Backstreet Boys, "Langkung ageung"

http://www.youtube.com/watch?v=w_0-O22oP8U Ayer veíamos a los Backstreet Boys en vivo en el programa de TV de ‘Jimmy Kimmel Live’ haciendo «Straight…

Backstreet Boys dina 'Jimmy Kimmel Live'

http://www.youtube.com/watch?v=6Incs6VkWxY Hace unos días, los Backstreet Boys se presentarpn en el programa de TV ‘Jimmy Kimmel Live‘ e interpretaron su…

Cium dina David Letterman Show

http://www.youtube.com/watch?v=ypdNg1Yh890 Kiss se presentó anoche en el programa de TV de la CBS ‘Late Show With David Letterman‘ y allí…

Embe Mékanis pamit

La Cabra Mecánica aya dina premiere na: band anu dipimpin ku Lichis bakal diluncurkeun dina 13 Oktober 'Daging lagu', na ...

Stellar, "Melankolis"

The Argentina Estelares nampilkeun klip pidéo anyarna: éta ngeunaan lagu «Melancolía«, singel kadua tina albeum anyarna 'Una Temporada…

Tokio Hotel di 'El Hormiguero'

http://www.youtube.com/watch?v=N99Vo9PvcAA Los alemanes Tokio Hotel están en España promocionando su nuevo disco ‘Humanoid‘ y han causado revuelo en cuanta presentación…

Muse, Nomer 1 di 16 nagara

British Muse teu kaampeuh: band ieu ngahontal nomer 1 di 16 nagara kalayan albeum énggalna 'The Resistance'….

Amaral: "band anyar"

Amaral janten «band anyar»: Eva sareng Juan Aguirre bakti ka pengikutna 'The Sound Barrier', ...

Placebo, "The Never-Ending Why"

http://www.youtube.com/watch?v=k9m8ODwZ-yw Nuevo video de Placebo: en este caso, el próximo single de su último trabajo ‘Battle For The Sun‘, que…

Téma James Bond ku Muse?

Dom Howard, drummer band Inggris ieu, parantos nyarios yén tiluanana bakal leres-leres daék ngarékam lagu pikeun ...

Megadeth, pidéo "Headcrusher"

Kami parantos kedah ningali pidéo anyar Megadeth, anu kagolong kana lagu «Headcrusher«, kalebet kana albeum pang anyarna 'Endgame', ...

Salju Ronda, kompilasi

Snow Patrol henteu miceun kasuksésan sareng ayeuna nyebarkeun kompilasi dobel anu bakal kalebet lagu na anu pangsaéna ti saprak ...

Awéwé Baheula, anu mulang

http://www.youtube.com/watch?v=i1QTGu9CUHo Otra banda de rock que está de regreso son los argentinos Viejas Locas, luego de varios años de ausencia….

Calle 13 balik deui kalayan kejutan

Calle 13 siapkeun pikeun kaget kami: duo parantos ngungkabkeun yén aranjeunna nuju nyiapkeun karya énggal pikeun 2010, dimana aranjeunna bakal kalebet ...

Poé Héjo dijual di Spanyol

Dinten Héjo parantos payu: band Amérika Kalér nampilkeun albeum énggalna 'abad ka-21' di Spanyol sareng aranjeunna parantos ngagantung poster ...

Jerit karesep

Ngaleupaskeun, ngaleupaskeun, ambek. Sadaya hal ieu, sareng seueur deui anu sanés, tiasa ngajelaskeun naha saurang ngajerit. Artis ngora Neorcan ...

The Rascals datangna ka tungtung

A isin nyata pikeun urang sadayana anu resep kana kelompok. Leres, The Rascals parantos ngumumkeun pisahna, saatos ninggalkeun kami ...

Hanson, kalayan albeum énggal

Sababaraha bulan ka pengker kami ngumumkeun balikna Hanson, sareng ayeuna saderek parantos ngajantenkeun resmi. Albeum anyar parantos réngsé ...

Tokio Hotel: "Otomatis", singel anyar

http://www.youtube.com/watch?v=x0qBzzT7MGE Tokio Hotel está de vuelta y ya podemos escuchar un fragmento de una nueva canción llamada «Automatic«. Se trata…

Dara: "kami badé pisah"

Masa depan trio ieu ti Manchester tiasa dina masalah ... upami urang tumut kana akun pernyataan anu dicarioskeun ku Izra…

Pahlawan Gitar: Van Halen

Ieu trailer resmi pikeun Pahlawan Gitar anyar: Van Halen, waktos ieu jelas didedikasikan pikeun band mitis ...

Si Prodigy, "Bawa Kuring Ka Rumah Sakit"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xa2jk0_the-prodigy-take-me-to-the-hospital_music [/ dailymotion] Fans The Prodigy, ieu mangrupikeun pidéo énggal ti Inggris. Éta ngeunaan téma «Take Me To ...

Monyét Arktik, "Kilat Nangis"

http://www.youtube.com/watch?v=kjsed093FDA Nuevo video recién estrenado de los Arctic Monkeys: se trata de «Crying Lightning«, tema incluido en su nuevo disco…

Coldplay: sawangan "Strawberry Swing"

http://www.youtube.com/watch?v=fraonE2XLqU Este que vemos es un pequeño adelanto del clip de «Strawberry Swing«, nuevo single de Coldplay que se estrenará…

"Seuneu", énggal ti Sidonie

http://www.youtube.com/watch?v=l0Efz-TqtQ0 Nuevo videoclip de Sidonie, que pertenece al tema «El incendio«, primer single de su nuevo álbum que llevará  el…

"Roda", anu énggal ti Foo Fighters

http://www.youtube.com/watch?v=-Jm9k5Fe1uM Este video muestra una canción de Foo Fighters, que la banda estrenó en un concierto brindado en la Casa…

Children of Bodom, albeum sampul

Urang Finlandia deui Children of Bodom: band logam bakal ngaleupaskeun karya pangénggalna dina pertengahan Séptémber, dina judul ...

Asmara Kimia Abdi, sakitar juru

My Chemical Romance deui: grup Amérika ngumumkeun dina halaman wéb na yén aranjeunna nuju ngagentos CD salajengna, panerusna ...

Korn cicing di Barcelona

Kamari Korn tampil di tempat Razzmatazz di Barcelona, ​​dina konsér pondok tapi sengit. Breed éta kalakuan pembuka ...

"21 Pakarang", klip énggal Poé Héjo

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x9nh3i_green-day-21-guns_music [/ dailymotion] Pidéo anyar pikeun Green Day: téma na nyaéta "21 Guns" sareng éta mangrupikeun jilid kadua tina hasil karya pang anyarna. ..

Miranda nampilkeun "Mentía"

Miranda Argentina! Anjeunna ngagaduhan albeum énggal anu namina 'Es Imposible' anu bakal dirilis bulan payun sareng didieu urang…

Hanson, Batur Deui

Aranjeunna sadayana wangsul sareng ampir teu aya anu leungit ... Ayeuna, éta saderek Hanson anu badé ngaluarkeun album anyarna sareng ...

Tapak Hayam, "Oh Yeah"

Kami parantos nampilkeun aranjeunna langkung ti sataun katukang, nalika teu aya anu terang perkawis aranjeunna, sareng ayeuna yén aranjeunna parantos pencét éta ...

Los Cafres, video pikeun "Momento"

Los Cafres mangrupikeun band reggae Argentina anu paling penting sareng naon anu urang tingali di dieu nyaéta pidéo pang anyarna, «Momento«, ...

Sonic Youth hirup sareng "Sacick Trickster"

http://www.youtube.com/watch?v=YGJ6oWN_nrQ Más de Sonic Youth en la televisión estadounidense: ahora, los veteranos alternativos se presentaron en el programa de David…

Blink 182, "Naon Jaman Abdi Deui?"

http://www.youtube.com/watch?v=4ipR3h2Y99I Este video pertenece a una actuación que hicieron los Blink 182 hace un par de noches en el programa…

Barricade nyatakeun 'Bumi pireu'

Barricada anu legendaris aya deui: grup ti Pamplona aya di Finlandia anu masihan sentuhan finish pikeun album anyarna anu disebat ...

"Get Some", lagu anyar ti Pearl Jam

http://www.youtube.com/watch?v=48V_aD7qO78 Nuevo tema de Pearl Jam, que se incluirá en su próximo dico de estudio: los de Seattle presentaron ayer…

Kasabian, klip "Seuneu"

http://vimeo.com/4358890 Este es el último video de Kasabian, que pertenece al tema «Fire«, single de su nuevo disco ‘West Ryder…

The Libertines: Kinerja Kaget

The Libertines balik deui ku cara anu héran sareng parantos ditepikeun langsung, sakumaha anu urang tingali dina pidéo ieu. Dinten Jumaah…

Jonas Baraya capé histeria

Goréng Jonas Brothers, aranjeunna hirup susah ... Baraya Kevin, Joe sareng Nick Jonas nyatakeun yén aranjeunna hoyong «lulus ...

Fangoria, klip tina "The Little Ice Age"

http://www.youtube.com/watch?v=Ze5LyDlrjUs Presentamos el nuevo videoclip de Fangoria, recién estrenado. El tema es «La pequeña edad de hielo«, segundo single de…

Khael nampilkeun "Bentang"

Urang parantos tiasa ningali klip pidéo munggaran Khael, band anu dibentuk ku Dani Pérez (tilas drummer Saratoga, Stravaganzza sareng ...

Kutu sumebar

Leres, pita batu Argentina anu paling populér sareng ngayakinkeun parantos bubar, sanaos aranjeunna nyarios éta kanggo waktos ...

Poé Héjo, "Nyaho musuh anjeun"

http://www.youtube.com/watch?v=KwUU69sxRvk Ya tenemos el nuevo video de Green Day, «Know your enemy«, primer y pegadizo single de su nuevo disco…

Kudai, "Dying of Love"

Pidéo énggal ku sensasi Chili Kudai: lagu na "Die de amor" sareng mangrupikeun anu katilu tina ...

Rapat Roxette caket?

Tétéla, duo Swédia Roxette bakal balik deui: ti saprak 2002, saatos penyanyi Marie Fredriksson didiagnosis sareng ...

Impian Morpheus 'mulih dina Méi

http://www.youtube.com/watch?v=-SUkDp2yY3I Vuelve El Sueño de Morfeo: los asturianos editarán en mayo su nuevo disco ‘Las cosas que nos hacen sentir…

Beusi Maiden angkat hiber na

Host metél perhatosan: 'Iron Maiden: Flight 666' mangrupikeun kreasi panganyarna tina grup logam beurat anu ngumpulkeun dokumenter ...

El Canto del Loco, aktipitas sosial

Solidaritas El Canto del Loco: band Madrid kolaborasi sareng pakaitna Buruh Viva, anu didedikasikan pikeun nyayogikeun aranjeunna padamelan ...

Candak Éta, "Taman"

http://www.youtube.com/watch?v=TPnnLSXBGnI Este es el más reciente video de Take That: los británicos presentan el clip de su tema «The Garden»,…