"Make Me Like You": Klip pidéo Gwen Stefani anu ngajantenkeun sajarah

'Make Me Like You' mangrupikeun single kadua tina albeum Gwen Stefani anu bakal datang

'Make Me Like You' mangrupikeun single debut kadua ti albeum Gwen Stefani anu bakal datang, 'This Is What The Truth Feels Like', karyana solo anu katilu, anu nembongan ampir sapuluh taun saatos albeum na anu sateuacanna, 'The Sweet Scape' (Desember 2006). Kalayan 'Make Me Like You' kami indit ti drama anu paling mutlak anu mangrupikeun single anu munggaran, 'used To Love You', ngantepkeun diri urang dibawa kabur ku geter anu saé tina Gwen Stefani anu lucu kalayan lagu jogét pop anu pikaresepeun.

https://www.youtube.com/watch?v=0uljUDtv1Kw

'Make Me Like You' kacatet dina arahan Sophie Muller, kontributor biasa ka Gwen Stefani sareng No Doubt.

Ngarekam klip pidéo mangrupikeun léngkah deui pikeun ngamajukeun seniman anu ngahargaan diri. Sababaraha nganggo adegan saderhana kalayan lingkungan anu caket, anu sanésna nyéwa sutradara pilem anu terkenal pikeun nampilkeun lagu-laguna malahan anu sanés «Minipelis»tapi Gwen Stefani mangrupikeun anu pangheulana ngarékam pidéo nalika istirahat ti Grammy Awards, kalayan gancang sareng hasilna paling narik.

Dina arahan Sophie Muller, anu parantos damel sareng anjeunna mangtaun-taun ti saprak tahap na Henteu ragu, Gwen Stefani nembak naon anu disebatna "Anu paling gancang opat menit hirupna" klip pidéo anu dieusian ku penari sareng kostum sareng parobihan anu diukur dugi ka millimeter. Klip pidéo ieu, omong-omong, parantos réngsé mastikeun kumaha hubunganana sareng Blake Shelton, anu namina nembongan dina salah sahiji adegan klip éta, bade lumangsung.

Dina hiji wawancara pikeun billboard, Sophie Muller ngaku "Matak sieun" sateuacan ngamimitian ngarékam klip pidéo: «Ieu mangrupikeun hal anu paling sengit anu kuring lakukeun dina kahirupan, tanpa ragu». Tapi gawé babarengan anu luar biasa anu dilakukeun salami rékaman masihan hasil anu diarepkeun: 4 menit rékaman sareng 45 menit rangkulan sareng poto sareng 250 jalma anu ngiringan kana rékaman éta.

'This Is What The Truth Feels Like' bakal dijual dina 18 Maret.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.