24K Magic nyaéta nami single anyar Bruno Mars

24K MAGIC Bruno Mars

Jumaah salajengna (7) Bruno Mars ngaluarkeun single barunya, '24K Magic', sawangan mimiti albeum studio katilu na, anu nami atanapi tanggal rilisna henteu acan dipikaterang. Minggu ayeuna musisi Amérika ngumumkeun dina jaringan sosial yén albeum anyarna parantos siap sareng yén anjeunna ngarepkeun ngaleupaskeun éta pisan.

Tina akun Instagram na Senén kamari (3) Mars nyatakeun: "Kuring resep pisan ngumumkeun yén '24K Magic' bakal dijual dinten Jumaah anu bakal datang! Anjeun tiasa nyebatkeun yén éta téh single munggaran kuring, tapi kuring resep nyarios yén éta mangrupikeun uleman pikeun pésta kuring ».

Album studio katilu Mars mangrupikeun salah sahiji rilis anu paling diantisipasi taun 2016 sareng salah sahiji taruhan hébat anu dijaga Atlantik Records (Warner Music) pikeun sababaraha bulan ka hareup. Proyék rékaman anyar ieu ku Mars parantos dicirian ku rasiah ekstrim, ti saprak éta ngan ukur ngalangkungan kolaborasi produser Skrillex, anu dina wawancara pikeun pers Amérika Kalér Juni kamari ukur detil ngeunaan ieu: "Kuring henteu badé netepkeun naon anu kuring lakukeun sareng Bruno sapertosna, tapi kuring tiasa nyarios yén naon anu urang lakukeun bénten pisan sareng sadaya anu anjeunna lakukeun dugi ka ayeuna, éta luar biasa. Bahan na aya dina tingkatan anu sanés sareng henteu saé sapertos naon anu parantos dihasilkeun sateuacan. "

Opat taun parantos kalangkung Mars nyebarkeun albeum terakhirna, 'Unorthodox Jukebox' (2012), albeum anu diakui ku kritikus sareng masarakat anu tungtungna mangrupikeun albeum laris kaopat taun 2013 sadunya sareng anu kalebet lagu-lagu hit sapertos 'Locked Out Sawarga 'sareng' Gorila '.

Ngeunaan anjeunna balik ka tempat musik, sababaraha dinten ka pengker Bruno Mars naros ka pengikutna dina akun Twitter na: "Naha saur anjeun yén kuring parantos ngahibur salami-lami ieu atanapi kuring ati-ati ngarencanakeun kapulangan kuring?"


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.