Serial TV pangageungna 90an

Serial anu pangsaéna taun 90an

Babaturan mangrupikeun séri anu paling terkenal ti taun 90an

Upami anjeun bagian tina generasi milénial, anjeun pasti bakal ngagaduhan hébat kangen taun 90an. Teu aya WhatsApp, Facetime sareng teu kakantun Netflix sareng platform streaming sanés. Nanging, upami anjeun ageung dina waktos éta, anjeun pasti ngupingkeun musik Spice Girls sareng Backstreet Boys; Anjeun ogé terang fesyen warna-warni dina perhiasan, pakean, sareng aksesoris rambut. Emojis ngadamel penampilan alitna pikeun anu munggaran! Pisan modis maca majalah sareng ngantosan unggal minggu bab anyar acara favorit anjeun. Éta kusabab éta Dina tulisan ieu kami masihan upeti ka sababaraha siri tipi pangsaéna 90an.

Kalayan sadaya téknologi anu urang sayogi ayeuna, urang tiasa ningali deui dina platform naon waé. Émut hirup deui! Ngarasakeun leumpang ieu dina waktosna!

Pangeran Bel Air

Serial Amérika ditayangkeun ti taun 1990 dugi ka 1996; 6 musim dihasilkeun kalayan total 148 épisode. Protagonisna nyaéta Will Smith, anu yuswa 22 taun nalika éta. Plot dipuseurkeun kana a Budak lalaki ti Filadelfia anu dikirim cicing sareng baraya anu jegud atas permintaan indungna.

Protagonis nyaéta saurang nonoman anu teu sopan, biasa hirup dina cara santai, "rampak" sareng maén baskét dina waktosna. Nalika anjeunna ngalih ka Bel Air sareng pamanna anu berpengaruh, anjeunna hirup sareng opat dulur misan na sareng adat istiadat, anu anjeunna ngancik hirupna tibalik pisan sareng adat istiadat anu béda-béda. Dina waktos éta, éta mangrupikeun salah sahiji acara kalayan hadirin anu pangluhurna sareng éta nandaan peluncuran karir hébat Will Smith.

Pangeran Bell Air

Darurat

Drama Amérika dipuseurkeun kana kasus kaayaan darurat médis. Éta nyaritakeun kahirupan sareng tim pribadi sareng propésional rumah sakit fiksi anu aya di kota Chicago sareng nampi pasién anu teu kasus anu teu biasa anu aranjeunna kedahna langsung beresih pikeun nyalametkeun nyawa pasiénna. George Clooney mangrupikeun bagian tina tim dokter terkemuka!

15 musim dihasilkeun kalayan total 331 episode anu réngsé dina 2009 sareng dimimitian di 1994.

Éta ngahijikeun salaku salah sahiji séri genre kalayan jumlah panghargaan paling seueur.

Darurat

Friends

Serial komédi anu dijalankeun salami 10 taun kalayan 10 musim. Éta dianggap salah sahiji tersukses sepanjang waktos! Kahirupan sapopoe genep sahabat anu dicaritakeun: Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Ross sareng Joey. Aranjeunna cicing di New York City sareng ngabagi hubungan anu raket pisan tina silaturahim asli anu munculna romansa suka. Aranjeunna hirup sagala rupa kaayaan anu kajantenan pikeun jalma biasa: urusan cinta, patah hati, masalah damel, kaayaan kulawarga rumit sareng perjalanan anu pikaresepeun, pikeun nyebatkeun sababaraha conto. Aranjeunna sadayana hirup caket pisan ku karana sehingga sadayana sadayana pendak di kantin sacara rutin pisan.

Séri ieu ngagaduhan komedi anu hébat, utamina sareng Joey sareng Phoebe salaku salah sahiji karakter paling lucu anu ngagaduhan langkung ti seuri.

Séri ieu nandaan karir sadaya protagonis, anu neraskeun karirna dina layar ageung sareng anu, pikeun sabagéan ageung, tetep valid.

Friends

Sabrina, barang dukun

Dibintanginya aktris ayeuna, Melissa Joan Hart maénkeun Sabrina Spellman a Magang dukun anu mendakan jam 16 yén anjeunna ngagaduhan kakuatan gaib. Anjeunna cicing sareng dua bibi na, Hilda sareng Zelda anu parantos hirup langkung ti 600 taun sareng tukang sihir ogé. Aranjeunna ngagaduhan Salem salaku ingon ingon, ucing ngobrol sareng rada marahmay dina séri. Acara ieu diluncurkeun dina 1996 sareng episode terakhir na disiarkeun dina 2003.

Sabrina ngiringan sakola persiapan salaku mojang normal sareng alur nyaritakeun kumaha anjeunna mekarkeun hirupna pikeun janten tukang sihir ahli sareng déwasa kalayan tanggung jawab dina dunya nyata dimana anjeunna kedah ngajaga kakuatanana di sisi. Sababaraha segitiga cinta kabuka nalika kuliah sareng akhir séri nyaritakeun perkawinan protagonis.

Sacara umum, unggal episode nyaritakeun carita anu béda anu henteu langsung patali sareng épisode anu sateuacanna sareng masing-masing ngalebetkeun jinis moral. Éta tanpa diragukeun salah sahiji séri anu paling ngahibur anu ditonton pikeun nonoman waktos éta! Barang dukun Sabrina

Buffy the Vampire Slayer

Éta dina hawa salami genep taun (1997-2003) kalayan tujuh musim. Protagonis Buffy Summers, dimaénkeun ku Sarah Michelle Gellar. Anjeunna nyaéta pembunuh vampir ngora anu nyobian hirupna dina cara anu paling "normal". Sapanjang plot anjeunna nampi nasibna sareng ku bantosan waspada, anjeunna janten bajoang anu teu kendat ngalawan pasukan gelap.

Salami unggal bab anjeun kedah merjuangkeun seueur vampir sareng setan anu nyerang kamanusaan.

Batur anu ngagaduhan téma anu sami muncul tina séri ieu, sapertos kasus Angel.

Buffy the Vampire Slayer

Sensasi Hirup (90210)

Seri dikirimkeun salami 10 taun (1990 dugi ka 2000) sareng mimitina disiarkeun dina FOX di Amérika Serikat, teras janten kasuksésan internasional. Seri sinétron ngeunaan vperjalanan istiméwa sakelompok murid SMA di kota Beverly Hills. Usum munggaran museur kana kahirupan sadérék Walsh, engké téma janten langkung umum dina téma nonoman.

Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna sareng Nat mangrupikeun bagian tina protagonis acara kontroversial éta.

90210

Mran Bean

Ieu mangrupakeun Serial komédi dibintanginya tokohna ku nami séri. Anjeunna asalna ti Inggris sareng bab-bab éta ngandung plot anu béda-béda, anu umum tina tingkah laku Mr Bean dumasarkeun kana komunikasi sareng sinyal sacara umum.

Kajadianana, tokoh sareng cara méréskeun masalah protagonis ngawangun hiji acara unik anu cukup pikaresepeun pikeun ditonton!

Éta dijalankeun salami lima taun: ti taun 1990 dugi ka 1995 sareng teras dua film pitunjuk dirilis dina 1997 sareng 2007.

Mran Bean

The Baywatch

Pasti salah sahiji séri peringkat paling luhur dina dasawarsa! Matahari, keusik, laut sareng lifeguards patung di pantai mangrupikeun daya tarik utama salami 10 taun. Unggal episode ngandung petualangan anu béda sareng anu ngalibatkeun jalma pikeun ngahemat dina kaayaan anu cukup rumit.

Séri ieu lumpat pikeun sabelas musim sareng réngsé dina 2001.

Baywatch

Barang suster

Dibintanginya kembar anu sami sareng Tia sareng Tamera Mowry, plotna nyaritakeun dua sadulur kembar dipisahkeun nalika kalahiran. Duanana diadopsi ku kolot anu béda sareng aranjeunna pendak deui nalika yuswa 14 taun. Saatos reuni anu teu disangka-sangka, aranjeunna ngatur pikeun hirup babarengan sareng akhirna pendak. Duanana ngagaduhan kapribadian anu béda pisan, anu ngajantenkeun unggal épisode pikaresepeun pisan.

Deudeuh antara kolot angkat ogé rada ahéng.

Acara na disiarkeun ti taun 1994 dugi ka 1999.

Barang suster

Sadayana hoyong Raymond

Plot dipuseurkeun kana a Kulawarga Italia-Amérika diwangun ku kolot sareng tilu murangkalih. Kolot Raymond, bapa kulawarga, cicing di peuntas jalan. Janten aranjeunna janten kunjungan anu konstan sareng kadang ngaganggu anu ngahasilkeun sajumlah ageung kaayaan komik.

Sacara umum, topik utama nyaéta hubungan pasangan sareng konflik anu diciptakeun antara sababaraha generasi jalma anu ngalangkungan sababaraha tahap kahirupan. 

Sadayana resep ka Raymond

Hiji bumi botched

Mangrupikeun salah sahiji séri anu paling dipasihkeun dina dasawarsa sareng mangrupikeun anu ningkatkeun karir Tim Allen.

Acara nyaritakeun kahirupan a host tivi anu téma utamina nyaéta ngajarkeun kumaha ngagunakeun alat anu leres janten pemirsa tiasa ngadamel perbaikan bumi nyalira. Dina waktos anu sasarengan, protagonis kedah berurusan sareng pamajikan anu dominan sareng tilu murangkalih anu nyiptakeun kaayaan anu lucu pisan.

Boték di bumi

File X

Rangkaian misteri fiksi ilmiah ngeunaan dunya terestrial tambahan sareng mahluk aneh. Sabalikna masalah ieu, file-file rusiah didamel ditalungtik ku dua agén FBI: Mulder sareng Scully. Pinuh ku kapanasaran, unggal episode nyaritakeun kasus rasiah anu béda anu ngahasilkeun kateupastian hébat diantara pemirsa.

Éta di udara salami 9 taun kalayan 61 panghargaan anu dipasihkeun ku agénsi anu sanés kalebet Emmy Awards sareng Golden Globes. Majalah Time kalebet "The X Files" dina rangking 100 séri terbaik dina sajarah.

File X

Frasier

Éta perdana di 1993 sareng ngalahirkeun 11 musim anu réngsé dina 2004. Dr Frasier mangrupikeun ahli terapi anu suksés pisan ku acara radio di Seattle. Anjeunna ngabagi naséhat sareng wawasan anu pangsaéna pikeun panonton na, nanging anjeunna ogé kedah ngungkulan masalah dina kahirupanana nyalira.

Psikiater anu kawéntar cerai sareng tungtungna hirup sareng bapakna sareng anjing anu namina Eddie. Lanceukna anu rumit nganjang ka aranjeunna sacara tetep.

Kantin Café Nervosa mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling sering didatangan ku protagonis sareng adegan seueur petualangan.

Frasier

Emban

Fran Fine, anu protagonis, nyaéta awéwé katurunan Yahudi anu ngajual kosmétik panto-ka-panto di New York City. Ngahaja éta cDipimpin janten emban ti tilu budak kelas luhur putra duda anu ganteng dingaranan Maxwell Sheffield, anu ogé produser Broadway.

Unggal episode nampilkeun séri kusut anu diperyogikeun ku Fran kalayan dukungan sobatna, Butler Niles. Indung sareng nini na mangrupikeun salah sahiji karakter anu paling lucu dina séri ieu.

Acara éta dijalankeun salami genep taun sareng nyababkeun pilem fitur sababaraha taun saatos réngsé.

Emban

Kuring miharep perjalanan waktos ieu pikaresepeun! Anjeun kedah milarian platform anu pas pikeun ngaraoskeun deui naon anu anjeun pikirkeun serial televisi pangsaéna 90an.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.