Wawancara karo Lauri, penyanyi The Rasmus

rasmus

Dina-dina sadurunge band Finlandia main ing stadion Luna Park ing Buenos Aires, wartawan Clarín Nicolás Melandri bisa ngobrol karo penyanyi enom, Lauri Johannes Ylonen.

Frontman peteng sing nyelehake wulu ing sirahe, kelingan nalika nggawe rapet, dheweke nyebutake kekagumane kanggo Nirvana lan Red Chili Peppers lan diakoni minangka wong sing sensitif banget.

Rasmus teka saiki kanggo Argentina album kaping pitu, kanthi irah-irahan Mawar Ireng, sing diwiwiti ing taun 2008 lan dirilis bareng label rekaman Dynasty Recordings, Universal Music and Playground Music Scandinavia.

La Interview lengkap:

Ing lagu "Isin" lan "Aku" sampeyan ngomong babagan narkoba. Apa hubungan sampeyan karo dheweke?
Kita wis nyoba sawetara, nanging aku wedi banget. Aku pancen sensitif, malah rumangsa yen ngombe alkohol mbingungake. Aku urip kanthi cepet, ora preduli apa sing daklakoni. Dadi, aku ora butuh dosis tambahan. Bakal dadi salahku.
Sampeyan biyen seneng rap ... Apa Rasmus bakal ngowahi gaya musik?
Aku mikir kita ganti lan kita kudu ganti kabeh. Sing gaya band. Amarga ing wiwitan, kita biasane nggabungake barang-barang sing disenengi, kayata Red Chili Peppers utawa Nirvana.
Apa sing bisa diarepake kanggo acara kasebut ing dina Rebo?
Kaping pirang-pirang kita nggabungake dhaptar lagu dhewe. Kita nindakake adhedhasar apa sing dijaluk para pengikut ing MySpace. Nanging, akhir-akhir iki kita wis improvisasi lan takon marang para pamirsa sajrone acara acara apa lagu sing pengin kita mainake utawa kita ndeleng poster sing digawa penggemar menyang rumah sakit.
Apa rasane kerja karo produser Desmond Child?
Dheweke ngirim email marang aku 'Aku pengin kerja sama karo kowe' lan lucu banget amarga aku rumangsa isih enom banget ing jejere dheweke ... Kita mung wong enom saka Finlandia.

sumber: Clarín


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.