The Beatles, kanggo lélang

ketukan jarang

Dina sababaraha minggu ka hareup bakal kaluar Vinil tina Beatles siap dilélang, dianggap jarang sareng ninggali di loteng salami lima puluh taun. Lélangna bakal dilakukeun di Warrington, belah barat laut Inggris dina 22 Maret kanggo bumi Omega. Angka anu diarepkeun bakal langkung ti albeum nyaéta 12.000 euro.

Vinil ieu anu mimiti diédit ku band Liverpool, sateuacan kontrak aranjeunna ditandatanganan di 1962 sareng EMI, anu bakal ngaluncurkeun aranjeunna pikeun kamashuran sadunya. Diantara lagu-lagu anu kalebet nyaéta "Till There Was You" sareng "Hello Little Girl".

Dina tinjauan sajarah albeum ieu, di 1963, wawakil band, Brian Epstein, masihan vinil ka keyboardis Gerry sareng The Pacemakers, anu parantos ngahemat dibungkus dina kertas kaanehan ieu di loteng imahna di Merseyside, di kalér Inggris, salami lima puluh taun ka pengker.

Cakramna parantos dianggap sapotong ekslusif, titilar leres. Sanaos mangtaun-taun parantos kalangkung, albeum ieu masih ngandung tulisan tulisan Brian Epstein, anu hoyong nyatet yén panulis sadaya lagu anu kalebet dina vinil milik Paul McCartney sareng The Beatles.

Imah Lélang Omega lumangsung unggal taun lélang khusus. Ngumpulkeun parantos dirévaluasi dina sababaraha taun ka pengker. Salaku conto, imah anu kawéntar ieu teu lami pisan ngalélang objék anu béda ku Alan Wilder, anu saacanna Depeche Mode, ogé anu sanés ku Porl Thompson, tina grup The Cure.

Dina perayaan peluncuran "Can't buy me love", dina 20 Maret 1964, Omega Auctions ngatur unggal taun dina tanggal éta lélang monografi tina band Liverpool. Salaku conto, taun kamari jaket George Harrison tina "Pitulung" dilélang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.