Coldplay ngenalkeun lagu anyar anu disebut "Amazing Day"

coldplaylive

Inggris Coldplay aranjeunna perdana sabtu minggu ieu lagu teu dikaluarkeun disebut «Dinten anu endah«, Salami konsér anu diayakeun di Global Citizen Festival di New York, anu tiasa urang tingali di dieu. Coldplay parantos lami damel dina album studio anyarna, anu bakal disebat 'Sirah Pinuh Impian', anu bakal dijadwalkeun pikeun akhir taun ieu atanapi awal 2016.

https://youtu.be/JDEe8q9rnQ8

'A Head Full of Dreams' bakal janten album katujuh ku band anu dipimpin ku Chris Martin sareng aranjeunna nyarios "éta tiasa janten anu terakhir." Album na sateuacanna nyaéta 'Ghost Stories' ti 2014. Sababaraha bulan ka pengker, aranjeunna nyatakeun dina wawancara pikeun saluran Inggris BBC Radio yén «kami aya di tengah rékaman. Éta album katujuh kami sareng kami ningali éta salaku buku terakhir dina saga Harry Potter atanapi anu sapertos kitu, ”Martin ngajelaskeun. "Éta sanés hartosna urang bakal lirén ngadamel musik, tapi urang ngaraos yén albeum ieu bakal sapertos nutup siklus. Éta saé badé angkat ka studio saatos 'Ghost Stories'. Ayeuna urang ngalakukeun hal-hal anu disada béda. Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun anu urang gaduh sareng band ”.

'Ghost Stories', albeum studio kagenep grup, dileupaskeun ku labél Parlophone / Atlantik sareng singel anu munggaran nyaéta "Sihir". Album ieu paling luhur dina bagan penjualan Inggris, saurna parantos ngaical 82.000 salinan dina dinten mimiti dirilis.

Inpormasi lengkep | Coldplay ngumumkeun Albeum Salajengna Tiasa Terakhir


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.