Van Halen: "Panama" dina Jimmy Kimmel Live

van-halen-jimmy-kimmel

Ngarayakeun rilis album live anyarna sareng wisata Amérika Kalér taun ayeuna, Van Halen dipidangkeun dina acara tv Jimmy Kimmel Live Senén wengi sareng didieu urang tiasa ningali langsung klasik «Panama":

https://www.youtube.com/watch?v=R6RaoMXV87Q

Hayu urang émut yén band nembé ngaluarkeun albeum livena anu anyar 'Tokyo Dome Live In Concert', anu munggaran sareng David Lee Roth, anu kacatet tanggal 21 Juni 2013 di Tokyo. Éta kalebet 23 lagu, sadayana ti jaman Lee Roth, henteu ngémutan rujukan naon waé ka panggung sareng Sammy Hagar (sareng jelas yén Gary Cherone). Jinis kabeneran anu sanés ', ti tilu taun ka pengker, mangrupikeun albeum studio terakhir grup éta, ngandung hit' Tatoo '.

Wisata bakal dimimitian dina 5 Juli di kota Seattle. Wisata ieu ngarencanakeun tur di Amérika Serikat, dipungkas ku konsér ageung terakhir dina 3 Oktober di Hollywood Bowl di Los Angeles. David Lee Roth bakal ngiringan gitaris Eddie Van Halen, drummer Alex Van Halen (lanceukna Eddie) sareng bassis Wolfgang Van Halen (putra Eddie).

Inpormasi lengkep | Van Halen balik kalayan albeum live anyar sareng wisata


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.