Уреднички тим

Дај ми слободно време е основана во 2017 година со цел да ги донесе анализите и најновите вести за филмски свет на нашите корисници на Интернет. Овде ќе најдете голем број написи за филмови од сите теми, како и светот на музиката. Од музичка историја, музички почитувања, поминувајќи низ најновите вести од најрелевантните групи на нашето време и претходните.

Сите овие написи се произведени од нашиот фантастичен тим писатели, кои можете да ги видите подолу. Доколку сакате да им се придружите, можете да не контактирате преку следната формаНа Ако, од друга страна, сакате да ја видите целата листа на теми опфатени на страницата и организирани по категории, можете да ја посетите оваа страница.

Поранешни уредници

  • Габриела Моран

    Сакам филмови и музика. Секогаш сум внимателен кон новите изданија, без разлика дали се на Интернет, списанија, ... што и да е! Еден од моите најдобри планови е да поминам мрзливо попладне со саканата личност ... Тоа е за најдобро. И, исто така, уживам да пишувам и да споделувам с everything што можам за тоа што се случува во светот на забавата.