Stravaganzza, video tina «Stop Crying»

http://www.youtube.com/watch?v=gskRsgcibkE Los madrileños Stravaganzza acaban de publicar su nuevo video: se trata de la canción «Deja de Llorar«, incluida en…

Britney: pidangan pidéo lagu 'Circus'

http://www.youtube.com/watch?v=C47pq-EJT7g Este es el adelanto del video ‘Circus‘, el segundo single del nuevo disco de Britney Spears del mismo nombre…

Leo García, «Kaajaiban Pop»

Pidéo anyar tina janji abadi pop Argentina: Leo García nampilkeun «El Milagro del Pop«, single barunya. Abdi terang…

Jesse McCartney, "Ieu Héjo"

http://www.youtube.com/watch?v=hP7SJmBg7WE Nuevo video del ídolo juvenil estadounidense Jesse McCartney, que es su nuevo single llamado «It’s Over«. El clip fue…

Chenoa, «Tepang Deui»

pilem anu diarahkeun ku Argentina Gustavo Garzón, anu bakal dirilis di bioskop Méksiko dina 25 Désémber sareng…

Rihanna, sawangan "Rehab"

http://www.youtube.com/watch?v=Th1IcLOPkSw Este es un adelanto del nuevo video la reina caribeña Rihanna: el tema es «Rehab» (no confundir con el…

Yudas Priest cicing di Argéntina

http://www.youtube.com/watch?v=xlAyUwGC-7s Ya podemos ver un video de la presentación de los metaleros Judas Priest en en Argentina, el sábado pasado,…

Kate Ryan, pidéo "Voyage Voyage"

http://www.youtube.com/watch?v=_acOuGanYD8 Lo que vemos es el último video de la cantante belga Kate Ryan, con el single «Voyage Voyage«, incluido…

Ceuli Van Gogh, ngadamel «Abadi»

http://www.youtube.com/watch?v=1U47ZDQRMmw Mientras esperamos el clip oficial, aquí podemos ver el making of del último video que La Oreja de Van…

Sugababes, video pikeun «Girls»

http://www.youtube.com/watch?v=qhjjvEgiE_U Este es el nuevo video de las Sugababes: la canción se llama «Girls» y pertenece a su flamante disco,…

Jonas Brothers hadir "Lovebug"

http://www.youtube.com/watch?v=_PZ1Wh0jV-E Ya podemos ver el nuevo video de uno de los combos adolescentes más amados y a su vez odiados…

Ricardo Arjona, «Kumaha Ieu Nyeri»

http://www.youtube.com/watch?v=L_EMJTBd_E4 El guatemalteco Ricardo Arjona es sin duda uno de los artistas más vendedores y exitosos de habla castellana. Ahora,…

Émut ... Nacha Pop

Upami urang nyarioskeun hubungan getih anu paling terkenal tina Gerakan Spanyol anu teu tiasa dilupakan, pastina urang kedah ngaku yén antara ...

Rosa, pidéo «Júrame»

Pidéo anyar Rosa nembé diédit sareng kami parantos masihan kana pamiarsa ActualidadMúsica. Pokona nyaéta…

Émut ... Ramones

Éta tampilan énergi sareng kesederhanaan anu hébat bakal ngahémat - atanapi ngambekan hirup deui - Rock & Roll, anu ...

Axel, pidéo «Verte Laug»

http://www.youtube.com/watch?v=_UCbCtcKJj0 Este es el nuevo video de Axel, que pertenece al tema «Verte Reir«, segundo single de su último disco…

Soraya "henteu sieun"

Salah sahiji penyanyi Spanyol anu paling kawéntar jaman ayeuna deui: Soraya Arnelas bakal ngaluncurkeun karyana anu anyar salajengna ...

Émut ... Dolores Delirio

Pita Peru anu luar biasa ieu ngamimitian perjalanan taun 1994, nalika Jeffrey Parra (dina gitar), Josué Vásquez ...

Émut ... Anu Tawanan

Di lembaga pendidikan sékundér umum Chili, disebat Liceo 6 Andrés Bello, anu sipat pendidikanana sifat ilmiah-humanistik, ...

Duff McKagan nampilkeun Dimuat anyar

http://www.youtube.com/watch?v=3BWiLN4a6zc Ya podemos ver el video del tema «No More«, lo nuevo de Duff McKagan junto a su banda Loaded,…

Émut ... James

Kalayan jalur lintasan ti mimiti '80an sareng poko sababaraha sareng babandingan anu teu bisa dilawan jeung kelompok séjén ...

'Monyét Arktik Di Apollo', tukang ngagoda

http://www.youtube.com/watch?v=jTjUj2URMXY Hace días comentamos el lanzamiento del primer DVD en vivo de Arctic Mokeys, llamado ‘Arctic Monkeys At The Apollo‘,…

Émut ... Cinta Sareng Artos

Sanaos aranjeunna dimimitian ku nunjukkeun campuran anu hadé tina jiwa sareng batu, Cinta sareng Artos gancang dikenal pikeun nambihan sakedik ...

Airbag, pidéo «Sensasi Abdi»

Urang ayeuna tiasa ningali sacara gembleng dina video Airbag énggal, anu kagolong kana topik «Sensasi Abdi«, kalebet dina ...

Pink, pidéo pikeun "So What"

http://www.youtube.com/watch?v=1KcV35K-Hjs Ayer lo habíamos adelantado y hoy ya lo tenemos: el nuevo video de Pink, «So What», primer single de…

Émut ... Fosil

Mangrupikeun waktos éta taun salapan puluhan, sareng arus anu mantep sapertos "grunge" atanapi "logam anyar" nyerang radio, program-programna ...

Smitten, "Sadaya hal éta"

http://www.youtube.com/watch?v=E-TauHKlDMQ Los argentinos Smitten presentan el video de su nuevo single «Todas esas cosas«, que pertenece a su nuevo disco…

«Isukan», video anyar ti SIXX: AM

http://www.youtube.com/watch?v=GlfQtI06erA Este es el nuevo video de SIXX: A.M., el proyecto formado por el bajista de Mötley Crüe Nikki Sixx…

Émut ... Cetu Javu

Dianggap ku seueur kelompok klon Depeche Mode, nunjukkeun rumus sintésis anu sami, Cetu Javu parantos ngantunkeun ...

The Breedsers, "Walk It Off"

http://www.youtube.com/watch?v=LcWMFzR1ge4 Ya habíamos hablado sobre el nuevo disco de The Breeders, llamado ‘Mountain Battles‘, y del cual ya podemos ver…

Paramore, No. 1 ngeunaan MTV Latino

http://www.youtube.com/watch?v=fbLQo0FISIw Sí, los pequeños Paramore son actualmente la banda más pedida en el ranking de Lationoamerica de la MTV, con…

Monica Naranjo, «Cinta sareng Méwah»

http://www.youtube.com/watch?v=mW8osFhSa7I Vuelve Mónica Naranjo con otro clip de su último disco ‘Tarántula’: la canción es «Amor y Lujo«, segundo single…

«Sol»: Pidéo anyar Loquillo

Juru basa Catalan anu mitis tur dipikacinta parantos nampilkeun klip pidéo kadua karya studio pang anyarna, Balmoral. Abdi terang…

The Chemical Brothers, "Midnight Madness"

The Electronic Chemical Brothers deui, sanaos ku kompilasi: dina bulan Séptember aranjeunna bakal ngaleupaskeun 'Brotherhood', CD dobel anu nyandak anu pangsaéna ...

Émut ... Romeo Void

Éta saatos pasca punk di Amérika, sareng dipasihan kombinasi anu aneh tina sora awéwé anu kuat - kualitas anu luar biasa tina ...

The Bunkers, pikeun nalukkeun Amérika

http://www.youtube.com/watch?v=Zccg2iATVug Presentamos en ActualidadMúsica a Los Bunkers, una banda de rock chilena que se convirtió en los últimos tiempos en…

Rihanna nampilkeun "Disturbia"

http://www.youtube.com/watch?v=xUUA5xD8dJ8 Ya podemos ver el nuevo video de la estrella Rihanna, la caribeña que se ha ganado un lugar destacado…

Mana, "Langit ngaduruk"

http://youtube.com/watch?v=_0OyjCNXhAs Acaba de estrenarse el video del tema «Arde el cielo» de Maná, que está incluido en su último disco…

Ngaduruk Langit, biadab dina tés

Henteu ngan ukur pop sareng rock urang hirup di ActualidadMúsica, éta sababna aya ogé rohangan pikeun genre anu kirang langkung masif tapi ...

Émut ... Pirang Konkrit

Trio batu alternatip Amérika Kalér anu bentukna di taun 1986, sareng anu ngagaduhan nami anu khas pikeun ...

"Gamma Ray", video anyar Beck

Kami nembé nyarioskeun perkawis karya anyar seniman Amérika ieu. Ngan ukur masalah waktos pikeun pidéo pidéo ...

Émut ... Jurusan S

Naha Vic aya?: Kasuksésan komérsial anu henteu biasa anu bakal kahontal ku lagu nyaéta - paradoxically - anu janten sebab tina pisah ieu ...

Émut ... Virus

Grup Argentina anu saé anu ngagaduhan tahap anu paling kreatif nalika dipimpin ku Federico Moura anu henteu tiasa hasil. Abdi tiasa ningali éta ...

Klip Musik Estopa Awak Sedih

Baraya Estopa ti Barcelona parantos ngaluarkeun klip pidéo pikeun single Triste tunggal anu munggaran tina album anyarna AllenRock; terasrasakeun…

Top 20 musik saminggu

… Ti 12 Oktober nepi ka 18 01. Tokio Hotel - Otomatis 02. Backstreet Boys - Lurus ngaliwatan haté kuring…

Maroon 5 (Ngadamel)

http://www.youtube.com/watch?v=NdPowEPMkKg El vídeo que habéis podido observar arriba es uno de los más curiosos que he visto últimamente. Si normalmente…

Snoop Dogg, Pangobatan Abdi

Anjing Snoop mangrupikeun panyanyi khas Amérika pseudo reggae ditambah ku batu lemes anu sababaraha kali resep ...