Warta anyar babagan Fifty Shades Darker

50 warna

Film kasebut Sèket Shades of Grey wis nglumpukake luwih saka 560 yuta dolar ing saindenging jagad lan sawise Universal Pictures resmi diumumake kanggo tanggal 10 Februari 2017, pangiriman Fifty Shades Darker lan Fifty Shades sing dirilis tanggal 9 Februari 2018, wis padha ngomong babagan sekuel kaping pisanan.

Kaya sing diandharake THR medium audiovisual sawise wawancara karo Donna Langley, presiden Universal, wis dingerteni manawa Fifty Shades Darker bakal luwih saka film "romantis", mula bakal dadi tumindak thriller.

Niall Leonard bakal dadi wong sing bakal nulis skrip kanggo bagean kaping loro iki, sawijining prekara sing nyebabake sawetara kontroversi, sadurunge Langley melu-melu mbela penggabungane sing ujar manawa penandatanganan iki wis aktif kolaborasi karo libretto film pertama.

Dakota Johnson lan Jamie Dornan bakal bali njupuk peran Anastasia Steele lan Christian Gray, nanging ana desas-desus yen penyanyi Rita Ora bakal bali menehi urip kanggo Gray Gray lan Charlize Theron bisa main karo Elena "Pak. Robinson ”Lincoln. Pungkasan, model Cara Delevinge bisa menehi urip kanggo Leila Williams, sanajan ora dingerteni sapa sing bakal dadi Jack Hyde, bos anyar Anastasia, utawa Ethan Kavanagh, adhine kanca paling apik Ana.

Informasi luwih lengkap - Jamie Dornan pungkasane bakal main ing Fifty Shades of Grey


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.