Madonna hoyong katingali langkung ngora

Sedengkeun pikeun seueur Madonna Anjeunna ngagaduhan awak idéal pikeun umur na (51 taun), anjeunna henteu sadayana sugema sareng ngarencanakeun hadiah ulang taun ...

Enya kamar operasi: Tanggal 16 Agustus anjeunna bakal yuswa 52 taun sareng ayeuna anjeunna badé ngaliwat scalpel sareng ngadamel sababaraha susunan, nyaéta: gugah panon, operasi payudara, kolagén dina biwir, sareng liposculpture.

Sakumaha biaya anjeun? Kira-kira a juta pon… «Madonna parantos ngaraosan umur na ti saprak anjeunna cerai sareng Guy Ritchie di 2008, teras anjeunna bobogohan sareng modél Jesus Luz anu langkung ngora tibatan anjeunna sareng hoyong katingali paling saé na.«Hiji sumber mairan koran Daily Star.

Ngalangkungan | 10Musik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.