The Pretty gagabah, akustik dina BBC

http://www.youtube.com/watch?v=r_5cOhwYxPk Taylor Momsen y su banda The Pretty Reckless se presentaron en Radio 1 de la BBC británica para hacer…

U2 Hirup di Glastonbury

http://www.youtube.com/watch?v=tmsLF33foQI Los irlandeses U2 se presentaron como cabezas de cartel en el Festival Glastonbury, tal vez el más importante del…

Amaral giliran 'Menuju Liar'

Akhirna, Eva Amaral sareng Juan Aguirre ngungkabkeun yén albeum énggalna bakal disebat 'Hacia lo Salvaje' sareng bakal ngandung 12 lagu….

Kota Anyar: dinten 2

Kalayan pagelaran ku Tan Biónica sareng Love of Lesbians, Ciudad Emergente perdana édisi kaopat kamari. Sakumaha anu diantisipasi sateuacanna, ...

Adil ka Midland, "Korsi Musik"

«Kursi Musikal» mangrupikeun pidéo anyar Texans Fair ka Midland, lagu anu kalebet dina album 'Panah Sareng Jangkar', ...

Limp Bizkit hadir "Gold Cobra"

http://www.youtube.com/watch?v=pCEIwa9GJdg Regresan los norteamericanos Limp Bizkit: la banda acaba de subir este video del tema «Gold Cobra», que se incluirá…

LMFAO, video pikeun "Champagne Showers"

http://www.youtube.com/watch?v=6eps9zT20cc LMFAO acaba de lanzar el single «Champagne Showers», que incluye la participación de Natalia Kills, y aquí podemos ver…

OneRepublic cicing di Jay Leno

Jalma-jalma di OneRepublic tetep nampilkeun barang-barang anyarna sareng ayeuna aranjeunna angkat ka acara Jay Leno pikeun ngalakukeun…

Samael, video tina "Luxferre"

http://www.youtube.com/watch?v=LB_O93XvjHY Los metaleros suizos Samael nos presentan su nuevo video, para el tema «Luxferre«, que fue grabado en Gothenburg, Suecia,…

Paramore: "Monster", téma anyar

Tungtungna Paramore ngungkabkeun lagu anyarna "Monster", anu kami parantos nampilkeun teaser sababaraha dinten ka pengker. Lagu na nyaéta ...

Genep D nampilkeun "Wengi Sial Terbaik"

http://www.youtube.com/watch?v=XS9tb_T8Ykg Aquí está el video de «Best Damn Night», de Six D, grupo británico formado por Chantelle, Kieran, Cassie, Pierre,…

Paramore sawangan "Monster"

http://www.youtube.com/watch?v=us1SBANWJhg Lo que aquí escuchamos es un fragmento de un nuevo tema de Paramore, llamado «Monster«, que estará incluido en…

Alestorm, klip tina "Shipwrecked"

The Scots Alestorm parantos ngaluarkeun video ieu pikeun lagu "Shipwrecked", lagu anu kalebet dina album énggalna anu disebut 'Back Through…

Kultus, video pikeun "Diculik"

http://www.youtube.com/watch?v=DOE4wcCnZXs Ya presentamos a Cults, la banda que eligió la británica Lily Allen para debutar con su sello discográfico In The Name…

Dina Flames, "Nganteurkeun Kami"

"Nganteurkeun Kami" mangrupikeun pidéo énggal tina Swédia In Flames, anu parantos urang tiasa tingali. Klip na difilmkeun dina ...

Blondie: pidéo "Indung"

Blondie balik sareng Debbie Harry dina pimpinan: grup bakal ngaleupaskeun album énggalna 'Panic Of The Girls' dina bulan Séptember ...

Rammstein: "Du Hast" dina TV

Urang Rammstein Jerman nembongan dina TV Amérika pikeun ngadamel klasik "Du Hast", sakumaha urang tiasa tingali. Éta dina acara ...

Sabtu, pidéo pikeun "Kasohor"

Sabtu parantos ngaluarkeun vidéo pikeun single anyar na «Notory«, anu tiasa urang tingali di dieu. Lagu ieu dihasilkeun ku ...

The Kills: "Satelit" dina TV

The Kills angkat ka TV pikeun nunjukkeun single "Satelit" na langsung. Éta dina program Last Call sareng Carson ...

Budak Basisir: Reuni Imminent

Naha Pantai Budak balik deui? Janten sahenteuna pamimpin na Brian Wilson nunjukkeun éta, anu nyarios yén anjeunna ngémutan ...

Camela deui sareng 'Olé'

Madrid urang Camela balik sareng albeum anyar anu disebut 'The magic of love', anu bakal dirilis dina 31 Méi ...

Pék: Pidéo resmi Indios Kilme

Jauría, grup Argentina anu ngahudangkeun ekspektasi hébat pikeun ngahijina anggotana, (émut yén diantara jajaranana ...

REM, klip "Discoverer"

http://www.youtube.com/watch?v=K-MFMH-QL_4 REM sigue realizando videos para los temas que integran su nuevo disco ‘Collapse into Now‘, que se editó en…

OK Go langsung dina TV

The North American OK Go ngalaksanakeun lagu anyarna "Lagu Pangpangna Kuring kantos Ngadangu" dina program 'Late Show sareng ...

Ok Buka Acara Jay Leno

OK Gos mecenghul dina TV pikeun nyiptakeun lagu énggalna "Lagu Pangageungna Kuring kantos Ngadangu"; éta dina…

Incubus hadir "Nonoman"

Di dieu urang gaduh pidéo anyar Californiaian Incubus, waktos ieu pikeun lagu «Adolescents«, singel munggaran ti ...

Vetusta Morla ngagambar 'Peta'

Kami parantos nyebatkeun yén urang Madrilénia Vetusta Morla bakal ngaluarkeun albeum anyarna dina 3 Méi: karya na bakal disebat 'Maps',…

"Tic tac", video anyar Sôber

Kami parantos kedah ningali pidéo «Tic tac«, anu énggal ti Sôber, anu bakal aranjeunna éditan sasih payun ...

Lalampahan: trailer pikeun 'Eclipse'

Perjalanan Amérika Kalér, sakumaha anu parantos urang parantos, bakal ngaleupaskeun albeum énggalna anu disebut 'Eclipse' dina tanggal 27 Méi, ngalangkungan ...

Sawangan Symphony "The End Of Innocence"

http://www.youtube.com/watch?v=cbQxbxy_uho Regresan los metaleros progresivos Symphony X, tras varios años de silencio. Ahora, el grupo lanzará su nuevo trabajo de…

Stroke: "Kaulinan" Langsung di Conan

http://www.youtube.com/watch?v=TW8xcSW70hE The Strokes siguen promocionando su nuevo disco y aquí los vemos interpretando en vivo «Games» en el programa de…

OBK nampilkeun "Nyumput Nyata '11"

Sakumaha anu parantos urang carioskeun dinten-dinten ka pengker, Catalans OBK taun ayeuna ngarayakeun dua puluh taun dina musik sareng aranjeunna hoyong ngagungkeun éta ...

Catupecu Machu, "Manuel Santillán The Lion"

http://www.youtube.com/watch?v=SVypSI3Z64o Los argentinos Catupecu Machu homenajean a sus compatriotas Los Fabulosos Cadillacs en «Manuel Santillán El León», tema que está…

"Bangun", lagu Korn énggal

Urang parantos tiasa ngupingkeun lagu Korn anyar anu namina "Bangun" anu nembé kaluar. Éta mangrupikeun topik ...

Maná, pidéo "Hujan kana Haté"

Urang Meksiko Maná nampilkeun pidéo énggalna, waktos ieu kanggo single «Lluvia al Corazón«. Kami parantos ningali sawangan tina ...

Saé Charlotte: Seks Dina Pidéo Radio

http://www.youtube.com/watch?v=Bv14KZ80cOc Para su último video, Sex On The Radio, los integrantes de Good Charlotte no tuvieron mejor idea que pasearse…

Bad Religion live on Jimmy Kimmel Live

http://www.youtube.com/watch?v=iWQDP07olik La extraordinaria banda de punk rock se presentó hace unos días en el programa de Jimmy Kimmel, y montados…

The Kills live on BBC Radio 1

Duo The Kills neraskeun nampilkeun albeum panganyarna na 'Tekanan Getih' sareng aranjeunna angkat ka program Zane Lowe ...

Urang Amerika, janji Yankee anyar

Urang Amérika mangrupikeun janji énggal tina pop jiwa Yankee, sareng sanés pikeun nanaon, Sean Lennon bangga aranjeunna sababaraha lagu ...

LCD Soundsystem pamit di New York

http://www.youtube.com/watch?v=Kais8JUDawo Aquí podemos ver el final para LCD Soundsystem, la banda que se despidió de los escenarios con un concierto…

Manel, Nomer 1 di Spanyol

http://www.youtube.com/watch?v=nGzwO7ollaM Indiscutibles: el cuarteto catalán Manel sigue en el Número 1 de los más vendidos en España, con su segundo…

Suede nyusun lagu anyar

British Suede negeskeun yén anjeunna nyusun lagu-lagu anyar, sanaos sanés hartosna yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun. Brett Anderson, ...

The Cars, video anyar pikeun "Sad Song"

http://www.youtube.com/watch?v=xxqxNzlEFM4 Los legendarios The Cars, el grupo liderado por Rick Ocasek, nos presentan su nuevo video, esta vez para el…

Vendetta, video tina "Siaga !!"

The Basques Vendetta nunjukkeun ka kami klip pidéo anu anyar, pikeun lagu "Siaga !!", anu kagolong kana anu anyar sareng anu kadua ...

Heldar perdana pidéo pikeun "Nobody"

http://www.youtube.com/watch?v=vbS46wll9iI Heldar, la banda formada en el año 2000 en Puerto de Sagunto (Valencia), nos presenta su nuevo videoclip para…

Video Kahunas: 6G15

Sababaraha dinten ka pengker kami ngenalkeun Los Kahunas, band Argentina anu nyiptakeun lagu musik surfing California anu pangsaéna, ...

Foo Fighters, video "Tali"

Dinten kapengker urang ningali pidéo «Bodas Limo», sareng ayeuna Pejuang Foo nampilkeun kami klip «Tali», téma ...

Hei Senén, pidéo "Lilin"

Di dieu kami gaduh pidéo anyar Hei Senén, band ti Florida anu nganteurkeun kami single ieu anu disebut «Lilin«, kalebet ...

MGMT: albeum remix anyar

Berita ngeunaan MGMT Yankees: dina 15 Maret duo ieu bakal nyebarkeun dina format digital EP «Selamat Datang Remixes», anu…

REM, pidéo "Überlin"

REM - Überlin [klip resmi] Diunggah ku Warner-Music. - Tingali langkung seueur klip musik, pidéo HD! Di dieu urang boga ...

Visi Atlantis, "New Fajar"

Visi Austrian Atlantis nembé ngaluarkeun video énggal ieu kanggo lagu «New Dawn«, singel pertama ti ...

The Stroke di studio rékaman

The Strokes nunjukkeun ka kami pidéo ieu anu aranjeunna damel di studio nalika aranjeunna dina prosés ngarékam ...

Mastodon nilik DVD anyar na

Mastodon: "Oblivion" Hirup Di Aragon kaluar 3/15 Mastodon | Myspace Music Videos Mastodon's progressive metalheads nunjukkeun ka urang…

Yeasayer, video pikeun "Kuring Émut"

Urang Amérika Kalér Yeasayer nampilkeun kami vidéo énggal na, waktos ieu kanggo single «Kuring Émut», kalebet kana karya pangénggalna ...