Miley Cyrus orok deui dina pidéo pikeun "BB Talk"

Miley Cyrus

Salami berita anyar ngeunaan albeum 'Miley Cyrus & Her Dead Petz' teras-teras muncul di dieu sérver bakal senang pisan. Miley Cyrus terus ngamajukeun ékspérimén anu anéh anu albeum ieu sareng The Flaming Lips sing saha waé tiasa ngupingkeun gratis tina halaman wéb seniman.

Saatos klip pidéo tina 'Dooo éta!' sareng kaleidoscopic 'Lighter', sareng saatos gosip ngeunaan kamungkinan klip pidéo 'The Milky Milky Milk' di mana Miley, The Flaming Lips sareng masarakat bakal katingali taranjang ngan katutup dina -sesuatu anu mirip sareng- susu, ayeuna giliran giliran katujuh tina 'Miley Cyrus & Her Dead Petz': 'BB Talk'.

Dina 'BB Talk' ('Baby Talk') Miley Cyrus gaduh sadayana detil naha éta henteu hasil kalayan tilas kabogohna, anu tingkah budak siga anu ngacapruk anjeunna ngeunaan hal anu goréng. Naon sisi anu saé tina hubungan éta? Kelamin Lirik na teu aya runtah nanaon, ti mimiti anjeunna mikeun sagalana pikeun leungit, sarat ku cacad, ngaliwatan nyaritakeun sagala rinci fisik jeung seksual anu narik anjeunna ka anjeunna, dugi anjeunna tungtungna ngarobah pikiran sareng nyungkeun anjeunna cicingeun sareng ngalakukeun naon anu anjeunna terang kumaha carana dilakukeun sareng éta ngajantenkeun anjeunna hilap ka sisi murangkalih anu ngadorong anjeunna jadi gélo.

Dina pidéo pikeun 'BB Talk', anu dipimpin ku MC sareng Inten Martel, Miley Cyrus katingali dicirikeun salaku orok, nganggo popok, pacifier, botol raksasa, saolah-olah henteu bénten sareng pesen ... dugi ka akhirna anjeunna nembongan ngaroko ku pipa anu parantos didamel nganggo salah sahiji botol. Sadayana pisan Miley. Klip pidéo, anu diterbitkeun tilu dinten ka pengker, parantos ngagaduhan tilu juta pintonan dina YouTube. Upami anjeun henteu acan ngupingna, kuring bakal ngulang naon anu kuring kantos nyarios saprak kuring mendakanana: 'Miley Cyrus & Her Dead Petz' mangrupikeun permata anu leres anu anjeun henteu tiasa sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.