Gustavo Cordera, "Kahariwang Milarian"

http://www.youtube.com/watch?v=EI72WZlXg6U

Pidéo anyar tina plagiarist Gustavo Cordera, anu ayeuna ningalikeun pidéo pikeun single anyar na «Milarian kamelang«, Tina album solonya 'Leupas'.

Pimpinan Bersuit nyatet klip éta - ditémbak di Montevideo dina bulan Juli - dina paréntah sutradara César Charlone

Salaku urang diitung bulan ka tukang, konsép albeum 'Suelta', judulna sareng sababaraha lirikna aranjeunna disalin kana blog, éta wartawan ogé Argentina Paul Benavides, anu disebat 'Loose', parantos online salami sababaraha taun sareng ngurus 'Sustainable Communication', konsép anu wartawan sami ngajelaskeun dina halaman wéb anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.