'Man of Steel' Snyder sing megah

'The Man of Steel' dibintangi aktor Henry Cavill.

'Man of Steel' dadi aktor Henry Cavill.

Kanthi skrip anggitane David S. Goyer, adhedhasar plot saka David S. Goyer lan Christopher Nolan, adhedhasar karakter sing digawe Joe Shuster lan Jerry Siegel, 'El Hombre de Acero (Man of Steel) tekan Spanyol. '. Film iki disutradarai dening Zack Snyder lan Sajrone 143 menit, kita mlebu ing jagad aksi, fantasi lan fiksi ilmiah. Ing pemeran: Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Russell Crowe (Jor-El), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Antje Traue (Faora-Ul), Christopher Meloni (Kolonel Hardy), Harry Lennix (General Swanwick), Ayelet Zurer (Lara Lor-Van), Richard Schiff (Dr. Emil Hamilton) lan Jadin Gould (Lana Lang), antara liya.

Kanthi 'The Man of Steel' Zack Snyder (Watchmen) nggawa teknologi 3D menyang versi Superman kanthi versi paling anyar. Iki, bebarengan karo para pemeran lan bahan-bahan liyane sing bakal dikomentari mengko, nggawe film kasebut nggabungake kabeh bahan sing cocog kanggo dadi pertunjukan sing nyenengake banget kanggo para penyayang film superhero.

Ing "Man of Steel (Man of Steel) ", bocah nemokake yen dheweke duwe kekuwatan sing luar biasa lan dheweke dudu kalebu planet iki. Sajrone mudha, dheweke lelungan kanggo nemokake asal usul lan sebab kenapa dheweke dikirim menyang Bumi. Nanging pahlawan ing njero awake kudu muncul saengga bisa nylametake jagad iki saka karusakan lan dadi simbol pangarep-arep tumrap manungsa. Ngadhepi pahlawan super kasebut yaiku loro sing slamet saka planet Krypton: Jenderal Zod lan pasangane Faora.

Lan kepiye uga, Superman wis bali menyang layar lebar pitung taun mengko kanggo nggawa pangarep-arep lan "nylametake" industri kanthi proposal pharaonic, luar biasa nganti umume, sing ora ana sing dingerteni, lan dheweke wis sukses nyampur drama lan aksi kanthi bener.

Sejatine sawetara rincian crita bisa uga luwih dirawat, nanging umume film kasebut nduweni kualitas apik, wis nyumbang banget (saliyane efek khusus) pemeran sing apik banget lan suksesSaka Henry Cavill, sing kayane dipahat ing marmer, nganti Amy Adams, Kevin Costner, Russell Crowe, Diane Lane… kabeh padha megah. Aja nganti lali.

Informasi luwih lengkap - Cuplikan resmi 'Man of Steel', Superman anyar

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.