Çmimet Hollywood Film 2015

Fituesit e Hollywood Film Awards 2015

Çmimet e Filmit në Hollywood kanë shpallur një pjesë të madhe të fituesve të këtij edicioni të ri që do të ketë galanë e tij më 1 nëntor.

Kalë i egër

Çmimet e Festivalit të Sarajevës 2015

Dy kanë qenë fituesit e mëdhenj të edicionit të 21 -të të Festivalit të Sarajevës, 'Mustang' nga Deniz Gamze Ergüven dhe 'Chevalier' nga Athina Rachel Tsangari.

Gabimi i yjeve yne

Rekord i MTV Movie Awards 2015

Filmi "Gabimi në yjet tanë" dhe protagonistja e tij Shailene Woodley kanë qenë fituesit e mëdhenj të MTV Movie Awards 2015.

Lojë imituese

Çmimet Bafta Parashikimi 2015

Nga ana tjetër "Loja e Imitimit" duhet të fitojë Bafta për filmin më të mirë britanik nëse dëshiron të vazhdojë të ketë një zgjedhje në Oscars.

BAFTA

Nominimet për Çmimet Bafta 2015

"The Grand Budapest Hotel", "Birdman", "Theory of Everything" dhe "The Imitation Game" janë favoritët e mëdhenj për edicionin e ri të Çmimeve Bafta.

Gone Girl

Cilat filma do të nominohen për PGA?

"Boyhood" dhe "Birdman" duket se janë dy të preferuarit kryesorë të sezonit të çmimeve të këtij viti, dhe nominimi i tyre për PGA duket i siguruar.

Stella cadente

Nominimet për Çmimet Gaudi 2015

"El Niño" dhe "Stella Cadente" janë dy të preferuarit e mëdhenj të edicionit të XNUMX -të të Gaudí Awards, çmimet e dhëna nga Akademia Katalonase e Filmit.

Birdman

Kandidaturat për Golden Globes 2015

"Birdman" është i preferuari i madh për Golden Globes me deri në shtatë nominime përfshirë filmin më të mirë muzikor ose komedi dhe regjisorin më të mirë.

Boxtrolls

Nominimet për Annie Awards 2015

"The Boxtrolls" është i preferuari i madh i edicionit të ri të Annie Awards me trembëdhjetë nominime në tetë kategori të ndryshme.

Nga ajo që është më parë

Rekordi i Festivalit Locarno 2014

Lav Diaz ka qenë fituesi i madh i Festivalit të Lokarnos duke fituar Leopardin e Artë për veprën e tij të fundit "Nga ajo që është më parë".