U2 nampi jutaan ti Live Nation

Tiket tetep datang pikeun U2: ayeuna, Irlandia bakal nampi henteu kirang ti 19 juta dolar, salaku bagian tina perjanjian ...

Émut ... Nacha Pop

Upami urang nyarioskeun hubungan getih anu paling terkenal tina Gerakan Spanyol anu teu tiasa dilupakan, pastina urang kedah ngaku yén antara ...

Metallica Langsung di MTV Awards

http://www.youtube.com/watch?v=lxNH47FJw9Y Este video pertenece a la presentación en directo de anoche de Metallica en la entrega de Premios MTV Latinoamérica…

Émut ... Anu Nyalametkeun

Messages (A&M Records, 1984), hiji-hijina karya anu didaptarkeun antara London sareng New York- ku band ieu dibentuk dina waktos ku ...

Metallica ogé bakal nembus Madrid

"Sakumaha urang janji, atanapi nalika kami ngancam, éta gumantung kana kumaha anjeun ningali éta, ayeuna kami bakal nawiskeun sababaraha konsér salajengna ...

AC / DC bakal nembus Spanyol

Pita Australia anu mitis, anu bulan ieu bakal ngamimitian tur promosi anu hébat pikeun karya terakhirna, Hideung ...

Anu kuring nguping ... La Unión

"Upami anjeun hoyong": Single kaopat tina albeum anu saé pisan judulna Tentación, dirékam di studio London, sareng dileupaskeun ...

Émut ... Dolores Delirio

Pita Peru anu luar biasa ieu ngamimitian perjalanan taun 1994, nalika Jeffrey Parra (dina gitar), Josué Vásquez ...

Naon anu kuring nguping ... Kamuflase

Upami urang nyarioskeun tentang albeum na anu disebut Sensor (2003), aya pendapat anu pasti nyatakeun "éta kumaha cara sora Depeche Mode". Satuluyna…

Émut ... Anu Tawanan

Di lembaga pendidikan sékundér umum Chili, disebat Liceo 6 Andrés Bello, anu sipat pendidikanana sifat ilmiah-humanistik, ...

Limp Bizkit akur deui

Limp Bizkit tiasa pendak deui: vokalis Fred Durst nyarios kitu dina pesen dina MySpace na. Anu…

Émut ... Indochine

Éta sadayana dimimitian deui di 1981, nalika Dominique Nicolas mimiti sering klub wengi Paris anu terkenal di Gibus ...

Duff McKagan nampilkeun Dimuat anyar

http://www.youtube.com/watch?v=3BWiLN4a6zc Ya podemos ver el video del tema «No More«, lo nuevo de Duff McKagan junto a su banda Loaded,…

The Verve: "Kami moal misahkeun"

Simon Jones, bassis tina grup Inggris anu dikenal ieu, sakali deui nyatakeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan niat misahkeun deui, ...

Weezer damel dina albeum énggal

Henteu cekap ku ngaluarkeun albeum anyarna sababaraha bulan ka pengker, urang Amérika Weezer parantos ngagarap anu salajengna ...

Émut ... James

Kalayan jalur lintasan ti mimiti '80an sareng poko sababaraha sareng babandingan anu teu bisa dilawan jeung kelompok séjén ...

'Monyét Arktik Di Apollo', tukang ngagoda

http://www.youtube.com/watch?v=jTjUj2URMXY Hace días comentamos el lanzamiento del primer DVD en vivo de Arctic Mokeys, llamado ‘Arctic Monkeys At The Apollo‘,…

Noel Gallagher solo

Sigana Noel Gallagher motong dirina: gitaris branding Oasis parantos negeskeun yén anjeunna badé ngadamel ...

Monyét Arktik, Live DVD

Monyét Arktik-nalika ngarékam album studio katilu na- bakal ngaleupaskeun DVD langsung anu disebut 'Arctic Monkeys At The Apollo', ...

Poodles asup ka studio

Berita ngeunaan Swédia The Poodles: band batu keras bakal lebet studio bulan payun pikeun ngarékam ...

Émut ... Partenaire Particulier

Sanaos grup Perancis ieu nyalira dimimitian salaku trio, dina pertengahan taun dalapan puluhan janten massal dikenal salaku ...

Candak Éta runtah henteu waktos

Sigana anu Take That hoyong neraskeun kasuksésan sareng ayeuna aranjeunna ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun album anyar ku ...

Haté: Ngerjakeun proyek anyar

Pita Amérika-Kanada anu émut ieu parantos mimiti mikirkeun karya anyarna, anu gitarisna Nancy Wilson parantos nyarios: ...

Émut ... Agama

"Musik pikeun akhir abad ieu. Musik didamel di Córdoba pikeun pénsén abad ka: Mistis sora sareng ...

Émut ... Cinta Sareng Artos

Sanaos aranjeunna dimimitian ku nunjukkeun campuran anu hadé tina jiwa sareng batu, Cinta sareng Artos gancang dikenal pikeun nambihan sakedik ...

La Renga wisata Spanyol

Pita Argentina anu paling suksés nyebrang deui kolam renang pikeun ngamimitian tur Spanyol. Saatos ngenalkeun dirina ...

Dua lagu anyar ti Sonic Youth

Di dieu kami mairan dina postingan anu saacanna yén Sonic Youth aya dina prosés nyerat lagu sareng ngaleupaskeun lagu anyar ...

Amaral asup ka studio

Reuwas di Amaral: Eva sareng Juan bakal ngarékam lagu anu teu acan dileupaskeun minggu ieu di studio O Gato Negro. Abdi henteu terang…

Émut ... Terapi?

Andrew (Andy) Cairns (vokal gitar sareng timbel), Fyfe Ewing (drum sareng vokal) sareng Michael McKeegan (Bass sareng vokal) pikeun ...

Muse: Ngerjakeun albeum anyar

Band rock alternatip Inggris ieu parantos sibuk pisan di studio na akhir-akhir ieu sareng tétéla aranjeunna parantos ngagaduhan sababaraha lagu ...

Airbag, pidéo «Sensasi Abdi»

Urang ayeuna tiasa ningali sacara gembleng dina video Airbag énggal, anu kagolong kana topik «Sensasi Abdi«, kalebet dina ...

Dina Oktober datang Salju Ronda anyar

Salah sahiji grup anu paling terkenal dina pamandangan Skotlandia nyaéta deui: urang nuju nyarios ngeunaan Salju Ronda, anu dina Oktober bakal ngaleupaskeun ...

Émut ... Fosil

Mangrupikeun waktos éta taun salapan puluhan, sareng arus anu mantep sapertos "grunge" atanapi "logam anyar" nyerang radio, program-programna ...

Evergrey balik sareng 'Torn'

Swédia Evergrey bakal ngaleupaskeun album studio salajengna anu disebut 'Torn' dina 19 Séptémber di Jérman, dina 22 Séptémber ...

Smitten, "Sadaya hal éta"

http://www.youtube.com/watch?v=E-TauHKlDMQ Los argentinos Smitten presentan el video de su nuevo single «Todas esas cosas«, que pertenece a su nuevo disco…

Lenny Kravitz debunks rumor

Sabalikna tina anu parantos didugikeun dina internét, seniman Amérika Kalér moal janten bagian tina Vvett Revolver: "Kuring terang sareng…

Metallica: wisata sareng téma anyar

Metallica ngumumkeun tanggal wisata Amérika Kalér, dimana aranjeunna bakal nampilkeun albeum énggalna 'Death Magnetic', dijadwalkeun pikeun sasih anu ...

Patani! aranjeunna angkat anu kadua

Suksés Welsh Los Campesinos! Aranjeunna réngsé ngarékam album kadua, hal anu matak héran sabab teu lami éta aranjeunna parantos ngaluarkeun ...

The Breedsers, "Walk It Off"

http://www.youtube.com/watch?v=LcWMFzR1ge4 Ya habíamos hablado sobre el nuevo disco de The Breeders, llamado ‘Mountain Battles‘, y del cual ya podemos ver…

Émut ... Kulawarga

Karya hiji-hijina sareng anu paling diperyogikeun tina grup ieu ti San Sebastian parantos nampi kualifikasi sapertos ...

The Chemical Brothers, "Midnight Madness"

The Electronic Chemical Brothers deui, sanaos ku kompilasi: dina bulan Séptember aranjeunna bakal ngaleupaskeun 'Brotherhood', CD dobel anu nyandak anu pangsaéna ...

The Bunkers, pikeun nalukkeun Amérika

http://www.youtube.com/watch?v=Zccg2iATVug Presentamos en ActualidadMúsica a Los Bunkers, una banda de rock chilena que se convirtió en los últimos tiempos en…

Mana, "Langit ngaduruk"

http://youtube.com/watch?v=_0OyjCNXhAs Acaba de estrenarse el video del tema «Arde el cielo» de Maná, que está incluido en su último disco…

Ngaduruk Langit, biadab dina tés

Henteu ngan ukur pop sareng rock urang hirup di ActualidadMúsica, éta sababna aya ogé rohangan pikeun genre anu kirang langkung masif tapi ...

Tokio Hotel: Bill Kaulitz nyarios

Dina édisi dinten ayeuna ngeunaan Suplemén Muda 'Sí' tina koran Argentina Clarín, Tokio Hotel nembongan dina halaman payun, fénoména ...

Monyét Arktik, psychedelics?

Berita ngeunaan salah sahiji band anu paling kawéntar dina taun-taun ayeuna: Arctic Monkeys damel dina katilu anu ditunggu-tunggu ...

The Charlatans, video tina «My Takes»

http://www.youtube.com/watch?v=g40s6PK5nVo Ya podemos ver el video del tema «Mis Takes«, del grupo  The Charlatans, una canción que pertenece a su…

Blur: henteu kana rapat

Blur moal balik deui, sahenteuna pikeun ayeuna: bassis Alex James parantos nyarios yén anjeunna "kuciwa pisan" saatos gagal ...

Bon Jovi, henteu mutuskeun

Sigana Bon Jovi henteu pati jelas ngeunaan jalan ka mana: Jon parantos nyatakeun yén hal-hal salajengna anu bakal anjeunna laksanakeun ...

Cadillacs luar biasa, balikna

Cadillacs Luar Biasa wangsul, anu diraoskeun ku rébuan pengikutna: band Argentina maénkeun kamari di Buenos Aires,…

Lagu Bodas, Batu di walungan

Jumaah kamari ieu, éta anu pangpayunna janten rock in rio, salah sahiji grup anu paling penting anu janten ilubiung nyaéta El ...

Ratu dina konsér ku Nelson Mandela

http://www.youtube.com/watch?v=YXtzLzySHUY Espectacular video de Queen + Paul Rodgers del concierto celebrado el viernes en el Hyde Park de Londres en…

Californiaication (Langsung)

Ti waktos ka waktos aya lagu anu anjeun mendakan dina YouTube anu leres-leres lagu anu spektakuler, ti grup ageung, tapi ...

The Rasmus anyar Jomblo

http://www.youtube.com/watch?v=qFTieiVAb44 Sí, ya podemos disfrutar de una copia un poco «pirata» del nuevo single de The Rasmus, de su nuevo…

Klip Musik Estopa Awak Sedih

Baraya Estopa ti Barcelona parantos ngaluarkeun klip pidéo pikeun single Triste tunggal anu munggaran tina album anyarna AllenRock; terasrasakeun…

Supergrass nganggo DVD énggal

Putra-putra brit pop Supergrass bakal ngaleupaskeun DVD anu parantos aranjeunna hartikeun salaku 'rockumentary', anu bakal ngagaduhan ...

Warta musik pangénggalna

Percanten atanapi henteu, catetanna henteu lirén kaluar sanaos usum panas sareng liburan. Abdi wartosan anjeun ...

Jokers, "Caang" sateuacana

Dina sababaraha dinten albeum anyar ku Argentina Guasones bakal dileupaskeun, anu bakal disebat 'Esclavo' sareng dihasilkeun ku ...

Tur Éropa Metallica

Tur Éropa Metallica teras dilanjutkeun sareng sanaos dimimitian dina Méi, aranjeunna masih gaduh sababaraha konsér kanggo lami ...

Rupa-rupa Berita Musik

Hatur nuhun kana koran 20 menit, urang tiasa mendakan berita musik anu paling penting dina momen ieu, sanaos seueur anjeun parantos ...

Led Zeppelin, langkung rumor

Kami teraskeun sareng novel Led Zeppelin: ayeuna, gitaris Jimmy Page parantos nyarios yén band éta tiasa angkat ...

Coldplay langsung dina TV Inggris

http://www.youtube.com/watch?v=qte8BBs0i_Q Coldplay se presentó el viernes pasado en la TV británica, en el programa ‘Friday Night‘ que conduce Jonathan Ross….

TEQUILA deui

Numutkeun ka ElMundo.es, grup Tequila balik saatos 25 taun jauh, aranjeunna bakal masihan wisata alit anu dimimitian dina kaping 6 ...

Cium ngalawan hantu unduh

Cium dilakukeun dina British Download Festival kalayan hasil anu hébat dina akhir minggu kamari, tapi mimitina aranjeunna masihan ...

Lagu Madman tanpa Kendang

Minggu kamari, drummer Jandro Velázquez tina grup Spanyol El Canto del Loco ngumumkeun yén pikeun alesan kulawarga anjeunna angkat salamina ...

Sloth gaduh «Sedih»

http://youtube.com/watch?v=gPJ2a982qhw Pereza ya tiene nuevo single y video: se trata de la pegadiza canción «Tristeza«, que es el tercer sencillo…

Balikna Bugatti

Salah sahiji band paling kañeras dina pidangan punk rock, Bugatti, balik kalayan kakuatan berkat acara langsung anu ...

Albeum debut Eureka

Eureka mangrupikeun kelompok ti Madrid anu ngabongkar batu anu kuat sareng raos. Aranjeunna parantos maén ti 2002 sareng ...

Navarrese News Havoc

Ti ayeuna ti El Garaje Producciones aranjeunna bakal ngatur manajemén sareng Ngiring band. Di…

Estopa deui

Estopa, atanapi naon anu sami, baraya Muñoz akhirna neraskeun wisata usum panas ...

Berita dina grup Assalt 43

Assalt 43 mangrupikeun grup Catalan tina logam / punk Hardcore anu seueur kawéntar di Barcelona, ​​sareng yén aranjeunna parantos lami ngaunduh ...

Jalan pikeun Kuero

IU naroskeun jalan-jalan pikeun Mari Carmen, Juan Antonio Bardem sareng Kuero di Cuenca. Pertandingan ieu nyorot promosi yén ...

Kaiser Chiefs vs. Oasis

The Kaiser Chiefs lashed kaluar di Oasis: pamimpin Gang Ricky Wilson parantos nyatakeun yén Oasis kaleungitan jalan ...

Pirang daun Berri Txarrak

Tina halaman resmi na: berritxarrak.net kami maca kalayan sedih sareng dosis anu héran nyatet yén Rubio, bassis Berri…

Bon Jovi, nabi-nabi di Barcelona

Kamari, konsér anu dipasihkeun Bon Jovi di Barcelona mangrupikeun kasuksésan anu luar biasa: langkung ti 50 rébu urang ngahadiran…

James sareng 'Hei Ma', balikna

Naha anjeun émut ka James? Pita anu maénkeun anu pencét ti 90an disebut «Diteundeun« parantos ngumumkeun yén éta siap ...

Radiohead: 'Pangalusna' dina DVD

Akhirna, kompilasi Radiohead 'The Best Of' ogé bakal dileupaskeun salaku DVD, ngalangkungan Parlophone Records sareng Capitol Records….

Langkung kamajuan ti Amaral

Amaral terus ngamajukeun kami lagu tina albeum anyar na 'Gato Negro-Dragon Rojo': ayeuna dina halaman wéb na aranjeunna parantos ngeposkeun potongan tina ...