The Kinks: mungkin reuni

Tétéla legendaris The Kinks tiasa patepang deui berkat kanyataan yén saderek Davies parantos ngabéréskeun bédana,

«Sasatoan»: Muse sareng pidéo animasi

Ieu dina bulan Désémber taun ka tukang nalika Muse ngaluncurkeun kontes saalam dunya pikeun penggemar pikeun nafsirkeun deui lagu "Sasatoan" dina format klip pidéo.

"Unsustainable", téma anyar ti Muse

Muse nampilkeun pidéo anu urang tingali di dieu anu ngandung lagu anu judulna "Unsustainable", nyaéta dubstep terkenal anu parantos seueur diobrolkeun.

'Clockwork Angels', Rush anyar dina Juni

Salah sahiji band anu paling penting di planét ieu ayeuna deui sareng albeum studio anu anyar: nyaéta Canadians Rush, anu bakal ngaleupaskeun 'Clockwork Angels' dina 12 Juni.

"Spark", video Cover Drive anyar

Karibia Cover Drive siap-siap badai radio dunya sareng saluran musik kalayan pidéo na: ayeuna aranjeunna nampilkeun klip énggalna pikeun "Sparks".

"Dihijikeun Ku Peuting", singel anyar ti Keane

Keane Inggris balik, sareng aranjeunna ngalakukeun éta sareng 'Strangeland', album studio kaopatna, anu bakal dirilis dina 7 Méi; sareng anu urang ngupingkeun didieu mangrupikeun single anu munggaran "Dihijikeun Ku Peuting".

Marea: video "Canaleros" kanggo pengikutna

"Canaleros" mangrupikeun pidéo énggal anu nembé dikaluarkeun ku Navarrese Marea: lagu ieu dicandak tina 'En mi hungry command yo', album studio kagenep grupna, anu medal tanggal 27 Séptémber taun kamari.

'Ngumbara', albeum anyar Roxette

Swédia Roxette ngumumkeun medalna albeum anyar: éta bakal disebat 'Traveling' sareng bakal dirilis dina 26 Maret. Abdi terang…

Paramore nampilkeun "Dina Ngadu'a"

http://www.youtube.com/watch?v=1W6RPmzq00s Paramore presenta una nueva canción, que ya podemos escuchar: se trata de «In The Mourning«, tercera de su colección…

Nickelback live on Jimmy Kimmel Live

http://www.youtube.com/watch?v=3AdykQyKHYU Nickelback se presentó en vivo anteanoche en el programa de TV Jimmy Kimmel Live y allí interpretó los singles «When…

"Hacia lo Salvaje", video anyar Amaral

http://www.youtube.com/watch?v=YAyjDHbsmRg Ya tenemos el nuevo video de Amaral, para el tema «Hacia lo Salvaje«, título también de su flamante disco lanzado…

Kate Moss, gitaris pikeun The Vaksin

http://www.youtube.com/watch?v=_z6zcflkWoI Kate Moss se convirtió en la guitarrista de The Vaccines para este nuevo comercial de Rimmel, que aquí podemos…

Kehadiran hadir "Audio, Video, Disco"

http://www.youtube.com/watch?v=WlYcF0407RU El dúo francés Justice lanzará su nuevo disco el 25 de octubre y se llamará ‘Audio, Video, Disco‘, y…

'Megalomania', albeum anyar Aqua

http://www.youtube.com/watch?v=kkKLcsCpThc Otro de los grupo que este año regresa al ruedo es Aqua, el grupo que se hizo conocido por…

SIXX: AM, "Ieu Bakal Nganyenyeri"

http://www.youtube.com/watch?v=4ui5bZhvgk0 «This Is Gonna Hurt» es el nuevo video de SIXX: A.M., la banda del bajista Nikki Sixx de Mötley…

Sugababes, video pikeun "Merdéka"

http://www.youtube.com/watch?v=gq9BeOrhixg Las chicas de Sugababes nos muestran el video de nuevo single «Freedom», que será el primer adelanto de su nuevo disco,…

Pembantaian, klip "Tanto Amor"

Pembantaian Argentina nganteurkeun kami vidéo énggalna pikeun lagu «Tanto amor», singel munggaran tina albeum panganyarna na 'Ringo', ...

"Call To Arms", anu énggal ti Sakson

http://www.youtube.com/watch?v=s0A5kJZXaXI «Call To Arms» es el nuevo video de los metaleros Saxon, que editarán su nuevo disco, llamado igual que…

"Robin Hood", video anyar Edguy

http://www.youtube.com/watch?v=0jMeB1M51EI Edguy presentan el video de «Robin Hood«, primer single de su nuevo disco ‘Age Of The Joker’, que se…

Panutup Vérsi Drive conto

Cover Drive nampilkeun versi akustik lagu ku Conto anu disebut "Ngarobih Cara Anjeun Cium Kuring", sakumaha anu urang tingali ...

Langkung ti Nadal: Ténis "Marathon"

http://vimeo.com/25307440 «Marathon» es el nuevo video de Tennis, el dúo compuesto por Alaina Moore?y Patrick Riley. El tema está incluido en…

Saé Charlotte, video pikeun "1979"

The Yankees Good Charlotte nampilkeun pidéo énggalna pikeun lagu "1979", kalebet dina albeum pang anyarna 'Cardiology', dirilis dina Oktober ...

Miranda! perdana sareng "Ya lo sabia"

Miranda deui! sareng anjeunna ngalakukeun éta kalayan pidéo pikeun «Ya lo sabia«, singel munggaran ti 'Magistral', albeum anyar anu ditunggu-tunggu ...

"Merdéka", énggal ti Sugababes

http://www.youtube.com/watch?v=vJND0rzx1nE Las chicas de Sugababes nos muestran un avance de su nuevo single «Freedom«, que será el primer adelanto de…

Lalampahan, video "Kota Harepan"

Ieu mangrupikeun video Perjalanan énggal pikeun single «City of Hope«, kalebet kana albeum pang anyarna 'Eclipse', diédit ...

Sôber, pidéo "Náufrago"

Madrid's Sôber nembé ngaluarkeun klip pidéo pikeun «Náufrago«, anu mangrupikeun single kadua tina albeum 'Superbia'. Pidéo…

Wye Oak: "Suci Suci" dina TV

Ascendants Wye Oak maénkeun dina acara TV Telat Wengi sareng Jimmy Fallon pikeun ngalaksanakeun anu paling ...

Nero, klip tina "Jangji"

Di dieu urang gaduh pidéo Nero pikeun lagu «Promises«, kalebet kana album debut 'Welcome Reality', anu bakal dirilis dina ...

Paramore, video "Monster"

Get More: Paramore, Music, More Music Videos Paramore nampilkeun video énggalna pikeun lagu «Monster«, kalebet dina…

'TH1RT3EN', albeum anyar Megadeth

Megadeth parantos namina album studio énggalna 'TH1RT3EN', kanggo dileupaskeun dina bulan Nopémber via Roadrunner Records. Padamelan éta ...

The Overtones, "Judi Man"

Band budak Inggris The Overtones nunjukkeun kami vidéo énggal na, waktos ieu kanggo lagu "Gambling Man", lagu kalebet ...

Gigi rusak, video kanggo "Bullet"

The rockers Broken Teeth nampilkeun kami pidéo pikeun lagu «Bullet«, kalebet kana album pangénggalna 'Viva La Rock, Fantastico', ...

Linkin Park nutupan Adele

Teu aya ragu yén Adele parantos janten fénoména sadunya: ayeuna, bahkan metalheads wildebeest Linkin ...

Pamasihan sareng klip "Up Up Up"

Tags: PEMBERI, Musik, Langkung Pidéo Musik Paméré nunjukkeun kami video tina single anyar na «Up Up Up«, kalebet dina ...

Amon Amarth, "Ngancurkeun Alam Semesta"

http://www.youtube.com/watch?v=NdvFzSuUeE0 «Destroyer Of The Universe» es el nuevo video de los feroces metaleros suecos Amon Amarth, un clip filmado en…