Film sareng pendidikan: '187 (Hiji Dalapan Tujuh)'

Aktor Samuel L. Jackson dina adegan ti '187, Hiji Dalapan Tujuh Tujuh'.

Palaku Samuel L. Jackson dina pidangan tina pilem '187, Hiji Dalapan Tujuh Tujuh'.

Urang nyarios dinten ayeuna ngeunaan pilem anu aya hubunganana sareng masalah pendidikan, «187. Seueur pikiran bahaya ”, sanaos dina hal ieu kanyataanana dicampur sareng fiksi sareng anu buruk hasilna. Nanging anjeun ogé ninggalkeun rohangan pikeun réfléksi, dina hal ieu ngeunaan bantosan psikologis anu diperyogikeun ku guru.

Pilemna '187 (Hiji Dalapan Tujuh)' diarahkeun dina 1997 ku Kevin Reynolds, anu kagungan artistik pikeun: Samuel L. Jackson ("Urang Samaria"), John HeardKelly Rowan Clifton Collins Jr, Tony Plana, Karina Arroyave, Lobo Sebastian, Jack Kehler

Dina 187, Trevor Garfield nyaéta guru anu giliran masing-masing muridna, terang yén lulus mangrupikeun hiji-hijina kasempetan pikeun nonoman pikeun kaluar tina kumuh. Saatos sababaraha konfrontasi sareng salah sahiji muridna anu paling resep, anjeunna ditusuk ku anjeunna. Sataun sanggeusna, sareng saatos ngatasi kacilakaan anu ditampi, Trevor balik deui ngajar di lembaga anyar. Sakali aya, guru mendakan lingkungan anu henteu pikaresepeun pisan tapi dina waktos ayeuna anjeunna moal nganggap peran korban kalayan gampang.

Pilem ieu tetep satengahna antara Thriller fiksi sareng kritik kaayaan pendidikan di lingkungan anu paling marginal. Sanaos leres yén alur utama sapanjang pilem ngalangkungan kekerasan, urang ogé tiasa nyandak kacindekan tinangtu. Anu kahiji nyaéta sanés ngan ukur murid anu disalahkeun, aya ogé guru «goréng«, Sapertos kasus pasangan Trevor Garfield sareng saluhureun sadaya kontéks anu teu pantes sareng perusahaan. Anu kadua nyaéta guru ti pusat jenis ieu peryogi dukungan psikologis anu éksténsif sareng langkah-langkah kaamanan pikeun nungkulan muridna, kasus anu paling parah tina bantosan psikologis ieu tiasa nyababkeun konsekuensi sapertos anu ditingalikeun dina tungtung kasét, sanaos leres, éta hasilna pisan «Amerika«. Bisi wae, sareng kuring henteu hoyong ngaganggu saha waé tungtung na, sareng salaku salah sahiji murid nyarioskeun dina menit-menit terakhir, éta ngeunaan kameunangan pyrrhic (anjeun kaleungitan langkung ti anjeun ngéléhkeun)Naha Profesor Garfield pantes diajar pelajaran?

Inpormasi lengkep - "The Samaritan": Samuel L. Jackson mangrupikeun scammer

Sumber - Dinosaurus ogé ngagaduhan blog


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.