Секции

En Дај ми слободно време страсни сме за кино и музика, така што тие се нашиот главен фокус на внимание. Покрај тоа, ние се занимаваме со сите жанрови на моментот и од претходните времиња, од најкласичното воено кино до најновите анимирани суперхеројски филмови.

На музичко поле, сакаме џез, фламенко и панк музика. Каква мешавина, а? Ова е можно само благодарение на нашата уреднички тим, кои совршено се надополнуваат за да го направат Даме Оцио најкомплетниот сајт што зборува шпански на овие теми.