«KARATE»: Single munggaran tina BABYMETAL anyar [VIDEO]

BABYMETAL KARATE

BABYMETAL Jepang balik deui nganggo lagu single sareng klip pidéo anyarna, 'KARATE', lagu anu nampilkeun albeum kadua, 'Metal Resistance', karya anu bakal dirilis dina 1 April, Zorro Day. Sok pikaresepeun ningali kumaha salah sahiji ékspérimén musik ieu - hayu urang nyauran sadayana ku namina - tiasa tumbuh saluareun albeum anu munggaran, komo deui nalika hasil tina ékspérimén na janten angin utama anu mendakan BABYMETAL .

Upami naon anu diarepkeun tina 'KARATE' sapertos 'coklat Gimme 2 !!' anjeun ayeuna tiasa mupus ideu éta tina sirah anjeun. Teu aya sekuen éléktronik anu direndem dina stroberi jam ayeuna, janten gitarna disada poék. Sora Su-metal disada, sapertos biasa, ngagumkeun, kalayan mélodi sami-sami catchy sakumaha albeum munggaran. Salaku conto: Naha anjeun émut pertama kali ngadangu 'Jalan ka Résistansi'? Éta kadéngéna saé, nganteurkeun whiplash dugi ka maksimal, tapi henteu aya kacang jelly. Naon anu anjeun badé nguping dina 'KARATE' mangrupikeun hal anu sami, ngan ukur gitar anu langkung hideung.

Tina daptar lagu 'Metal Resistance' ngan ukur hiji deui lagu anu dikenal, 'No Rain, No Rainbow', anu parantos didéngé salami tur éta ogé gampang dipilarian dina YouTube sareng seueur lagu sanés anu sanés, tétéla aranjeunna henteu kalebetkeun kana disk (sahenteuna henteu nganggo judul éta).

Jelas teuing dini pikeun ngalakukeun jenis penilaian dina 'Metal Resistansi', sanaos 'KARATE' ngatur saha waé anu ngarepkeun hal anu mirip sareng jomblo BABYMETAL anu biasa. Dina saminggu satengah urang bakal ngaleungitkeun mamang. Sareng upami anjeun resep terang kumaha albeum anyar ieu bakal hirup, anjeun masih gaduh waktos kanggo angkat ka Wembley pikeun presentasi dina 2 April. Pariksa tweet di handap.

'Résistansi Logam'

01 Jalan Résistansi (feat. Herman Li & Sam Totman)
02 KARATE
03 Awadama Demam
04 heuy!
05 Cinta
06 Méta Taro
07 Ti Magrib Tilem Subuh
08 gj!
09 Sis. Amarah
10 Teu Hujan, Teu aya Pelangi
11 Dongéng tina Takdir
12 THE ONE (Versi Inggris)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.