BAFTA

Parashikimi për Çmimet Bafta 2014

Çmimet Bafta janë takimi i fundit i rëndësishëm i filmave kandidatë për Çmimet e Akademisë dhe gjithçka tregon se as ata nuk do të vendosin asgjë.

Çmimet Goya

Parashikimi për Çmimet Goya 2014

"Familja e madhe spanjolle" fillon si një e preferuar për Çmimet Goya të këtij viti me njëmbëdhjetë nominime, rivalja e saj më e madhe "Të jetosh është e lehtë me sytë mbyllur".

Jose Sacristan

Çmimi i Nderit José Sacristán Feroz

Aktori José Sacristán, me më shumë se 50 vjet karrierë, është zgjedhur nga Komiteti Organizativ i FEROZ® AWARDS 2014st si Çmimi i tij i Nderit Feroz XNUMX

Kupëmbajtësi

Nominimet e NCAAP Awards Awards

"The Butler" dhe "Twelve Years a Slave" janë të preferuarat në NCAAP Image Awards me tetë dhe shtatë nominime respektivisht, përfshirë filmin më të mirë.

I nominuar për Çmimet Gotham 2013

I preferuari i madh në Oscar këtë vit "Dymbëdhjetë vjet skllav" është filmi që ka marrë më së shumti nominime për edicionin e ri të Çmimeve Gotham.

AFI Fest do të nderojë Bruce Dern

Bruce Dern, një nga të preferuarit për të fituar Oskarin për aktorin më të mirë këtë vit për "Nebraska", do të nderohet në edicionin e ardhshëm të AFI Fest.

Programimi i Festivalit të 25 -të të filmit l'Alfàs del Pi

Edhe një vit, me ardhjen e Korrikut, vjen një edicion i ri i Festivalit të Filmit 'Alfàs del Pi, i cili këtë herë arrin edicionin e tij të 25 -të. Festivali i Filmit Valencian zakonisht mbledh së bashku më të mirët e botës së celuloidit: aktorët, aktoret, regjisorët, producentët, etj., Dhe ka ekspozitën e filmave të prodhuar gjatë vitit, të shpërndarë midis Kinemasë Romë dhe Shtëpisë së Kulturës.

Çmimet Saturn nderojnë

Në një edicion mjaft të barabartë të Çmimeve Saturn, ndoshta "Avengers" duhet të theksohet si fituesi i madh, një film që fiton tre çmime.

2013 Çmimet Ariel Awards

Paula Markovitch dhe "El Premio", debutimi i saj regjisorial, ishin fituesit e mëdhenj të 55 Ariel Awards.

"Argo" fitues i Çmimit USC Scriptpter

"Argo" nuk ndalet në ngritjen e tij në nivelin më të lartë dhe në rrugën e tij në kërkim të Oskarit për filmin më të mirë ai merr një çmim tjetër, Çmimin USC Scriptpter.

Nderimet e NAACP Image Awards

NAACP, Shoqata Kombëtare e Amerikës së Veriut që kërkon të mbështesë njerëzit me ngjyrë, ka prezantuar çmimet e saj.

Fituesit e Golden Globes 2013

Fituesi i madh i natës ka qenë "Les Miserables" i cili ka fituar tre çmime dhe Ben Affleck kompensohet edhe një herë për mungesën e tij në Oscar.

Nominimet e Efekteve Vizuale

"Hobbit: Një udhëtim i papritur" është i preferuari në Çmimet e Sporteve të Efekteve Vizuale me shtatë nominime.

Denver jep Ben Affleck dhe "Argo" e tij

"Argo" edhe një herë ka triumfuar në çmime të tjera kritike, këtë herë në Denver, ku ka fituar çmimet për filmin më të mirë dhe regjisorin më të mirë.

Nominimet për Çmimet Bafta 2013

Nominimet për një nga çmimet më të pritura dhe më të rëndësishme në garën për Oscar, Çmimet Bafta, tashmë janë bërë publike.