Depeche Mode - Video Singles Collection, kompilasi pasti dina DVD

Mode Jomblo Kumpulan Kumpulan Jomblo

Depeche Mode nembé ngumumkeun sékrési DVD énggal anu bakal ngagaduhan nami 'Depeche Mode - Video Singles Collection'. Kompilasi videografi DM ieu bakal dileupaskeun dina 11 Nopémber ku Sony Music Entertainment.

'Depeche Mode - Video Singles Collection' Éta dipidangkeun dina format digipack tina 3 DVD, kompilasi tina 55 klip pidéo aslina tina grup Inggris anu nyimpulkeun langkung ti tilu dasawarsa karir, sareng salaku bonus kalebet opat versi video alternatip, ogé dokumenter dua jam kalayan koméntar ti anggota band. Kumpulan énggal ieu nampilkeun vérsi énggal video anu disimpen deui anu mimitian ti taun 1981 dugi ka 2013 sareng anu kalebet hits sapertos 'Pribadi Yesus' atanapi 'Surga' sareng anu sanésna.

Matéri ieu ngagaduhan sababaraha kelompok sutradara anu kasohor, di antawisna Anton Corbijn menonjol., Kontributor visual primér Depeche Mode salami mangtaun-taun, sareng anu sanés sapertos Julien Temple, DA Pennebaker, sareng John Hillcoat. Pidéo alternatip anu kalebet kana single 'People Are People', 'But Not Tonight', 'Soothe My Soul (Extended)' sareng 'Stripped'.

Dina siaran pers kanggo rilis anu bakal datang ieu, anggota grup mairan: “Klip pidéo parantos maénkeun peran penting dina cara urang milari musik Depeche Mode ka dunya. Mangrupikeun hal anu luar biasa pikeun urang ningali gambar-gambar éta sareng ngingetkeun sadaya pangalaman sareng kenangan éta unggal video ieu dibangkitkeun saatos mangtaun-taun. Éta ogé hal anu luar biasa pikeun tungtungna tiasa gaduh sadayana pidéo urang sadayana dina hiji kempelan. Kami pastina ngaharepkeun yén pameget urang mikaresep perjalanan ieu langkung waktos sakumaha anu urang gaduh. ".

Ieu daptar pidéo anu kalebet dina 'Depeche Mode - Video Singles Collection 'sareng nami diréktur na:

Ngan Henteu cekap - Clive Richardson
Ningali Anjeun - Kuil Julien
Hartosna Cinta - Kuil Julien
Ninggalkeun tiiseun - Kuil Julien
Kéngingkeun Kasaimbangan Bener - Kevin Hewitt
Sadayana Diitung - Clive Richardson
Cinta, dina diri - Clive Richardson
Jalma Anu Jalma - Clive Richardson
Master sareng Abdi - Clive Richardson
Gosip Cacah - Clive Richardson
Saha - Clive Richardson
Ngocok Kasakit - Peter Care
Disebut Haté - Peter Care
Dilucuti - Peter Care
Tapi Henteu Peuting ieu - Tamra Davis
Patarosan Nafsu - Clive Richardson
Patarosan Waktos - Phil Harding
Strangelove - Anton Corbijn
Pernah Nyanggakeun Kuring Turun Deui - Anton Corbijn
Tukangeun Kabayang - Anton Corbijn
Saeutik 15 - Martyn Atkins
Strangelove '88 - Martyn Atkins
Sadayana Diitung (Langsung Ti 101) - DA Pennebaker
Yesus Pribadi - Anton Corbijn
Ngarasakeun tiiseun - Anton Corbijn
Kawijakan Kaleresan - Anton Corbijn
Dunya dina Panon Kuring - Anton Corbijn
Kuring Ngaraos Anjeun - Anton Corbijn
Leumpang dina Sapatu Abdi - Anton Corbijn
Panghukum (Paris Mix) - Anton Corbijn
Hiji Caress - Kevin Kerslake
Di Kamar Anjeun - Anton Corbijn
Tong Gun - Anton Corbijn
Teu Saé - Anton Corbijn
Bumi - Steven Green
Gunana - Anton Corbijn
Ngan Nalika Kuring Leungit Diri - Brian Griffin
Impian Dina - Stephane Sednaoui
Kuring Ngarasa Dipikacinta - John Hillcoat
Freelove - John Hillcoat
Pecinta Goodnight - John Hillcoat
Ngarasakeun tiiseun '04 - Uwe Flade
Berharga - Uwe Flade
Nyeri Anu Abdi Biasa - Uwe Flade
Sangsara Muhun - Anton Corbijn
John the Revelator - Blue Leach
Syahid - Robert Chandler
Lepat - Patrick Putri
Damai - Jonas sareng François
Liang pikeun Dahar - Eric Wareheim
Tegangan Ripuh - Rob Chandler sareng Barney Steel
Yesus Pribadi 2011 - Patrick Putri
Surga - Timoteus Saccenti
Nyenangkeun Jiwa Kuring - Warren Fu
Kedah Langkung Luhur - Anton Corbijn
Klip pidéo alternatip tambahan
People Are People (versi 12 ″) - Clive Richardson
Tapi Henteu Wengi ayeuna (Vérsi kolam renang) - Tamra Davis
Nyenangkeun Jiwa Kuring (Dilegakeun) - Warren Fu
Dilucuti (potongan alternatif anu henteu dileupaskeun) - Peter Care


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.