Orishas mawa 'Cosita Buena'

Tanggal 10 Juni, Cubans Orishas bakal ngaleupaskeun album kaopatna anu disebat 'Cosita Buena', anu mangrupikeun albeum kalima ...

Amaral «Kamikaze», video resmi

http://youtube.com/watch?v=dlO9R_fWuZg Se acaba de editar y ya lo tenemos en ActualidadMúsica: el video de «Kamikaze«, primer single del nuevo disco…

Maroon 5 sareng Rihanna

Salah sahiji band anu paling populér di Amérika Serikat nyaéta Maroon 5, anu nembé ngaluarkeun pidéo anyarna ...

Portishead, animasi dina "Rip"

Portishead parantos ngaluarkeun vidéo énggal, waktos ieu kanggo lagu «Rip«, kalebet kana album énggalna 'Third', diédit kana ...

Panutup tina The Offspring énggal

Kami parantos parantos masihan koméntar ngeunaan detil albeum anyar The Offspring, 'Bangkit Dan Jatuh, Rage And Grace', anu bakal dirilis dina ...

Lacrimas Profundere, "A Mutiara"

Sawatara waktos ka pengker kami ngalaporkeun karya anyar ku urang Jérman Lacrimas Profundere, disebat 'Lagu kanggo Tampilan Tukang', albeum ...

Éta Mangsa Raging: La Perrera

Aranjeunna henteu ayeuna tapi henteu kantos lirén dina kaayaan punk rock state. Aranjeunna dilahirkeun dina hiji waktos ...

Ska-P: albeum anyar sareng Pipi

Ska-P anu dilahirkeun ti Madrid anu suksés bakal ngaleupaskeun albeum anyar ieu taun ayeuna: padamelan ieu direncanakeun pikeun Séptémber atanapi Oktober. Nu anyar nyaéta ...

Ngabanting Waluh: henteu deui CD

The Smashing Pumpkins parantos nyarios yén aranjeunna tiasa "henteu pernah deui" ngaleupaskeun albeum anu anyar sacara konvensional. Tapi ogé…

Pez nampilkeun «UU Terakhir»

Pez mangrupikeun salah sahiji seueur band Argentina anu teras-terasan janten satengahna ti dunya handap sareng masal ti saprak ...

Nightwish, nyalira di hiji pulau

The Finns Nightwish parantos nyiapkeun klip énggalna, anu kagolong kana lagu «The Island«, kalebet kana album pangénggalna ...

Sidonie, "Anu Hilap"

Urang parantos tiasa ningali pidéo anyar Sidonie, anu kagolong kana lagu «Los Olvidados«, tina albeumna 'Costa Azul'….

Goldfrapp, "Kabagjaan"

Goldfrapp parantos ngédit video énggalna anu kagolong kana lagu «Happiness«, anu henteu bagja pisan sabab ...

Lahan Zoé di Spanyol

Band rock Zoé mangrupakeun kasuksésan masif nyata di Mexico sareng ayeuna aranjeunna dugi ka Spanyol, dimana dinten Kemis ...

'Funplex', anu anyar B-52's

B-52-an deui minggu ieu sareng albeum studio anyarna, anu munggaran dina 16 taun: éta bakal disebat 'Funplex' sareng…

Amaral, pidéo «Badai Badé Datang»

Amaral nuju nyiapkeun albeum barunya sareng aranjeunna ogé bakal balik ka gelaran anu maénkeun live. Sababaraha dinten ka pengker aranjeunna di ...

Beusi Maiden, disusun gratis

Iron Maiden terus nguntungkeun ... satengah: tanggal 12 Méi, metalheads bakal ngaleupaskeun albeum anu disebut 'Somewhere Back In Time', ...

M-Clan aya "Broken Inside"

Ayeuna albeum M-Clan énggal dijual, disebatna 'Kenangan tina scarecrow'. Sareng urang parantos tiasa ningali ...

Pastora bakal tur 'Sirkuit Méwah'

Pastora gaduh albeum anyar anu disebut 'Circuitos de Lujo' sareng dina sababaraha dinten aranjeunna bakal ngamimitian tur di daérah Spanyol ka ...

Portishead, detil 'Katilu'

Portishead anu henteu tiasa diklasifikasikeun parantos ngungkabkeun daptar lagu pikeun albeum énggalna, disebat 'Katilu', anu bakal dirilis dina tanggal 28…

Radiohead, klip «Videotape»

Artisan, sapertos sadayana anu dilakukeun Radiohead akhir-akhir ieu. Band ieu parantos ngédit pidéo énggalna, anu saluyu sareng ...

Radiohead vs. EMI

Naha perang perang datang? Sigana kontropérsi antara Radiohead sareng mérek catetan lami na EMI sanés ...

Breed 77, video «El Río»

Gibraltarians Breed 77 mangrupikeun salah sahiji band anu paling asli ayeuna. Kalayan kombinasi khusus na tina logam, ...

Rapat Tequila?

Ariel Rot parantos nunjukkeun yén aya rapat Tequila anu legendaris: ieu nyatakeun dina program ...

REM, detil ngeunaan 'Akselerasi'

Sababaraha dinten ka pengker kami parantos ngumumkeun yén padamelan anyar REM bakal disebat 'Percepat'. Ayeuna, éta dipikaterang yén ...

Sex Pistols, ka studio?

Bahan anyar tina Sex Pistols? Janten sigana, sakumaha anu urang carioskeun sababaraha bulan ka pengker. Band ieu bakal ngarékam lagu kahijina dina ...

Panguburan, «Ostia»

Trashers Brasil Sepultura nembé ngaluarkeun video énggalna pikeun albeum 'Dante XXI', anu kagolong kana lagu ...

Tom Yorke ngabéla CD

Radio Thom Yorke nyatakeun yén band ieu henteu ngan ukur fokus kana sistem unduh Internét, sanaos ...

'Ngagancangkeun', anu énggal ti REM

  Warta ngeunaan albeum anyar REM: éta bakal disebat 'Akselerasi' sareng bakal kaluar dina bulan April. Judulna (digancangan) ngarujuk ka ...

Saatos Salawasna, ti Holland

Salah sahiji band Éropa anu pangsaéna kalayan penyanyi utama awéwé tanpa ragu Saatos Salawasna. Walanda parantos ngaleutikan dirina ...

Coldplay, "Natal Terakhir"

Natal parantos cekap pikeun sadayana: Coldplay parantos nyebarkeun pidéo dina halaman wéb na dimana aranjeunna katingali ngaliput ...

The Jackson Lima balik

Taun payun, saatos langkung ti dua dasawarsa, The Jackson Five bakal tur sareng Michael Jackson kalebet,…

Naha Amaia ngabohong?

Éta beja dinten éta: Amaia Montero ngantunkeun jabatanana di La Oreja de Van Gogh, pikeun ngabaktikeun dirina sapinuhna ...

Ceuli Van Gogh henteu misah

Sanaos sababaraha rumor pipisahan beredar, Amaia Montero tanggung jawab nolak aranjeunna: penyanyi La Oreja de Van Gogh ...