo ídolo juvenil Justin Bieber se presentó hace dos días en el programa de Oprah y cantó su…

Demi Lovato, "Moal mundur"

http://www.youtube.com/watch?v=ZfmWKG47950 Apareció el video de Demi Lovato de «Can’t Back Down«, canción incluida en la película de Disney ‘Camp Rock…

Alexandra Burke, "Sepanjang Wengi" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=fpE8WXh-jCI La británica Alexandra Burke fue hasta los estudios GMTV para presentar en vivo su último single, «All Night Long«,…

Nelly Furtado: "Gratis"

http://www.youtube.com/watch?v=zw-gZDi-0KQ Otra vez, se filtró una nueva canción de Nelly Furtado, que aqui escuchamos: se trata de «Free«, que estará…

Lady Gaga: "Alejandro" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=eXpxjPuEm6k Lady Gaga se presentó en el programa yanqui ‘American Idol’ para mostrar en vivo su nuevo single «Alejandro«, tema…

Sheryl Crow robah jadi jiwa

Sheryl Crow mulih: penyanyi bakal nerbitkeun bulan Juli karya studio anu disebut '100 Miles From Memphis', dimana anjeunna damel ...

Calamaro: tanggal dikonfirmasi

Andrés Calamaro parantos mastikeun sababaraha tanggal tina tur presentasi «On The Rock«, karyana anu anyar anu bakal muncul ...

Miley Cyrus, "Teu Tiasa Jinis"

Kami parantos gaduh pidéo pikeun «Can't be Tamed«, single anyar karya Miley Cyrus, kalebet dina album anu sami ...

Vega, video tina "Lolita"

http://www.youtube.com/watch?v=UxVh2aJuNTU Nuevo video de Vega: la vocalista ha lanzado el clip del tema «Lolita«, que aquí podemos ver. Se trata…

Celine Dion sareng DVD énggal

http://www.youtube.com/watch?v=EX1Ti0OkLoM Celine Dion y otro DVD: la cantante lanzará mañana 4 de mayo el DVD llamado «Taking Chance Tour«, del…

Miley Cyrus, "Teu Tiasa Jinis"

http://www.youtube.com/watch?v=YSZzPtIKcHM Lo anunciamos ayer y ya tenemos para escuchar «Can’t be Tamed«, lo nuevo de Miley Cyrus, disco que se…

Marina sareng Inten dina BBC

http://www.youtube.com/watch?v=o4U-WW3nO0k Marina and The Diamonds sigue presentando su disco debut junto a su banda y aquí la vemos en el…

Shakira, "Waka Waka"

http://www.youtube.com/watch?v=st2LAVY0aD4 Este es el video de «Waka Waka«, la nueva canción de Shakira que fue  escogida por la FIFA para…

Alexandra Burke sareng Pitbull

http://www.youtube.com/watch?v=sTXBDNHJcvQ La británica Alexandra Burke se juntó con el rapero Pitbull para este versión remizada de «All Night Long«, el…

Vega ngalawan SGAE

Vega dina blog pribadi na nyerang SGAE sareng poko kanon anu éntitas badé laksanakeun: Dina ...

Fran Perea sareng 'Kenalan Tua'

Fran Perea balik deui, saatos lima taun tiiseun: urang Spanyol nyebarkeun 'Kenalan lami', albeum anu diproduksi ku nyalira ...

Bruce Springsteen, DVD anyar

http://www.youtube.com/watch?v=CogR1OrrPCQ El Jefe Bruce Springsteen lanzará un DVD en directo grabado en el Hyde Park de Londres, en junio de…

Rihanna murag di panggung

http://www.youtube.com/watch?v=TApF0dFn2Y0 Aquí podemos ver cómo Rihanna se cae sobre el escenario durante un show que hizo en Francia esta semana,…

Kylie Minogue nyaéta 'Aphrodite'

Kylie Minogue ngumumkeun balikna sareng didieu tempat promosi anu nembé diluncurkeun. Dina akhir Juni, Australia bakal nyebarkeun «Sadayana ...

Sarah Blasko, "Sadaya Abdi Hayang"

Australia Sarah Blasko ngaluarkeun single anyarna anu disebut "All I Want", sareng di dieu urang ningali pidéo pikeun lagu na. Anu…

Shakira: ka Piala Dunia sareng "Samia"

http://www.youtube.com/watch?v=TP-nB1GUhsE# La colombiana Shakira será la intérprete «Samia«, el himno del Mundial Sudafrica 2010 de Fútbol, que aquí podemos escuchar….

Ricky Martin taranjang

Ricky Martin terus kaget: saatos masarakat awam ngaku homoseksualitasna, ayeuna anjeunna janten taranjang dina pidéo pikeun ngamajukeun ...

Lady Gaga: albeum remix anyar

Lady Gaga ngumumkeun yén anjeunna bakal ngaleupaskeun albeum remix kahijina dina 3 Méi. Jelas, éta bakal disebat 'The ...

Selena Gomez dina radio Inggris

http://www.youtube.com/watch?v=fViHTcTtQj8 Un entrevista realmente estúpida la que mantuvieron Tom Deacon de la Radio Británica y Selena Gómez: el locutor tuvo…

Sabtu, klip lengkep di Disneyland

Dinten anu sanés kami nunjukkeun klip pondok The Saturday on Disneyland, sareng ayeuna urang nyandak 22 menit tina perjalanan éta ...

Rihanna nyandak pelajaran gendang

http://www.youtube.com/watch?v=ww-EjNi84Sk En pocos días saldrá el nuevo video de la exótica Rihanna, que será del tema «Rockstar 101″, y en…

Norah Jones, "Getih Ngora"

Single anyar Norah Jones nyaéta "Young Blood" sareng kagolong kana 'The Fall', album studio kaopatna. Kami ningali didieu ...

Calamaro maju "Los Divinos"

Urang ayeuna tiasa ngupingkeun lagu anyar ku Andrés Calamaro: éta "Los Divinos" sareng éta milik albeum salajengna ...

Demi Lovato di Amérika Kidul

Béntang Disney Demi Lovato bakal didatangan Amérika Kidul, dina wisata dimana anjeunna bakal tampil nyalira sareng band na. Pikeun anjeunna ...

Selena Gomez: "Alami" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=-KLXAGR43wk Selena Gómez está en Europa y ahora pasó por Gran Bretaña para promocionar su disco debut  ‘Kiss & Tell‘….

Kelis: "Acapella" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=erm_MiD-70k El otro día mostramos el video de Kelis «Acapella», y ahora podemos ver a la chica en TV, en…

Erykah Badu: kontropérsi kusabab buligirna

http://www.youtube.com/watch?v=FrVLH_amriI La cantante Erykah Badu fue acusada de «escándalo público» por unas imágenes desnuda en su último videoclip «Window Seat»…

Ke $ ha dina konsér MySpace

Ke $ ha MySpace Music Release FULL Show dibere ku Coke MySpace Hip Hop | MySpace Video Ke $ ha nyieun pintonan ...

Usher sareng Will.i.am: "OMG"

Teu kendang, Usher henteu lirén ngédit pidéo: ayeuna urang ningali anjeunna nganggo «OMG«, anu kalebet teu kirang ti kolaborasi ...

Dinten Sabtu di Disneyland

Budak awéwé Sabtu parantos nganjang ka Disneyland di Paris bulan kamari sareng di dieu anjeun tiasa ningali gambar dina klip ieu….

Selena Gómez nyarios di Spanyol

Selena Gómez nyéépkeun dua dinten di Spanyol pikeun ngamajukeun albeum anyarna sareng nyarios sareng pers. Budak awéwé anu ...

Kelis nyanyi "Acapella"

Pidéo anyar tina rambut coklat Kelis: éta mangrupikeun single «Acapella«, anu bakal dilebetkeun kana album barunya. Vokalisna ...

Lindsay Lohan nampilkeun "Nyangkut"

http://www.youtube.com/watch?v=DSm5gDcdCC0 La polémica Lindsay Lohan presentó una nuevaa canción, esta que escuchamos, de nombre «Stuck«. El tema fue compuesto por…

Nelly Furtado, "Kabogoh Di Kota ieu"

http://www.youtube.com/watch?v=r-b_B_Oa0L4 Se ha filtrado esta nueva canción de Nelly Furtado, llamada «Girlfriend In This City«, que estará incluida en su…

Ricky Martin ngaku

Éta mangrupikeun rahasia anu kabuka tapi ayeuna éta protagonis nyalira anu ngaku: Puerto Rico Rican Ricky ngaku ...

Usher, pidéo "Lil Freak"

Usher nampilkeun pidéo na anu anyar: éta tina lagu "Lil Freak" sareng ngagaduhan kolaborasi Nicki Minaj. 'Raymond v….

Marta Sánchez: albeum khusus

Marta Sánchez nyiapkeun albeum versi lagu nyalira anu bakal anjeunna nyanyi dina duet sareng seniman sanés, sapertos ...

Persik, video pikeun "Milyarder"

http://www.youtube.com/watch?v=M9QNqzkylNo Otro video de Peaches, en este caso un nuevo single de su último trabajo ‘I Feel Cream‘: el tema…

Edurne: "Kuring siga kuring" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=_kVuwhtP7oM Edurne se presentó en el ‘El programa de Ana Rosa‘ y allí interpretó su nuevo single «Soy como soy«,…

Kylie Minogue nandatanganan RedOne

http://www.youtube.com/watch?v=lpnXQzamdpU La diva australiana Kylie Minogue trabaja en su nuevo disco, y parece estar bien encaminada. Hacia mitad de año…

Fito Paez vs. Ricardo Arjona

Fito Páez ngadamel pernyataan anu parah ngalawan Ricardo Arjona minggu kamari sareng Guatemalan ngawaler: urang Argentina nyatakeun yén ...

Juan Luis Guerra, "Bachata di Fukuoka"

http://www.youtube.com/watch?v=k2XiDWqIh-o El dominicano Juan Luis Guerra lanzó su nuevo sencillo llamado «Bachata en Fukuoka«, que aquí escuchamos. Es el primer…

Jonsi, "Waktu Pura-pura" MGMT

http://www.youtube.com/watch?v=VLU3gg8w_ro El vocalista de Sigur Ros se animó con un cover de «Time to Pretend«, del dúo MGMT. Jonsi acaba…

Fito Páez, "Waktos ka Waktos"

Fito Páez nampilkeun klip anyar na téma «Time to Time«, sareng gambar anu difilmkan dina ésai anu dilaksanakeun dina ...

Paulina Rubio di Spanyol

Paulina Rubio bakal nyarios ayeuna di Spanyol dina sababaraha bulan: penyanyi Méksiko bakal ngamajukeun albeum pang anyarna 'Gran City Pop', ...

Paloma Iman, "Terbalik" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=eiTB9XFWoeM La ascendente Paloma Faith se presentó en los estudios GMTV y allí interpretó el single «Upside Down«, que vemos…

Edurne mawa 'Kulit Anyar'

Edurne balik sareng ngalakukeun éta sareng 'Nueva piel', produksi énggalna anu bakal dileupaskeun Salasa payun 23. The ...

Alicia Keys sareng Beyoncé babarengan

http://www.youtube.com/watch?v=UH3cY4Kli3Q Mientras esperamos el video, aquí podemos ver juntas a Alicia Keys y Beyonce Knowles interpretando el single «Put It…

Lady Gaga dina TV: "Telepon"

http://www.youtube.com/watch?v=gyICtcXdzbg Lady Gaga se presentó en programa de TV de Jonathan Ross y aquí a la vocalista haciendo «Telephone«. Ya…

Zahara, "Kalayan Ganas"

Pidéo anyar Zahara: penyanyi ngora perdana klip lagu «Con las ganas«, téma anu kalebet ...

Mika, pidéo "Kick-Ass"

Jago ". Sareng téma na nyaéta masihan pilem judulna: soundtrack bakal dileupaskeun akhir bulan ieu ...

Diego Torres: video "Guapa"

Klip pidéo anyar ku Diego Torres, «Guapa«, anu mangrupikeun wangsalna penyanyi Argentina, nembé dileupaskeun, saatos langkung ...

Tandaan Owen pikeun réhab

Mark Owen, salah sahiji anggota Take That, parantos lebet klinik rehabilitasi saatos sacara umum ngaku ...

Sergio Dalma, "Samentawis éta"

http://www.youtube.com/watch?v=DyKxTUCgCvk Ya está entre nosotros el nuevo video de Sergio Dalma: el tema es «Mientras Tanto» y pertenece a su…

Michael Bublé, "Ceurik Me Walungan"

http://www.youtube.com/watch?v=M2viFm8f_Lo El cantante canadiense Michael Bublé lanza su nuevo video, perteneciente a la canción «Cry Me A River», segundo single…

Lady Gaga sareng Beyoncé, "Telepon"

Urang ayeuna tiasa ningali pidéo anu ditunggu-tunggu Lady Gaga sareng Beyoncé, "Telepon", anu sakumaha anu parantos kami laporkan parantos ditunda ....

Belinda balik sareng 'Carpe Díem'

http://www.youtube.com/watch?v=n7OMl1fIU5Y Vuelve Belinda: la cantante publicará su próximo disco el 23 de este mes bajo el título ‘Carpe díem‘, que…

Lil Wayne: pidéo sareng panjara

http://www.youtube.com/watch?v=E9gDmyJO__E Este es el nuevo videoclip de Lil Wayne, para el tema «Drop the World», incluido en su disco de…

Fidel, "Linda sareng Bonita"

Ieu pidéo énggal anyar ku Argentina Fidel Nadal: nyaéta «Linda y Bonita«, singel anyar -na terakhir - ...

Agnes nampilkeun "On & On"

Bintang pop Swédia Agnes parantos ngadamel vidéo énggal khususna pikeun pasar Inggris, kanggo lagu “On…

Diego Torres: ngadamel "Guapa"

Ieu mangrupikeun ngadamel klip énggal ku Diego Torres, «Guapa«, singel munggaran ti balikna penyanyi Argentina, saatos ...

Soraya, topik anyar

http://www.youtube.com/watch?v=VmVyhZtq1DI Regresa Soraya: la ex triunfita vuelve con una canción llamada «Live Your Dreams», en la que colabora con el…

Lady Gaga, "Tari dina Gelap"

http://www.youtube.com/watch?v=7G0yI46vfeY Muy interesante video de Lady Gaga, esta vez en directo en los premios Brit Awards que tuvieron lugar hace…

Rihanna sareng "Budak Kasar" dina GMTV

http://www.youtube.com/watch?v=QOsulyf_Osw Rihanna sigue promocionando su nuevo single «Rude Boy«, incluido en su último disco ‘Rated R‘. Aquí, la vemos a…

Shakira, video pikeun "Gipsy"

http://vimeo.com/9747261 La cadena musical MTV estrenó hoy el esperado videoclip de Shakira «Gypsy», donde tiene participación el tenista español Rafa…

Jennifer Lopez, kabur?

Jennifer López ninggalkeun Sony Music, labél musik anu ngamimitian karirna dina dunya rékaman di taun 1999….

Kanye West, "Usum Tiis Tiis"

Pidéo Kanye West Anyar, waktos ieu pikeun «Winter Coldest« tunggal, anu kalima tina albeum pang anyarna '808s sareng ...

Ke $ ha, "Bla Blah Blah"

Pidéo énggal nembé dikaluarkeun ku Ke $ ha: sensasi mojang Yankee nunjukkeun klip lagu «Bla Blah Blah«, anu kalebet ...

Sloth ngaluarkeun single anyar

http://www.youtube.com/watch?v=PvJtbOUO-00 Los Pereza tienen un nuevo single, que es esta muy buena canción llamada «Pirata», que saldrá en una versión…

Justin Bieber, "Orok"

Justin Bieber yuswa 15 taun sareng sensasi pop nonoman énggal. Kalayan albeum anu kadua na 'My World 2.0'…

Ke $ ha: "Bla Blah Blah" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=T7HEyTy_q-Q La norteamericana Ke$ha se encuentra en Gran Bretaña promocionando su disco debut y para eso se presentó en la…

Avril Lavigne, klip Alice (Underground) "

http://www.youtube.com/watch?v=NNtpaCnmJpA Ya salió el video oficial de «Alice (Underground)«, el tema principal de la película de Tim Burton ‘Alicia en…

Selena Gómez, vérsi remix tina "Alami"

http://www.youtube.com/watch?v=4seW1-q41NY La morena Selena Gómez tiene un nuevo clip: se trata de la versión remixada de «Naturally«, realizada por Dave…

Sade dina Jimmy Kimmel Live!

http://www.youtube.com/watch?v=I26vREZi8Cc Como ya comentamos, Sade retornó hace unas semanas luego de 10 años de ausencia con su nuevo disco  ‘Soldier…

Pimpinan Knack pupus

Berita goréng: pamimpin The Knack, band anu nyipta hit "My Sharona", parantos pupus. Doug Fieger éta ...

Rihanna: "Budak Kasar" dina TV

Rihanna dipidangkeun dina acara TV Ellen! sareng di sana anjeunna ngalaksanakeun single na anyar «Budak Kasar«, sapertos urang tiasa ...

Celine Dion ku entrecasa

http://www.youtube.com/watch?v=tzXuL4WJs34 Celine Dion y un nuevo DVD; se trata de ‘Celine: Through The Eyes Of The World‘ , un documental…

Fito & Fitipaldis, "Tulang ciuman"

http://www.youtube.com/watch?v=QRJJ776DPxE Nuevo video de Fito & Fitipaldis: «Los huesos de los besos» es el segundo sencillo extraído del último trabajo…

Diego Torres nunjukkeun "Guapa"

Diego Torres balik: saatos langkung ti opat taun tiiseun rékor, vokalis Argentina anu suksés mulih sareng anu énggal ...

Shakira: reuneuh geuwat

Shakira, sareng murangkalih tapi henteu nikah: penyanyi Kolombia ngungkabkeun yén anjeunna hoyong gaduh murangkalih sakali…

Sergio Dalma maju "Samentawis éta"

Sergio Dalma balik sareng ngalakukeun kitu sareng single ieu anu disebut «Samentawis éta«, kalebet kana album na salajengna 'Trece' (Universal / Vale Music….

Rihanna, "Budak Kasar"

Rihanna gaduh pidéo énggal: éta "Rude Boy", jomblo na anu nunjukkeun anjeunna di tengah leuweung ...

Robert Plant tetep nyarios NO

Robert Plant masih ngerjakeun albeum solo anyarna: numutkeun LedZeppelinNews.com, vokalisna parantos milih salaku judul sementara ...

David Guetta, "Kenangan"

http://www.youtube.com/watch?v=WgyiNeOlj0A El DJ francés David Guetta tiene nuevo video: es este del single «‘Memories«, incluido en su nuevo disco ‘One…

"El Run Run": Estopa + Rosario

Kami parantos kedah ningali pidéo pikeun «El Run Run«, lagu anu dinyanyikeun ku Estopa sareng Rosario Flores, ti ...

Pa Yankee, "Grito Mundial"

http://www.youtube.com/watch?v=D5XnPNiooGI Otros de los raperos que tiene nuevo video es Daddy Yankee, con este single llamado «Grito Mundial», una canción…

Beyoncé ngarékam klip di Brazil

http://www.youtube.com/watch?v=KTpdoT4W9Yw Como comentamos hace unos días, Beyonce estará como invitada del próximo video de Alicia Keys, «Put It In a…

Fabiana Cantilo, "Pupilas Distant"

http://www.youtube.com/watch?v=KNMbX1roIXI La vocalista argentina Fabiana Cantilo tiene un nuevo video: se trata de «Pupilas Lejanas«, original de Los Pericos. El…

Beyoncé sareng Alicia Keys

Alicia Keys sareng Beyoncé sasarengan: para panyanyi parantos patepung di Brazil kanggo ngarékam klip 'Put It In…

Shakira, dina iklan Kursi

http://www.youtube.com/watch?v=Nd9rnyAVcXY Shakira y Seat, de nuevo juntos: la colombiana es imagen de la marca de coches y han creado un…

Marina sareng Inten dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=eRtp328_yN0 Marina and The Diamonds siguen promocionando su esperado disco debut y ahora vemos a la vocalista en la TV,…

Mutiara dina Jimmy Kimmel Hirup!

http://www.youtube.com/watch?v=FdiXSgMhVP8 Pearl es la hija de Meat Loaf y la chica acaba de lanzar su disco: ‘Little Immaculate White Fox‘…

Marina sareng Inten di Parawan

http://www.youtube.com/watch?v=KEdYsuWqu1w Marina Diamantis fue hasta la Red Room del sello Virgin y allí realizó una entrevista, además de tocar el…

"Everybody Hurts" kanggo Haiti

http://www.youtube.com/watch?v=i2FEDNAqmmI Se ha estrenado el single a beneficio por Haití, que es este tema «Everybody Hurts» de REM, a cargo…

Calamaro, ngarékam albeum anyar

Andrés Calamaro henteu lirén sareng parantos ngumumkeun yén anjeunna ngarékam albeum énggal: penyanyi éta mairan yén anjeunna aya di ...

Lady Gaga sareng Elton John

http://www.youtube.com/watch?v=sFD2gaDRQ6c Muy buen video de Lady GaGa en la entrega de premios Grammy que tuvo lugar el pasado domingo: aquí,…

Mariah Carey, "Malaikat Nangis"

Mariah Carey terus ngédit pidéo: ayeuna, urang tiasa ningali klip lagu «Angels Cry«, singel anyar tina albeum pang anyarna ...

Beyoncé, juara hébat Grammy

Beyoncé henteu kaéléhkeun sareng kéngingkeun Grammy pikeun 'Song of the Year' tadi wengi sareng 'Single Ladies (Put A Ring On ...

Cheryl Cole, "Parasut"

British Cheryl Cole ngagaduhan pidéo énggal pikeun lagu "Parachute", anu perdana dinten ayeuna sareng di dieu urang bawa ....

Usher, "Hei Ayah (Bumi Pa)"

http://www.youtube.com/watch?v=1A7YAiWk69E Nuevo video de Usher: ‘Raymond v. Raymond‘ se llama su sexto disco de estudio y aquí el vocalista nos…

Mariah Carey, "Up Out My Face"

Kubu Mariah Carey terus kumalayang sensualitas sareng di dieu urang tiasa ningali dirina dina video énggalna pikeun lagu «Up Out…

Avril Lavigne, "Alice (Underground)"

http://www.youtube.com/watch?v=XfYh_IAjidI Avril Lavigne regresa con una banda de sonido muy especial: el próximo 1 de febrero se estrena de forma…

Antonio Orozco, "Bawa jauh"

Pidéo anyar ku Antonio Orozco, nyaéta «Take it«, singel anyar tina albeum na 'Renovatio'. Single anu kahiji nyaéta «What me ...

Tori Amos, "Rebo"

Pidéo intim Tori Amos anu sanés: waktos ieu, vokalis hébat anu ngan ukur piano na maénkeun "Rebo" di kantor ...

Lil Wayne, "On Fire"

Pidéo anyar Lil Wayne, tina lagu «On Fire«, diproduksi ku Cool & Dre sareng kalebet dina albumna ...

Argéntina nyebarkeun 'Tambang Mesir'

http://www.youtube.com/watch?v=WaVrXIsAv7s La cantaora sevillana Argentina publica su segundo disco llamado ‘Las minas de Egipto‘, el segundo tras su debut autotitulado….

Bunbury sareng 'Saatosna'

Albeum anyar Enrique Bunbury 'Las konsékuansi' bakal ngagaduhan tilu vérsi: éta bakal dijual dina CD standar, disk digital ...

Lady Gaga di Oprah

http://www.youtube.com/watch?v=8Ua3WrgQ8lw Lady Gaga se recompuso de su desmayo y volvió: ahora, estuvo en el show de TV de Oprah y…

Timbaland sareng Katy Perry

http://www.youtube.com/watch?v=IKjDpbrVyb0 Este es el nuevo video recién estrenado de Timbaland junto a Katy Perry, del tema «If We Ever Meet…

Kylie Minogue, pantun

Kylie Minogue ngayakeun wawancara anu éksténsif sareng majalah Vogue dina édisi Spanyol na sareng di sana anjeunna ngaku yén «ka ...

Pixie Lott, "Cry Me Out" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=I4u8Hfnf0aU La británica Pixie Lott interpreta aquí su nuevo single «Cry Me Out» en vivo en los estudio de GMTV….

Cherri V, "Skool Daze"

Anu urang tingali nyaéta pembuatan vidéo vokalis suksés Cherri V, anu nampilkeun single «Skool ...

Lady Gaga pingsan sareng lirén

Langkung seueur masalah pikeun Lady Gaga: vokalis ngabolaykeun konsér anu anjeunna rencanakeun masihan di kota West Lafayette, Indiana, ...

La Shica, "Kalayan Dinamit"

Ieu pidéo énggal nembé dikaluarkeun ku La Shica, vokalis Spanyol anu nunjukkeun «Kalayan dinamit«, singel munggaran ...

Selena Gomez naroskeun Haiti

Selena Gomez mangrupikeun duta besar UNICEF sareng ogé hariwang sabab sosial: mojang parantos ngintun pesen ieu ...

Kesha, sensasi anyar Kalér

http://www.youtube.com/watch?v=iFakO7paiPY La nueva sensación yanqui se llama Kesha, quien con su disco debut  ‘Animal‘  se ha situado en el primer…

Persik, "Mommy Complex"

Katumbiri - 'Mommy Complex' Official Music Video Katumbiri | Pidéo Musik MySpace Tapi pidéo Peaches sanés, "Komplek Mommy", kalebet ...

Jay-Z, 'One To The Next One'

Pidéo Resmi: "Asup Ka Anu Satuluyna" Jay-Z | Swizz Bea Jay-Z | MySpace Music Videos Jay-Z ngagaduhan pidéo énggal,…

Rihanna sareng "Budak Kasar"

Rihanna parantos siapkeun single barunya: nyaéta «Rude Boy«, kalebetkeun kana albeum pang anyarna 'Rated R' (Universal…

Chrissie Hynde damel nyalira

Chrissie Hynde solo: Penyanyi The Pretenders ngumumkeun yén anjeunna damel dina album solo na, sareng produser ...