Lagu ku Manuel Carrasco

Manuel Carrasco

Seueur prestasi na diantarana: albeum terlaris (album studio kadalapan na, Ngagidig angin), anu tetep aya dina puncak penjualan salami 85 minggu teras-terasan. Teuing dibéntangan dina wisata kalayan kahadiran anu pangluhurna, nambihan diantara sadaya acara na anu langkung ti 275.000 pemirsa.

Anjeunna ngagaduhan tempat kadua dina usum kadua acara réalitas Operación Triunfo, dina taun 2003 anu parantos jauh. Status anu diraoskeun ayeuna sanés mangrupikeun produk anu kabeneran.

Mangrupikeun buah tina mangtaun-taun damel sareng katekunan. Mangtaun-taun éta, salaku penyanyi-panulis lagu nyalira parantos nunjukkeun kana langkung ti hiji kasempetan, anjeun henteu kedah nyerah sareng atanapi ngantepkeun impian anjeun.

Daptar kasuksésan utama na

Entong liren ngalamun

Kalebet kana albeum Abdi ngaku yén kuring parantos ngaraos, dirilis dina 2013. Lagu na ngahontal kasohor nyata saatos wisata Ngagidig angin en 2016.

Lagu anu diarepkeun, dikarang ku Carrasco nyalira, éta ngagambarkeun sumanget katekunan seniman.

Penyanyi-panulis lagu parantos nyebatkeun yén pikeun anjeunna teu aya deui kabagjaan ti nyayogikeun cahaya sareng harepan pikeun anu meryogikeunana.

Henteu deui

Single promosi munggaran tina albeum anu kasohor Ngagidig angin. Carita nyeri haté jeung kanyeri, sarat pisan kakuatan sareng amarah.

Teu aya sasaha

Bujang dicandak tina albeum Inersia, diterbitkeun dina 2008, karya anu ngalaporkeun nomer penjualan anu saé sareng anu parantos nunjukkeun seniman anu tiasa langkung jauh tibatan Operación Triunfo.

Disanyi salaku duét sareng Malú, éta ogé sadayana deklarasi prinsip ngalawan penganiayaan anu dialami ku sababaraha awéwé. Carrasco nyalira parantos nunjukkeun yén "lagu ieu mangrupikeun lagu kabébasan pikeun tiap jalma. Bencana pikeun lalaki macho pengecut ”.

ieu Ganda Platinum Disc sareng nomer hiji dina bagan musik Spanyol salami tujuh minggu.

Hiji x hiji

Bélang kadua dicandak tina produksi na anu pang anyarna Ngagidig angin. Lirik lagu ieu leumpang dina arah anu sabalikna tina Henteu deui. Lagu kakasih, pinuh ku asih ngalimpudan.

 Sora flamenco, ilaharna dina discography Carrasco, ngahias wirahma anu bagja

Hayu hawa ngalir

Debut saderhana tina karir solo Manuel Carrasco, nalika anjeunna nembé ngantunkeun euforia dileupaskeun ku tempat kadua na di Operación Triunfo.

Éta ogé hartosna debut tina facet salaku komposer tétéla kalayan seueur poténsial.

Lagu anu cukup seger, kalayan optimisme anu biasana ngiringan panyanyi.

Abdi hoyong hirup

Saatos spite tukangeun Henteu deui sareng deklarasi cinta ti Hiji x hiji, singel katilu ti Jogét kana angin Ieu lagu ieu ku cadence langkung riang.

Lirikna ogé ngondang kabahagiaan, bet dina cinta.

La pementasan video ogé cara diéditna, diperyogikeun seueur unsur has klip audiovisual reggaeton.

Sareng ayeuna

Kalebet kana disk Eureun katilu, diterbitkeun dina 2006. Balad romantis anu pohara haténa, sapertos kaseueuran lagu panyanyi anu dilahirkeun di Isla Cristina.

Carrasco, anu ogé parantos ilubiung salaku palatih di La Voz España sareng La Voz Kids, nampi upeti sareng lagu ieu ti timnya dina acara éta, dina édisi 2016.

Awéwé sarébu perang

Kalebet dina Nyarios II, lagu ieu téh jenis vérsi khusus karyana 2012 Nyarios. Dina reissue ieu genep lagu anyar anu teu diterbitkeun kalebet, diantarana lagu ieu menonjol.

Téma diwangun dina kerangka kampanye 8 kecap, 1 tujuan ti mérek bir terkenal, pikeun ngadukung gelut awéwé kalayan kanker payudara.

Carrasco angkat, pikeun ngahijikeun lagu, ti dalapan kecap anu dalapan awéwé béda masihan anjeunna, korban panyakit. Éta kecap mangrupikeun hal anu penting dina perjuangan pribadi masing-masing pikeun salamet sareng maju.

Téma mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan harepan yén panyanyi-panulis lagu hoyong dipancarkeun ngalangkungan musikna, ogé na kagunaan nalika nyusun.

 Kendang perang

Promo katujuh dicandak tina Nari angin. Lirik atypical dina discography Carrasco, satengah antara asa-asa sareng henteu nyerah dina nyanghareupan kasusah.

Dina tingkat musik, éta balad langkung énergi dibandingkeun sareng sésa potongan anu ngawangun albeum. Pamakéan biola salaku accompanists melodic menonjol sareng ayana kendang anu langkung tandana, anu nyandak wirahma ka wilayah batu pop.

Nyarios

Téma éta masihan gelar pikeun karya kalima Carrasco. Undangan - ceurik, ampir - pikeun jalma-jalma anu ngajaga hal-hal di jero sareng henteu nganyatakeun perasaanna.

Penyanyi parantos nunjukkeun yén piwuruk nyarios, Éta sami kanggo anu ngupingkeun lagu sapertos nyalira.

Ngagidig angin

iraha Ngagidig angin kira-kira bakal ngancik dua taun saatos dirilis, lagu anu namina piring mangrupikeun lagu promosi pangénggalna anu tiasa dipidamel kisi musik lagu trendi.

carrasco

 Dipirig ku alat senar (ti biola dugi ka gitar listrik), éta negeskeun tina Carrasco anu paling énergi sareng kalayan langkung ngarep-ngarep "kakuatan cinta".

Cinta moal deui maot

Dina 2004, Manuel Carrasco pendak sareng Chenoa pikeun ngaliput klasik ieu ku Gianni Bella.

Lagu na mangrupikeun kasuksesan anu kasohor, kalayan Carrasco nampi sagala penghargaan.

cintai abdi

Subjék anu masihan nami albeum munggaran dina produksi Manuel Carrasco anu parantos ageung. Ieu salah sahiji conto anu pang hadéna pikeun pangaruh kana sora flamenco.

Sora sareng gitar ngawula salaku utas umum, dina lagu anu parantos nyayogikeun salah sahiji ciri khas gaya Carrasco: tafsir tina haté anu nembus kana kulit.

 Cinta Planét

Lain pencét kaluar Ngagidig angin. Upami anjeun ngabandingkeun potongan ieu sareng cintai abdi, éta nunjukkeun, dina hiji sisi, kematangan seniman karasa ku pangalaman. Di sisi anu sanésna, dukungan mesin industri pikeun ngahasilkeun musik.

Manuel Carrasco aya di puncak gelombang. Sareng masarakat, kanggo waktos ayeuna, henteu capé.

 

Sumber gambar: EUROPA FM / The GO!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.