Anu saé 'A Winter at the Beach', pilem munggaran Josh Boone

Greg Kinnear sareng Jennifer Connelly dina adegan ti Josh Boone's 'A Winter at the Beach'.

Greg Kinnear sareng Jennifer Connelly dina pidangan tina pilem 'Winter at the Beach' Josh Boone.

'Mangsa usum di pantai (Nyangkut cinta) ', ditulis sareng diarahkeun ku Josh Boone, Éta mangrupikeun drama komédi Amérika terakhir anu sumping ti Amérika Serikat, sareng parantos aya di lakonan na: Nagreg Kinnear (Bill Borgens), Jennifer Connelly (Erica), Lily Collins (Samantha), Logan Lerman (Lou), Kristen Bell (Tricia), Nat Wolff (Rusty), Spencer Breslin (Jason) sareng Liana Liberato (Kate), sareng anu sanésna. 

Tilu taun saatos cerai, novelis Samaun Bill Borgens (Nagreg Kinnear) Anjeunna henteu tiasa liren obsesi ka urut pamajikanna Erica, anu kagungan kawani pikeun ninggalkeun anjeunna pikeun lalaki séjén. Putri kuliahna anu mandiri, Samantha, anu nembé nerbitkeun novel kahijina, sieun ku ide anu ngagaduhan hubungan kahijina sareng romantis anu asa. Pikeun bagian na, putra rumaja na, Rusty, nyobian mendakan kapribadian nyalira salaku panulis fiksi sareng ogé salaku kabogoh anu teu kaduga tina gadis impian sareng masalah anu ngaganggu. Borgens bakal terang kana sababaraha wahyu anu héran ngeunaan kumaha tungtungana janten awal.

'A Winter at the Beach' mangrupikeun pilem debut ku debutana Josh Boone, anu anjeunna ogé lakukeun boh dina skrip sareng arah. Upami salian ti ieu, hasilna saé pisan sapertos anu ayeuna, naon deui anu anjeun tiasa naros? Proyék? Nya enya, anjeunna ogé gaduh dua pilem di kamar tidur.
Sareng éta mangrupikeun 'Usum usum di pantai' dikembangkeun sacara akurat sareng pikaresepeun, sareng alami sareng akrab di antara juru na anu ngalir dina layar. Upami, salaku tambahan, karya aranjeunna saé pisan sareng karya Jennifer Connelly sareng Lily Collins (indung sareng putri), urang nyanghareupan salah sahiji pilem anu anjeun hoyong tingali deui. Ngeunaan sésana, nyorot karya Greg Kinnear, anu sakali deui nyulamna. Pondokna, tong sono lagu optimis, caang sareng pikaresepeun ieu.

Inpormasi lengkep - Cuplikan pikeun pilem "Lagu terakhir" sareng Hannah Montana

Sumber - labutaca.net


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.