Pilem sareng pendidikan: 'The Hunting Will Indomitable Will'

Matt Damon sareng Robin Williams dina pamandangan ti 'The Indomitable Will Hunting'.

Kami ngobrol dinten ayeuna di bagian kami «Bioskop sareng pendidikan» ngeunaan pilem anu sanés ku diréktur Gus Van Sant ('Gajah' y 'Ngajalajah Forrester'), anu judulna 'The Indomitable Will Hunting'. Pilem anu kasohor palaku anu mingpin pamaén: Matt Damon, Ben Affleck, luhung Robin Williams, dipirig ku Minnie Driver, Stellan Skarsgård, Casey Affleck sareng Cole Hauser, sareng anu sanésna.

'The Will Indomitable Will Hunting', ti 1997, dumasar kana naskah ku Matt Damon sareng Ben Affleck sorangan, dimana urang pendak Will Hunting, jenius sajati. Sareng anjeunna sigana henteu sadar: janten sakedik pentingna nyumponan kanyataan salaku jalma anu kado. Sirahna anu luhung ngan ukur ngagunakeunana pikeun ngahinakeun lawan-lawanna nalika anjeunna pacilingan sareng mojang. Hiji dinten anu saé, saurang profésor universitas mendakan yén lalaki ngora anu ngabersihkeun kelas tiasa ngarengsekeun teorem matematika anu paling rumit. Sareng anjeunna nyandakna handapeun jangjangna. Tapi aya masalah: karakter hésé budak, anu butuh perhatian psikiatris. Sareng anu goréng nyaéta Will, berkat kecerdasanana anu luar biasa, didaptarkeun pikeun abon-abon - sacara psikologis - sadayana dokter anu ngubaran anjeunna. Dugi ka anjeunna sean McGuire, psikiater randa anu bakal ngarobah sudut pandang na kana kahirupan.

Sababaraha pilem ngabahas masalah kado ku kaparigelan anu dilakukeun ku Gus Van Sant. Masalah anu sanés anu dibahas ku pilem nyaéta konfrontasi generasi, méré urang duel interpretasi anu megah antara Williams sareng Damon, atanapi kaprihatinan sosial (Moro hirup di daérah pinggiran kota Boston) sareng henteu tanpa nyerah carita cinta di antawisna.
Henteu diragukeun pilem kalayan bahan-bahanna pikeun nyenangkeun pemirsa: pagelaran megah, plot lincah, plot anu pikaresepeun, sutradara anu kasohor, sareng salaku latar "sumanget paningkatan" anu carita ngajual urang sareng kumaha masarakat tiasa ngabantosan anjeun tumuh, percanten ka diri anjeun sorangan, atanapi tilelep sareng teu malire diri. Éta sadayana gumantung ka diri anjeun.
Pilem anu pikaresepeun ningali di kelas terus ngahasilkeun a debat diantara murid sakola menengah, pikeun ngungkulan masalah sapertos masa depan propésional, kasaluyuan, motivasi diri, sumanget paningkatan ...

Inpormasi lengkep - Bioskop sareng pendidikan: 'Gajah' ku Gus Van Sant, Pilem sareng pendidikan: 'Ngajalajah Forrester'

Sumber - Dinosaurus ogé ngagaduhan blog


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.