Alfred sareng Amaia, ka Eurovision kalayan "Lagu anjeun"

Lagu anjeun

Lagu "Lagu anjeun" bakal janten wawakil Spanyol dina Kontes Lagu Eurovision salajengna. Dina platform digital sareng jaringan sosial seueur gerakan parantos dihasilkeun di sakitar topik ieu, janten salah sahiji anu paling didangukeun sareng diunduh.

Éta parantos lami saprak éta kajantenan di Spanyol, lagu anu diaku ku masarakat bakal nomer hiji dina bagan penjualan sareng unduhan.

Naon ari "lagu anjeun"? Éta nyaéta lagu cinta, pameget anu mendakan karep pikeun anu munggaran, hubungan naékna anu teu tiasa dieureunkeun atanapi disumputkeun. Anu lucu, dina hal ieu, henteu ngan ukur carita cinta anu dicarioskeun, tapi carita na, Alfred sareng Amaia.

Carita cinta anu sajati

Carita cinta sajati antara Alfred sareng Amaia parantos dikembangkeun sacara pribadi dugi ka ayeuna; tapi ayeuna éta bakal ditandaan ku sagala jinis pencét sareng ku susulan sapopoé dina média sosial. Naha aranjeunna bakal tiasa ningalikeun sihir anu sami dina dinten gala nalika aranjeunna nyanyi lagu na?

Aya masalah penting anu sanés ngeunaan kinerja "Lagu anjeun" dina Eurovision Song Contest, sareng éta kahariwang anu Alfred sangsara, sareng anu parantos ngahasilkeun kemunduran anu ganjil.

Tanggung jawab pikeun pemirsa

Parantos aranjeunna, para nonton galéri khusus anu ditawarkeun ku Operación Triunfo, anu nanggungjawaban kanggo pamilihan umum, ngalangkungan telepon, sora sareng Aplikasi Télévisi Spanyol, sareng SMS.

Dina akhir undian ganda, Alfred sareng Amaia meunang kemenangan. Lagu «Lagu anjeun» disusun ku Raúl Gómez. Komposisi ieu ditakdirkeun, numutkeun panyipta na, kanggo diinterpretasi ku dua janji ngora ti dunya lagu. Tujuanana nyaéta sulap lirik na sareng musik na ditransmisikeun langsung.

Gala akhir Eurovision 2018 bakal lumangsung salajengna 12 Méi di Lisbon.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.