"Kuring Kudu Hal Ieu", kiamat Röyksopp

Röyksopp Denmark parantos ngaluarkeun klip pidéo anyarna pikeun "Kuring Kudu Hal Ieu"; lagu éta kalebet kana karya studio pangénggalna, 'The Inevitable End'.

Ella Henderson perdana pidéo pikeun "Glow"

Ella Henderson parantos ngaluarkeun pidéo énggalna, anu parantos urang tiasa tingali: éta saluyu sareng single "Glow". anu bakal janten bagian tina album debut na anu disebut 'Babad Hiji'.

«Rapt», pidéo anyar Karen O

Karen O parantos ngaluarkeun pidéo pikeun singel munggaran tina albeum solo anu anyar 'Crush Songs', anu parantos urang tingali; éta ngeunaan téma "Rapt".

Maroon 5: perdana pidéo pikeun «Peta»

Maroon 5 parantos ngaluarkeun pidéo pikeun "Peta" tunggal anu parantos kami tingali. Éta mangrupikeun single anu munggaran tina album barunya anu disebut 'V', anu bakal dirilis dina 2 Séptémber.

Leona Lewis premiere video pikeun "Trouble"

"Trouble" mangrupikeun pidéo énggal ku Leona Lewis anu parantos urang tingali: lagu ieu dikarang ku Emeli Sandé sareng bintang klipna vokalis sareng aktor Colton Haynes

Dikumbah Kaluar sareng blues usum panas

"Inside And Tanpa" mangrupikeun albeum terakhir Washed Out, dirilis taun kamari, tapi masih hirup sakumaha hirupna kusabab video anyar ieu pisan anu saluyu sareng usum panas.

Chris Brown milarian nasibna dina "Don't Wake Me Up"

"Don't Wake Me Up" nyaéta video anyar Chris Brown, anu parantos urang tiasa tingali. Sisi vokalna ngalangkungan gurun pikeun milarian harta, sapertos judul albeum salajengna anu bakal dirilis dina 2 Juli.

Florence sareng Mesin nutupan Huluna Ngobrol

Florence sareng Mesin badé ilubiung dina Festival Bestival Inggris dina bulan Séptember sareng ngembarkeunana, aranjeunna parantos ngarékam klip akustik ieu dimana aranjeunna nutupan klasik "Get Wild" ku Heads Talking.

"Kanggo Sato": Kultus ngaguruh deui

The Cult anu parantos legendaris balik sareng albeum studio anu anyar anu disebut 'Choise of Weapon' sareng di dieu aranjeunna nunjukkeun ka kami video anu nembé dirilis tina single "For The Animals".

BoB, perdana pidéo pikeun "Soo Good"

BoB rapper anu suksés nunjukkeun kami vidéo anyar na, kanggo single "So Good", anu bakal janten anu munggaran tina albeum anyar sareng kadua na 'Strange Clouds'.

Julia Holter, pop eksperimen avant-garde

Julia Holter mangrupikeun vokalis sareng panulis lagu ti Los Angeles, anu nembé ngaluarkeun albeum anu kadua na namina 'Ekstasis', sareng anu urang tingali di dieu nyaéta klip tina single "Moni Mon Amie".

"Spark", video Cover Drive anyar

Karibia Cover Drive siap-siap badai radio dunya sareng saluran musik kalayan pidéo na: ayeuna aranjeunna nampilkeun klip énggalna pikeun "Sparks".

"Klimaks", pidéo anyar Usher

Usher nampilkeun pidéo anu anyar na pikeun single "Climax", anu bakal resmi dirilis dina 16 April sareng bakal janten bagian tina album studio salajengna.

Marea: video "Canaleros" kanggo pengikutna

"Canaleros" mangrupikeun pidéo énggal anu nembé dikaluarkeun ku Navarrese Marea: lagu ieu dicandak tina 'En mi hungry command yo', album studio kagenep grupna, anu medal tanggal 27 Séptémber taun kamari.