Jumlah awéwé anu damel di Hollywood turun

buah beri

 

Numutkeun kana panilitian anu diterbitkeun ku University of San Diego, jumlah awéwé anu damel di produksi pilem Hollywood turun 4% dibandingkeun sareng 2001.

Pikeun ngalaksanakeun panilitian, Universitas merhatoskeun posisi panulis skénario, sutradara, éditor, sutradara fotografi sareng produser 250 pilem anu ngahasilkeun pangluhurna 2007 di Amérika Serikat.

Salaku data anu paling getihan dina pangajaran, kudu dicatet yén 98 ti 100 sinematografer lalaki.

via cinemapop


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.