Zoophilia ing layar amba (Ora, dudu porno)

Salah sawijining subjek sing paling larang ing masarakat, sexo karo kewan, tekan layar amba Amerika kanthi "Zoo", a dokumen sing nggambarake kisah nyata Kenneth Pinyan (jeneng sing sanajan anonim ing film wis bocor), insinyur sing tilar donya sawise nampa perforasi ing kolon, nganggo jaran.
Film kasebut, kanthi subyek sing isih beboyo kanggo masyarakat kita, nampa ulasan sing apik lan dhukungan saka para petugas film lan kritikus, ngelingi pendekatan sing apik kanggo subjek kasebut lan dheweke wis muji karya sutradara, Robinson Devor, amarga wis entuk crita kaya iki, liwat dokumenter sing berkualitas.
Kebun binatang dibukak sesuk ing Estados United, sanajan akeh sing wis ngerti babagan dheweke amarga dheweke wis nominasi Hadiah Grand Jury ing pungkasan Festival Bioskop Sundance.
Sutradara kasebut ujar manawa tujuane film kasebut yaiku "kanggo menehi pengaruh marang wong lan ing wektu sing padha supaya bisa ngasilake reputasi para protagonis lan kanca-kanca supaya ora katon monster."
Crita crita kasebut fokus ing Pinyan, lan klompok kanca, sing sawise ketemu ing Internet, biyen ketemu ing peternakan cedhak Seattle kanggo latihan Zoofilia. Kabeh sing ditindakake dijupuk ing video.

zoo_movie_poster.jpg


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.