ANOHNI ngajantenkeun Naomi Campbell nangis dina "Drone Bomb Me" [VIDEO]

ANOHNI nampilkeun 'Drone Bomb Me'

ANOHNI, seniman anu baheulana kawanoh salaku Antony Hegarty, ngarilis kamari sawangan kadua albeum na anu bakal datang, 'Hopelessness', karya studio munggaran anu dipedalkeun ti saprak 2010 sareng 'Swanlight' ku Antony sareng Johnsons. Sawangan anu kadua ieu, judulna 'Drone Bomb Me', nunjukkeun budak awéwé anu kaleungitan kulawargana dina serangan drone, nyungkeun dirina dibom ogé supados anjeunna tiasa angkat sareng aranjeunna.

Hebat pisan naon anu tiasa kahontal ANOHNI ku 'Drone Bomb Me'. Kuring anggap dimana tempat sihir seniman asli: terang kumaha nyarioskeun carita sakumaha nekat gadis éta, nyuhunkeun dibom, nampi yén sadaya anu dipikahoyongna nyaéta maot, yén anjeunna henteu polos teuing, sadayana bari naros Punten janten "anu kapilih" dina wengi éta, sareng mugia musik ngajantenkeun sadayana anu asa janten ampir pesen anu diarepkeun. Dina klip pidéo pikeun 'Drone Bomb Me', anu diarahkeun ku Nabil, urang ningali modél Naomi Campbell maénkeun gadis éta, nangis nalika ngantosan kapilih.

ANOHNI bakal nampilkeun 'Hopelessness' dina édisi salajengna Sónar

ANOHNI parantos daptar Oneohtrix Point Never sareng Hudson Mohawke pikeun produksi 'Hopelessness'; albeum anu jauh pisan ti piano sareng karya senar anu urang biasa. Dina wawancara pikeun situs kipas, seniman ngajelaskeun karya anyar ieu salaku "albeum éléktronik ékspérimén, sareng téma anu rada poék", albeum anu numutkeun dirina "anjeunna ngarasa wajib ngahasilkeun". Hubungan ANOHNI sareng musik éléktronik parantos ngajantenkeun urang permata asli, sapertos kolaborasi na salaku Antony sareng Hercules & Love Affair di 'Blind', nunjukkeun kapasitas bunglon anu nyumput di tukangeun gambar anu rapuh sapertos kitu.

'Hopelessness' bakal dijual 6 Mei payun sareng urang bakal ngalacak anjeunna raket pisan. Ogé ngumumkeun yén ANOHNI bakal nampilkeun albeum ieu tanggal 17 Juni di Sónar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.