"20 Taun, 20 Kota": wisata Kafé Tacuba

Ngaliwatan pernyataan éksténsif anu diterbitkeun dina halaman wéb resmi aranjeunna, urang Méksiko ti Café Tacvba ngumumkeun detil wisata aranjeunna sareng ...

Blur: "latihan bade pisan"

Nalika balikna Blurs dikonfirmasi pikeun sababaraha presentasi usum panas ieu Damon Albarn, pamimpinna, nyatakeun ...

Nirvana bakal ngagaduhan vinyls na

Nirvana dina vinil: perusahaan rékaman Asli Rékaman Grup (ORG) bakal ngaluarkeun deui albeum anu pangsaéna tina band dina vinil, kalebet ...

AC / DC: Klip "Naon waé Éta"

http://www.youtube.com/watch?v=9sNL8ADTyTc Se acaba de estrenar el video de «Anything Goes«, y ya lo tenemos aquí: se trata del segundo single…

Lalaki Musikal G

"Salami sababaraha taun ideu ngadamel musikal ngeunaan Hombres G. Sapoe parantos dipertimbangkeun ...

Celesty, video pikeun "Fading Away"

http://www.youtube.com/watch?v=aZ6JKwdliuk Volvemos al heavy, en este caso con los finlandeses Celesty, quienes han estrenado su nuevo video, «Fading Away«, primer…

Oasis, di Peru sareng Argentina

Krisis? Oasis bakal uih deui ka Amérika Kidul pikeun tampil di Lima, Peru, sareng di Buenos Aires, Argentina, dina bulan Méi….

U2 negeskeun wisata dunya

Dinten Jumaah kami ngumumkeun yén U2 bakal ngaluncurkeun wisata dunya na di Barcelona sareng dinten ieu kami nyayogikeun langkung rinci ngeunaan wisata ieu ...

Songs Of Ascent: albeum anyar U2

Nya, aranjeunna henteu bercanda. Nuturkeun pernyataan anu dikedalkeun sababaraha dinten ka pengker ngumumkeun kaluarna padamelan anyar ...

Guachass, batu garasi ti Montevideo

Kalayan pangaruh anu jelas ti Turbo Negro sareng sadaya pemandangan batuan garasi Nordic, Guachass mangrupikeun band anu kuat ti Montevideo ...

INXS muru penyanyi na

Sababaraha taun ka pengker, anggota sésana tina band Australia INXS, mutuskeun pikeun ngamimitian acara kanyataanana Rock Star: INXS, ka ...

Stratovarius balik sareng 'Polaris'

Stratovarius anu diréformasi bakal ngaleupaskeun album anyarna dina bulan Méi: karya na bakal judulna 'Polaris', éta bakal ngagaduhan 11 lagu sareng bakal dileupaskeun ...

Émut ... Malaékat

Mangtaun-taun ka pengker, aya anu nyebat Face To Face (Albert Productions, 1978) 'catetan yén AC / DC moal pernah ...

Limp Bizkit deui

Naon anu dianggap teu mungkin parantos kajadian: formasi aslina tina grup anu diwangun ku Fred Durst, Wes Borland, Sam ...

Cadillacs Luar Biasa, "Cahaya Wirahma"

http://www.youtube.com/watch?v=aj_bkgI04V4 Este es el segundo videoclip del nuevo disco de Los Fabulosos Cadillacs: se trata del tema «La Luz del…

Partéi Grammys 2009

Gala édisi ka-51 tina Grammy Awards ngagaduhan momen anu hébat sareng daptar panjang pangakuan….

Gorillaz masih hirup

Ti saprak grup ieu diadegkeun, aya paguneman yén Gorillaz tiasa maot tina waktos sakedap dugi ka payun. Kanyataanna…

Pastora: albeum remix anyar

Berita ngeunaan Catalans Pastora: 17 Pébruari payun album 'Pastora RMX Ed Elegant Distortion' bakal dileupaskeun, a…

Brit Awards 2009: sadaya nominasi

The Brit Awards mangrupikeun panghargaan anu paling penting anu dipasihkeun ku industri musik Inggris sareng édisi ieu janji janten ...

Kompilasi Grammy 2009

Sababaraha dinten ka pengker, albeum anu nyusun lagu terbaik para seniman anu dicalonkeun pikeun ...

Metallica: Téma Pahlawan Gitar

Metallica ngumumkeun lagu-lagu anu bakal janten bagian tina videogame Pahlawan Gitar, dina édisi khusus ieu anu ngagaduhan band ...

Detil albeum Placebo anyar

Anggota-anggota band London anu pikaresepeun ieu ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun - henteu judulna - albeum énggal bulan payun ...

Naha Beatles datang deui?

Dina wawancara televisi dina program The View ABC, Paul McCartney nyarios yén anjeunna bakal resep uih deui ...

Mabok: tungtung grup

Leres, Argentina Intoxicated misah: band anu dipimpin ku Pity Alvarez bakal lirén aya nalika aranjeunna ngalakukeun dua acara anu ...

Nickelback, DVD anyar

Urang Kanada Nickelback nembé ngaluarkeun DVD énggal na, disebatna 'Live at Sturgis 2006', conto anu kuat ngeunaan kakuatan ...

Weezer sareng genep lagu Natal na

Weezer, band rock alternatip anu pikaresepeun ti Los Angeles, nembé réngsé wisata Amérika Kalér anu dilakukeun dina waktos éta ...

Axl Rose terus ngajawab patarosan

Neruskeun sajumlah ageung patarosan anu ditaroskeun dina sababaraha situs anu aya hubunganana sareng anjeunna, Axl Rose teraskeun ka ...

Beungeut: «Kami siap balik»

Ronnie Wood parantos negeskeun yén reuni sareng kolega na ti The Faces mangrupikeun kanyataan sareng aranjeunna ...

Dark Moor mulih sareng 'Autumnal'

Anu sanés anu balik deui kana cincin nyaéta Dark Moor ti Madrid, anu di awal taun 2009 bakal ngaleupaskeun album anyarna, disebat ...

El Canto del Loco: trailer pilem

http://www.youtube.com/watch?v=Od_fMavkjrY Lo que vemos es el trailer avance de «El Canto del Loco. La película«, un documento que sin duda…

Stravaganzza, video tina «Stop Crying»

http://www.youtube.com/watch?v=gskRsgcibkE Los madrileños Stravaganzza acaban de publicar su nuevo video: se trata de la canción «Deja de Llorar«, incluida en…

Depeche Mode bet dina klasik

Sateuacan Depeche Mode ngamimitian ngarékam albeum pang anyarna, anu bakal aya sareng urang ti anu payun ...

Paramore mimiti ngarekam

Paramore pendaki parantos ngamimitian ngerjakeun albeum studio anyarna: dina dialog sareng MTV News,…

Ucup: Albeum anyar pikeun 2009?

Ross Halfin, fotografer terkenal ngaitkeun kana dunya musik, parantos nyebarkeun hal ieu dina halaman pribadi na: "Kuring nyandak…

Yudas Priest cicing di Argéntina

http://www.youtube.com/watch?v=xlAyUwGC-7s Ya podemos ver un video de la presentación de los metaleros Judas Priest en en Argentina, el sábado pasado,…

Ceuli Van Gogh, ngadamel «Abadi»

http://www.youtube.com/watch?v=1U47ZDQRMmw Mientras esperamos el clip oficial, aquí podemos ver el making of del último video que La Oreja de Van…

Mecano pikeun 2013?

Dina wawancara anu ngahibur pikeun koran Spanyol El País, Nacho Cano nyarios ngeunaan seueur hal sareng diantarana, ...

Killers bakal nembus Spanyol

Sedengkeun albeum pang anyarna, Day & Age, nampi koméntar anu hadé ti média khusus sapertos Music Radar, ...

Depeche Mode bakal aya di Bilbao

Sababaraha tanggal ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan wisata éksténsif anu Depeche Mode bakal dimimitian taun payun, sami ...

Jonas Brothers hadir "Lovebug"

http://www.youtube.com/watch?v=_PZ1Wh0jV-E Ya podemos ver el nuevo video de uno de los combos adolescentes más amados y a su vez odiados…