Rolling Stones: albeum studio anyar?

ngagulung

Pameget ti Stones Rolling anu ngantosan a CD anyar nalungtik ngeunaan band na sigana, band Inggris mimiti ngarekam bahan anyar, nalika aranjeunna kalibet dina wisata pikeun ulang 50 taun kabentukna band. Guitarist Keith Richards ayeuna ngaku yén aranjeunna bakal lebet ka studio pikeun ngarékam lagu-lagu énggal.

Mick Jagger parantos nyatakeun yén anjeunna badé ngarékam bahan énggal sareng anjeunna parantos ngagaduhan lagu-lagu anyar dina dua taun ka pengker. Samentawis éta, Ronnie Wood ogé nyarios yén suasana grup "mangrupikeun anu pangsaéna anu urang kantos perhatoskeun." anu diarepkeun album anyar ku Stones Rolling ningali cahaya taun payun.

Minggu kamari urang ngupingkeun versi énggal klasik 'Kuda Liar', pérsi akustik lagu, anu muncul salaku lagu bonus édisi anyar albeum 'Sticky Fingers' ti 1971. Reissue albeum ieu dirilis dina tanggal 25 Méi, kalayan édisi 'deluxe' sareng 'superdeluxe' kanggo sadaya penggemar . Band ieu ngalakukeun 15 acara dina usum panas ieu, di Amérika Serikat sareng Kanada, pas sareng sékrési karya ieu; Aranjeunna mimitian tanggal 14 Méi di San Diego sareng bakal dugi ka 15 Juli, nalika aranjeunna tampil di Quebec.

Inpormasi lengkep | Rolling Stones: versi anyar tina "Kuda Liar"

Ngalangkungan | DigitalSpy


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.