pilem petualangan

Pilem Pangumbaraan Pangsaéna

Bioskop pilem petualangan lega sareng rupa-rupa. Nyatana, tiasa ogé disebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji sub-genre anu paling nguntungkeun.

Marvel

Sadayana pilem Marvel

Sabaraha pilem Marvel anu urang tingali dina bioskop? Mana anu sateuacanna sareng anu mana saatosna? Naha aya sababaraha jinis utas umum diantara aranjeunna?

Spékter, James Bond anyar

Spékter mangrupikeun nami pilem ka-24 James Bond. Éta bakal premiere dina bulan Nopémber 2015 sareng nyebarkeun petualangan James Bond ngalawan jaringan SPECTER.

Top 10 Pilem Arnold Schwarzenegger

Saatos perdana 'The Last Challenge', anu anyar ku Arnold Schwarzenegger, urang marios filmografi palaku otot, hobi na, binaraga, anu nampi anjeunna sababaraha judul sapertos Mister Europa, Mister Universo, Mister Mundo sareng Mister Olympia, anu salami periode antara 2003 sareng 2011 samentawis ngantunkeun karirna janten Gubernur California salami dua jabatan. Dinten ayeuna kami nyorot 10 pilem na anu paling suksés sareng sohor.

Bruce Willis, kajebak dina "Die Hard 5"

Fox abad ka-20 nunjukkeun trailer pikeun "A Good Day to Die Hard", anu mangrupikeun cicilan kalima tina saga "Die Hard" (Hésé Maéhan di Amérika Latin, La Jungla di Spanyol).

Klip munggaran "Skyfall": James Bond dina karéta

Kami parantos ngagaduhan klip "Skyfall" anu munggaran, James Bond anu anyar, anu nunjukkeun kami adegan dimana Bond (Daniel Craig) naék kana karéta sareng nyobian mukakeunana, hateupna rusak sareng anjeunna murag nangtung dina gerbong.

Colin Farrell sareng Kate Beckinsale dina adegan ti 'Total Defiance'.

'Total tantangan', kuciwa anyar dina ulang Amérika

Ieu mangrupikeun sinopsis tina vérsi énggalna 'Total Challenge', anu angsuran kahijina dibéntangan ku Arnold Schwarzenegger sareng Sharon Stone, mangrupikeun salah sahiji judul anu paling diinget sareng blockbuster taun 90an. Sedengkeun Schwarzenegger sareng Stone ngajantenkeun vérsi na janten salah sahiji élmu pilem fiksi anu nyiptakeun sajarah, palaku protagonis ayeuna, Colin Farrell sareng Kate Beckinsale, tiasa ngalakukeun sakedik pikeun mawa martabat naskah buruk anu parantos disiapkeun ku Kurt Wimmer.

"Rapat Jahat": Samuel L. Jackson sesat

Urang parantos tiasa ningali trailer pikeun thriller "Rapat Jahat" (Rapat Iblis), dibintanginya ku Luke Wilson, Samuel L. Jackson, sareng Leslie Bibb.

«Machete Kills»: poster munggaran

Sababaraha dinten ka pengker, urang nyarios yén Robert Rodríguez ngumumkeun sekuelna «Machete«, anu bakal disebat «Machete Kills«: muhun, ...

"Murka tina Titans": Naraka pikaresepeun

http://www.youtube.com/watch?v=31Nrn5_HYFE Ya tenemos el trailer (subtitulado) de la secuela de «Clash of the Titans» (Furia de Titanes), ahora llamada «Wrath…

"The Expendables 2", trailer munggaran

http://www.youtube.com/watch?v=76Pc1m55Aj8 La productora Lionsgate nos presenta el trailer de «The Expendables 2«, la película protagonizada por un trío de duros:…

The Crystal Jungle 5

Die Hard 5 bakal pencét bioskop teu kurang ti 25 taun saatos angsuran munggaran di dinya ...

Ngajalankeun: Ryan Gosling kabur ku nyetir

http://www.youtube.com/watch?v=3KFWSduO5GE Ya podemos ver el trailer ‘restringido’ de «Drive«, película protagonizada por el ascendente Ryan Gosling junto a Carey Mulligan,…

Vin Diesel ayeuna "Mesin"

Bentang tina saga "Fast and Furious" (Full throttle), salian ti kamungkinan peranna dina "Terminator 5", ngagaduhan ...

"Gancang sareng Ngamuk 5", tempat TV

http://www.youtube.com/watch?v=IRlIj0Zg0F8 En breve llegará la quinta entrega de la saga de «Rápido y Furioso» (A Todo Gas en España), esta…

"Jalan Balik", tahanan di Siberia

http://www.youtube.com/watch?v=OuI_iLyHdXU Ya tenemos el nuevo trailer «The Way Back«, película inspirada en la novela de Slavomir Rawiczde awicz «La Larga…

"Lampu Héjo": trailer resmi

http://www.youtube.com/watch?v=dJAF1uMcpHI El esperado trailer de «Linterna Verde« ya está aquí: el filme del superhéroe protagonizado por Ryan Reynolds se estrenará…

Dina planét «Predators»

Sabtu kamari tanggal 21, dina acara rilis pilem Predators anyar salajengna, kami diulem, sareng kolega sanésna ti ...

Cuplikan pikeun "Sinbad: The Fifth Journey"

http://www.youtube.com/watch?v=DWKyf6InrXQ Tenemos el trailer oficial de «Simbad: La Quinta Travesía», película protagonizada por Patrick Stewart (X-Men). Giant Flick Films es…

Proyék anyar Tony Scott

Sutradara Tony Scott nuju nyiapkeun pilem anyar anu tiasa leres-leres pikaresepeun. Saatos karir konsolidasi sareng pilem ...

3D Erector Set, pilem na

Perusahaan produksi Helix Films parantos ngagabung sareng Meccano, mérek cocoan anu kawéntar, pikeun ngamimitian proyek sinematografi énggal, ...

John Hlavin nyerat Underworld 4

Leres, angsuran kaopat tina saga Underworld bakal sumping. Saatos angsuran katilu anu henteu suksés pisan, perusahaan produksi ...

Rambo V, pulas pamungkas

Éta Rambo V badé dilakukeun, teu aya anu nolak, tapi seueur teuing celah na dina plotna, utamina kusabab nalika ...

prédator

Pasti seueur anu resep pilem aksi gaduh dina Predator rujukan pikeun jenis ieu ...

Mimiti Anyar pikeun Apat Opat

Ku mésér Marvel anu masih kumalayang di awang-awang, 20th Century Fox ngumumkeun maksudna sababaraha dinten ka pengker ...

Cuplikan "Turnamén", ngan ukur hiji

http://www.youtube.com/watch?v=n3MQwDyx_DM En breve se estrenará una película de acción que gustará mucho a los amantes de este género porque su…

Spawn balik deui kana pilem

Dina taun 1997, karakter anu diciptakeun ku kartunis Kanada Todd McFarlane tungtungna ucul tina kertas kana layar, dina ...

Penyihir Tempat Waverly: Pilem

Pidéo anu anjeun gaduh di handap ieu nunjukkeun kami épék khusus anu The Wizards of Waverly Place: The Movie will have, ...

Pikaseurieun Comedy Zombieland Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=071KqJu7WVo Mientras George Romero, el padre de todos los zombies, estrena Survival of the Dead, en octubre hará lo propio…

Prékuel animasi Raja Kong

Deui di 2003, nalika Peter Jackson ngumumkeun yén post-Lord of the Rings na anu salajengna bakal janten remake ...

Cuplikan pos-apokaliptik Jalan

http://www.youtube.com/watch?v=_U_sNIlB7ak Para todos los amantes del cine del fin del mundo, llega The Road (El Camino), un film dirigido por…

Trailer 9 Kab

http://www.youtube.com/watch?v=ZSgLOvH_MMk Con fuertes imágenes y una más que interesante puesta en escena, District 9 se perfila como una de esas…

Nyaho, ku Alex Proyas

Saur Alex Proyas mangrupikeun conto anu saé tina naon anu tiasa dilakukeun mesin Hollywood (langkung parah) sareng ...

BAFICI: Coklat, ku Prachya Pinkaew

Sanaos kanyataan yén pasangan kuring Belén parantos nyerat tinjauan film, kuring mutuskeun ngadamel salah sahiji kuring sorangan saatos ningali ...

Marvel mutahirkeun tanggal rilis

Kalayan kalahiran Marvel salaku perusahaan produksi pilem, saatos kasuksésan sadunya tina Iron Man, gedong penerbitan anu janten ...

Getih: Trailer Vampir Terakhir

www.youtube.com/watch?v=FdZwaip9G2U Dumasar kana pilem anime ti taun 2000, diproduksi ku raksasa animasi Jepang Production IG sareng…

Sered Me to Hell trailer

www.youtube.com/watch?v=vYY41YXkEjs Nalika syuting Spiderman 3 réngsé, Sam Raimi panginten parantos waktosna deui ka sumberna, sareng…

Berita ngeunaan adaptasi Tintin

Sakumaha anu parantos kami antisipasi dina ruang anu pas ieu, Tintin, reporter anu ngora sareng gagah anu didamel ku Belgian Hergé, ogé bakal ngagaduhan ...