Hate Ningali Anjeun: Batu Rolling Ngaleupaskeun Pidéo Musik Anyar

Hate ningali anjeun balik Rolling

Minggu ayeuna klip pidéo pikeun 'Hate To See You Go' dileupaskeun, dimana anjeun tiasa ningali Rolling Stones salami prosés rékaman sasarengan gambar ti Chicago, New York sareng kota-kota Amérika Kalér sanés anu ngagambarkeun biru. 'Hate To See You Go' mimitina dikarang sareng dirékam ku Little Walter di 1955.

Sababaraha minggu ka pengker Rolling Stones ngumumkeun sékrési 'Blue & Lonesome', album studio salajengna, numana grup legendaris nganjang ka Blues anu nandaan akar musikna. Dina akhir bulan Oktober aranjeunna ngaluarkeun 'Hate see you go', sawangan kadua anu bakal janten album anu pangpayunna na langkung ti dasawarsa, mangrupikeun karya catetan anu bakal diterbitkeun tanggal 2 Désémber ngalangkungan label Polydor.

'Blue & Lonesome' bakal ngawakilan Stones upeti ka awalna salaku band blues, sareng ku alesan ieu aranjeunna mutuskeun pikeun balik kana asal usulna ngainterprétasi blues klasik ku panangan sapertos Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor sareng Howlin 'Wolf diantarana, sareng kalebet partisipasi gitaris legendaris Eric Clapton, anu ngarékam dina ulikan anu sami sareng yén anjeunna damel kolaborasi dina dua topik.

Cuplikan ieu dirékam di British Grove Studios di London Kulon, studio anu dipimilik ku musisi terkenal Mark Knopfler. (Selat Dire) sareng anu aya di daérah tempat Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones sareng Charlie Watts ngamimitian karir musikna maénkeun di bar. Marengan Stones, anggota tur tradisional grup ieu Darryl Jones (bass), Chuck Leavell (keyboard) sareng Matt Clifford (keyboard) ngagabung kana rékaman éta. Numutkeun ka ko-produser Don Was: "Album ieu mangrupikeun bukti cinta anu jero pikeun Stones pikeun nyiptakeun musik sareng blues, gaya anu sumber musik anu leres tina sagala anu aranjeunna lakukeun nyaéta".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.