Leona Lewis, "Bagja"

http://www.youtube.com/watch?v=SAz6qqIgdyY Este es el video oficial de lo nuevo de Leona Lewis: el tema es «Happy» y es el primer…

Michael Jackson: Klip Ti 'Ieu Éta'

http://www.youtube.com/watch?v=imKbC0QyTJA Un nuevo clip de Michael Jackson de su documental ‘This Is It‘ podemos ver aquí, en el cual el…

Calvin Harris, "Flashback"

http://www.youtube.com/watch?v=01Xrd2khu6k Nuevo videoclip de Calvin Harris: el moreno ha lanzado este clip para el single «Flashback», incluido en su último…

Jennifer López ayeuna 'Lola'

'Lola' sumping, atanapi langkung saé, Jennifer López: vokalis ngadopsi nami éta pikeun ngamajukeun lagu énggalna "Fresh out the oven", ...

Agnes, "Leupaskeun Kuring"

http://www.youtube.com/watch?v=_tczFznoRKI La vocalista sueca Agnes ha filmado esta alternativa versión del videoclip del tema «Release Me», especialmente para el mercado…

Ashley Tisdale, "Crank It Up"

Ashley Tisdale «Crank It Up» Kami ngumumkeunana sababaraha dinten ka pengker sareng dinten ieu urang bawa: ieu mangrupikeun pidéo Ashley Tisdale anu énggal,…

Embe Mékanis pamit

La Cabra Mecánica aya dina premiere na: band anu dipimpin ku Lichis bakal diluncurkeun dina 13 Oktober 'Daging lagu', na ...

Stellar, "Melankolis"

The Argentina Estelares nampilkeun klip pidéo anyarna: éta ngeunaan lagu «Melancolía«, singel kadua tina albeum anyarna 'Una Temporada…

Alejandro Sanz, "Milari surga"

http://www.youtube.com/watch?v=I19FYUgYgdU Ya  podemos ver el nuevo video de Alejandro Sanz, «Looking for paradise«, el primer single extraído de su nuevo…

Vega, "Sakumaha seueur Kuciwa"

http://www.youtube.com/watch?v=8CGClq1Fj9I Nuevo video de Vega, esta vez es de «Cuánta decepción«, el segundo sencillo de su último trabajo de estudio…

"Uprising": video Muse anyar

Sababaraha dinten ka pengker, pidéo pikeun singel munggaran tina albeum kalima Muse, The Resistance, dileupaskeun: we…

Placebo, "The Never-Ending Why"

http://www.youtube.com/watch?v=k9m8ODwZ-yw Nuevo video de Placebo: en este caso, el próximo single de su último trabajo ‘Battle For The Sun‘, que…

Megadeth, pidéo "Headcrusher"

Kami parantos kedah ningali pidéo anyar Megadeth, anu kagolong kana lagu «Headcrusher«, kalebet kana albeum pang anyarna 'Endgame', ...

Awéwé Baheula, anu mulang

http://www.youtube.com/watch?v=i1QTGu9CUHo Otra banda de rock que está de regreso son los argentinos Viejas Locas, luego de varios años de ausencia….

María Villalón, "Hujan"

http://www.youtube.com/watch?v=M27KVtAg80k Un paseo por Madrid es el que damos con María Villalón en el video de «La lluvia«, primer single…

Gustavo Cordera, "Kahariwang Milarian"

http://www.youtube.com/watch?v=EI72WZlXg6U Nuevo video del plagiador Gustavo Cordera, quien ahora muestra el video de su nuevo single «Ansiedad de buscar«, de…

David Bisbal, "Budak ciuman"

http://www.youtube.com/watch?v=LLdFsYcmNkY David Bisbal estrenó ayer su nuevo video, «Esclavo de sus besos«, que aquí vemos. Se trata del primer single…

Madonna, pidéo "Perayaan"

http://www.youtube.com/watch?v=AzMe6Uc6aYU Ya podemos ver el nuevo video de Madonna, que pertenece al tema «Celebration» y está dirigido por Jonas Akerlund….

Rcardo Arjona, "Noel Bawah"

Ieu pidéo terakhir tina Ricardo Arjona, anu kagolong kana lagu «Tocando Fondo«, singel anyar tina albeum pang anyarna ...

Selena Gomez, "Murag"

Bentang Disney Selena Gomez anu anyar ngagaduhan video énggal anu kami bawa anjeun nembé dileupaskeun. Éta ngeunaan topik ...

Dinten Saptu, "Selamanya Selesai",

http://www.youtube.com/watch?v=Jye24G8JYA4 Nuevo video de The Saturdays: las chicas lanzaron el clip de «Forever Is Over«, primer single de su nuevo…

"Pelapor": Pete Yorn & Scarlett Johansson

Sababaraha dinten ka pengker kami nyarios yén Scarlett Johansson parantos ngumumkeun yén anjeunna bakal ngaleupaskeun album solo anu kadua: anu ieu bakal mingpin ...

"Jahiliah": video Paramore énggal

Sakumaha urang terang, Paramore bakal ngaleupaskeun album Brand New Eyes - dihasilkeun ku Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance, Avril ...

Shakira, di balik layar "She Wolf"

http://www.youtube.com/watch?v=r1yu7BMZa8Y Lo que vemos aquí es el detrás de escena de «She Wolf«, el nuevo video de Shakira, que ya…

Si Prodigy, "Bawa Kuring Ka Rumah Sakit"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa2jk0_the-prodigy-take-me-to-the-hospital_music [/ dailymotion] Fans The Prodigy, ieu mangrupikeun pidéo énggal ti Inggris. Éta ngeunaan téma «Take Me To ...

Eva Simons, "Budak Konyol"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa0rb3_eva-simons-silly-boy-hq-official-mu_music [/ dailymotion] Sababaraha dinten ka pengker kami ningali damel na ayeuna urang nyandak pidéo lengkep. Éta ngeunaan Eva Simons, sareng ...

Bat Pikeun Lashes, "Saré Nyorangan"

http://www.youtube.com/watch?v=O1vtr9fXdg8 Nuevo video de Bat For Lashes: la vocalista británica ha elegido a «Sleep Alone» como el tercer single de…

Shakira, video pikeun "She Wolf"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa0msk_shakira-she-wolf-official-video-mus_music [/ dailymotion] Opat dinten ka pengker kami ningali ngadamel pidéo ieu, sareng kami parantos tiasa ningali vérsi anu parantos réngsé. Éta perkawis…

Alex Akar nutupan Henteu Ragu

Kami nembé ngenalkeun anjeun ka Alex Roots, harepan ngora Inggris, anu bakal ngaleupaskeun album debutna dina bulan Séptember. Ayeuna urang tiasa…

Beck: Akustik "Chem Trails"

Beck parantos ngarékam vérsi akustik ieu lagu "Chem Trails", salaku bagian tina séri versi lagu anu béda ...

Monyét Arktik, "Kilat Nangis"

http://www.youtube.com/watch?v=kjsed093FDA Nuevo video recién estrenado de los Arctic Monkeys: se trata de «Crying Lightning«, tema incluido en su nuevo disco…

Coldplay, "Ayunan Stroberi"

http://www.youtube.com/watch?v=1NyauAWEYiw Esperando que no lo retiren por reclamo de derechos, ya podemos ver el nuevo video de Coldplay, «Strawberry Swing«,…

Lady Gaga: "Paparazzi" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=tdO2ohX9Jsc Lady Gaga apareció en los estudios de la GMTV para interpretar su nuevo single «Paparazzi«, incluido en su disco…

"22": video anyar Lily Allen

Dina klip ieu, penyanyi Inggris maénkeun awéwé awéwé umur 30 taun anu pikaresepeun anu henteu diperhatoskeun nalika kaluar ...

Malú nampilkeun "Nobody"

http://www.youtube.com/watch?v=DxwEF-Odgj0 Ya podemos ver el nuevo video de Malú, que pertenece al tema «Nadie«, el reciente single de su disco…

Don Omar, "Robotik Seksi"

Don Omar - Seksi Robotica Anyar, nembé dileupaskeun ti Don Omar: vokalis nampilkeun hit na «Seksi Robotica«. Klipna ...

"Seuneu", énggal ti Sidonie

http://www.youtube.com/watch?v=l0Efz-TqtQ0 Nuevo videoclip de Sidonie, que pertenece al tema «El incendio«, primer single de su nuevo álbum que llevará  el…

Britney Spears, video pikeun "Radar"

http://www.youtube.com/watch?v=gngeM9Y76-Y Nuevo video de Britney Spears, en este caso para el tema «Radar«, cuarto single de su último disco ‘Circus‘….

Kanye West, "Lampu Jalan"

Kanye West parantos ngédit pidéo resmi lagu "Streetlight", kalayan kakhususan yén klip na didamel ku ...

Orok, pidéo "Me Fui"

Kami parantos kedah ningali vidéo énggal pikeun Bebe, «Me Fui«, singel munggaran tina albeumna anu anyar 'Y.', nyaéta ...

"21 Pakarang", klip énggal Poé Héjo

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x9nh3i_green-day-21-guns_music [/ dailymotion] Pidéo anyar pikeun Green Day: téma na nyaéta "21 Guns" sareng éta mangrupikeun jilid kadua tina hasil karya pang anyarna. ..

Miranda nampilkeun "Mentía"

Miranda Argentina! Anjeunna ngagaduhan albeum énggal anu namina 'Es Imposible' anu bakal dirilis bulan payun sareng didieu urang…

Britney Spears, video pikeun "Circus"

http://www.youtube.com/watch?v=G8ytM0rl_uU Ya podemos ver el nuevo clip de Britney Spears: se trata del single «Circus«, tema que le da título…

Tapak Hayam, "Oh Yeah"

Kami parantos nampilkeun aranjeunna langkung ti sataun katukang, nalika teu aya anu terang perkawis aranjeunna, sareng ayeuna yén aranjeunna parantos pencét éta ...

Los Cafres, video pikeun "Momento"

Los Cafres mangrupikeun band reggae Argentina anu paling penting sareng naon anu urang tingali di dieu nyaéta pidéo pang anyarna, «Momento«, ...

... Sareng Blurs deui

Akhir minggu kamari, Blur balik deui ka panggung kalayan presentasi anu lega di kota na ...

Blink 182, "Naon Jaman Abdi Deui?"

http://www.youtube.com/watch?v=4ipR3h2Y99I Este video pertenece a una actuación que hicieron los Blink 182 hace un par de noches en el programa…

Blur: video karangan na

Jalma-jalma ti Blur parantos ngunggah klip latihanana kana saluran YouTube na: numutkeun…

"Mil Horas" ku Alex Ubago

http://www.youtube.com/watch?v=LtWSmeIU2Lg Este nuevo clip de Alex Ubago pertenece al tema «Mil horas«, segundo sencillo de su último álbum ‘Calle Ilusión‘….

La Roux ditingalikeun dina privasi

http://www.youtube.com/watch?v=kmrW4vws-Eg La Roux fue la artista soporte de Lily Allen en su más reciente gira y la vocalista británica grabó…

Beyoncé nampilkeun klip "Ego"

http://www.youtube.com/watch?v=UMq2Qx_hBvY Tenemos nuevo video de Beyoncé, en este caso es del tema «Ego«, quinto single de su último trabajo ‘I…

Kasabian, klip "Seuneu"

http://vimeo.com/4358890 Este es el último video de Kasabian, que pertenece al tema «Fire«, single de su nuevo disco ‘West Ryder…

Mitchel Musso sareng klip "Hei"

http://www.youtube.com/watch?v=wGgBRfdZ_XY El actor juvenil de Hannah Montana Mitchel Musso sigue los pasos de su colega femenina en la música y…

Fangoria, klip tina "The Little Ice Age"

http://www.youtube.com/watch?v=Ze5LyDlrjUs Presentamos el nuevo videoclip de Fangoria, recién estrenado. El tema es «La pequeña edad de hielo«, segundo single de…

Taylor Swift, "Teardrops On My Guitar"

http://www.youtube.com/watch?v=dwlvqMgIljY Más de Taylor Swift: aquí vemos la perfomance de la canción «Teardrops On My Guitar«, que si bien estaba…

Axel, video pikeun "Mudah-mudahan"

http://www.youtube.com/watch?v=MAp8Vqmg50w Este es el nuevo video de Axel: la canción se llama «Ojalá» y es un nuevo single de su…

Veronicas badai Éropa

http://www.youtube.com/watch?v=whbTXgYOXgI El dúo australiano The Veronicas está empezando a pisar fuerte en todo el planeta: las chicas han obtenido un…

"Megah": video U2 énggal

Anjeun leres. Single anyar U2 (anu kadua ti No Line On The Horizon) parantos aya diantara urang: se…

Khael nampilkeun "Bentang"

Urang parantos tiasa ningali klip pidéo munggaran Khael, band anu dibentuk ku Dani Pérez (tilas drummer Saratoga, Stravaganzza sareng ...

"Línea Clara": video anyar Loquillo

Éta sakitar sabulan satengah saprak 'el loco' ngaluarkeun deui produksi pang anyarna (Balmoral), nambihan sababaraha klip pidéo, dokumenter, ...

"3am": video anyar Eminem

Pidéo resmi pikeun single anyar ti 'Slim Shady' parantos aya di antara urang: perkawis “3am”, jalan anu lami…

Miley Cyrus, akustik "The Climb"

http://www.youtube.com/watch?v=Mioye_xjb1g En este video que vemos Miley Cyrus interpreta en forma acústica la canción «The Climb» en un programa de…

Kanye West, klip "Endah"

Kanye West ngagaduhan pidéo énggal anu urang bawa ka dieu: nyaéta klip lagu "Endah", anu deui ...

Poé Héjo, "Nyaho musuh anjeun"

http://www.youtube.com/watch?v=KwUU69sxRvk Ya tenemos el nuevo video de Green Day, «Know your enemy«, primer y pegadizo single de su nuevo disco…

Kudai, "Dying of Love"

Pidéo énggal ku sensasi Chili Kudai: lagu na "Die de amor" sareng mangrupikeun anu katilu tina ...

Amaia Montero, "4 Detik"

http://www.youtube.com/watch?v=tHxTeFgSh8I Ya tenemos para mostrar el nuevo video de Amaia Montero, que es del tema «4 segundos«, segundo sencillo de…

Candak Éta, "Taman"

http://www.youtube.com/watch?v=TPnnLSXBGnI Este es el más reciente video de Take That: los británicos presentan el clip de su tema «The Garden»,…

Vega, "Hadé Isukan"

http://www.youtube.com/watch?v=Sureze0O4Is Nuevo video de Vega, la cantautora española cuyo nombre es  Mercedes Mígel Carpio. El tema es «Mejor Mañana» y…

"We Made You": video anyar Eminem

Sareng upami urang nyarioskeun ngeunaan pidéo 'panasaran', urang moal tiasa lirén ngoméntaran ngeunaan rapper Amérika Kalér Eminem anu parantos dileupaskeun, ...

Lily Allen, "Henteu Adil"

Pidéo énggal anu énggal dikaluarkeun ku Lily Allen: ieu mangrupikeun singel kadua tina album barunya, 'It's Not Me, It's…

AC / DC: Klip "Naon waé Éta"

http://www.youtube.com/watch?v=9sNL8ADTyTc Se acaba de estrenar el video de «Anything Goes«, y ya lo tenemos aquí: se trata del segundo single…

Coti, "Kuring moal gaduh"

Urang parantos tiasa ngahargaan klip Coti énggal, anu kagolong kana lagu "Never Will", singel munggaran tina albeum anyarna ...

Celesty, video pikeun "Fading Away"

http://www.youtube.com/watch?v=aZ6JKwdliuk Volvemos al heavy, en este caso con los finlandeses Celesty, quienes han estrenado su nuevo video, «Fading Away«, primer…

Pidéo Franz Ferdinand

Tina panangan "Ulysses", Wengi ayeuna: Franz Ferdinand parantos nampi persetujuan ti seuseueurna pendengar sareng na ...

TI sareng Justin Timberlake, "Dead Gone"

http://www.youtube.com/watch?v=sQDVv48zSrE Traemos hoy el nuevo video del exitoso rapero TI, que incluye la participación de Justin Timberlake. El tema es…

Natalia Lafourcade, "Biru"

http://www.youtube.com/watch?v=UXzJfiopFzs Este es el nuevo video de Natalia Lafourcade (¿la Lily Allen mexicana?), quien con este single llamado «Azul» vuelve…

"Salah": video Depeche Mode anyar

Sakumaha anu parantos disebatkeun dina catetan sateuacanna, singel pertama tina albeum Depeche Mode panganyarna, "salah", nyaéta ...

"Replika": Pidéo anyar Beck

Kami kéngingkeun potongan deui tina Ayat Modern anu parantos diterbitkeun, albeum pangénggalna ku juru Amérika Kalér ieu: judulna "réplika", ...

Soraya Arnelas, "Wengi kanggo abdi"

http://www.youtube.com/watch?v=kozM2hCpHEU Este es el nuevo video de Soraya Arnelas, «La noche es para mí«, una canción que la rubia vocalista…

Cadillacs Luar Biasa, "Cahaya Wirahma"

http://www.youtube.com/watch?v=aj_bkgI04V4 Este es el segundo videoclip del nuevo disco de Los Fabulosos Cadillacs: se trata del tema «La Luz del…

Taylor Swift, "Kuda Bodas"

Ieu pidéo énggal Amérika Kalér Taylor Swift, anu kagolong kana lagu "Bodas Kuda" sareng kalebet dina ...

Amaral, pidéo tina "Ampun kuring"

http://www.youtube.com/watch?v=PeJNPsMuos4 Se lanzó hace unas horas y ya lo tenemos: el nuevo videoclip de Amaral es «Perdóname«, tercer single de…

Hana, video pikeun "Fasia"

http://www.youtube.com/watch?v=CQqYV0dJaoM Lo que aquí vemos es el nuevo video de Hana, el pseudónimo artístico de la vocalista argentina Florencia Ciliberti,…

Katy Perry memohon "Mikir Anjeun"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x7tigm_katy-perry-thinking-of-you_music [/ dailymotion] Ieu pidéo anyar Kate Perry: téma nyaéta "Thinking of You" sareng milikna anu munggaran .. .

Beyoncé, video pikeun «Diva»

http://www.youtube.com/watch?v=KAr7UFkNFGA Este es el nuevo video de Beyoncé, un clip para la canción «Diva«, el nuevo hit de la morena…

Merche, video pikeun «Angeles»

http://www.youtube.com/watch?v=wH3XL1bPjfg Ya podemos ver el nuevo videoclip de la gaditana Merche, quien aquí nos presenta un nuevo single de su…